Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2024 10 09, 10:09)
<p>Luety, gi kažlkoks uraganas Kirkas juda, nežinau, kiek jus užkabins ir ar užkabins.</p><p></p><p>Dusia, visokių pasitaikė Babtų medelyne, tikrai ne vieną pirkom ir sau, ir Sesers šeimai.</p>

Na vejas didelis,gusiais raso net 63km/h,per terasa matosi juroj bangos dideles,bet silta 26-27.Aukstai pas mus to vejo labai nesijaucia,tik zemai matosi,kaip medziai linksta.Cia vel viskas uzdaryta,vel svente,nu jie visai nedirba,tik svencia ir svencia.Linksmi zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 spalio 2024 - 14:45

Floridoj tai išties baisybė prognozuojama.

Atsakyti

Su gamta nepakovosi ...

Gerai kai mano Kauno kaimas ant kalno , ne Vileikoje  :P .

Atsakyti

Ir mano ant kalno 🌞

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 10 09, 15:18)
<p>Mano draugė į Floridą atostogų išskridus, tai irgi mauna kažkur į saugesnę teritoriją. Sakė, užsikimšę keliai kiek žmonių evakuojasi.</p>

O aš lauksiu žinių iš brolio.
Atsakyti

Gerai kai mano Kauno kaimas ant kalno , ne Vileikoje  :P .

ir Vilniuj Vileika yra ))))

Atsakyti

O aš lauksiu žinių iš brolio.

gal yr žinių?

Šiandien skaitau, kad uraganas susilpnėjo iki antros kategorijos, tai vis kažkiek mažiau niokojantis..

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 10 10, 08:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73165757" data-time="1728492771"><div><p>O aš lauksiu žinių iš brolio.</p></div></blockquote><p>gal yr žinių?</p><p></p><p>Šiandien skaitau, kad uraganas susilpnėjo iki antros kategorijos, tai vis kažkiek mažiau niokojantis..</p>

Tik trumpai neseniai susirašėm, sakė, kad kol kas laikosi, liko apie 4 val., o rezultatų naktį nelabai matyt.
Atsakyti

Atsivežiau kolegą į darbą. Tai pusę devynių jau rodo, kad laikas baigt dirbt ir varyt pasivaikščiot )))

Pridėta:

Atsakyti

Kolega ir papildomas šildytuvas viename. Gražus kailiniuotis!

Atsakyti

Nuobodu Lesiui darbe. Spalvinimo knygelių reikia :D  :P​ 

Atsakyti