Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida, su gimtadieniu! Sveikatos ir dar kartą,- sveikatos, energijos ir nesibaigiančios kantrybės bendraujant nuo Brangiausio kubilų valytojo namuose iki santechniko ar stogų dengėjo, linkiu palankių tau kainų augalų parduotuvėse ir pačios gražiausios gėlynų vizijos įgyvendinimo.

Smagių kasdienų mažmožių ir didelių svajonių, - būk LAIMINGA!

Atsakyti
Labos smile.gif
Ingrida visas glėbys linkėjimu gimtadienio proga, valio val io valio birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Dusiuk jo 14 dienų , skrydžiai tik penktadieniais. Prie kranto ale Palangos pripratau smile.gif man trūksta gylio o MB povandeninio pasaulio biggrin.gif bet čia tik detales smile.gif siaip viskas Ok tongue.gif baigiu skaityti “karas ir taika “ visgi didis rašytojas Tolstojus …ieškau Anos Kareninos ale nerandu teks ieškoti kažką iš tralialesku biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Mergaitės.Gera diena.
Paskambinau plytelių klojėjui,pagal skelbimą iš laikraščio,vėl mama pasidarbavo,gerai,kai pensininkai sakosi laikraščius/Atsiliepė vyriškis,sako atvažiuoju apsižiūrėti.Atvažiavo ir iš karto pradėjo dirbti,nesiderėjau,kiek paprašė,kad tik padarytų.Per dieną ir suklojo,rytoj atvažiuos siūles užglaistyti.Geresnės dovanos net negalvojau.
https://www.part.lt/...b7fc16d3116.jpg
Ir dar mišku prasilėkiau,baravykai apstoję,reikia lietaus,bet lapuočiuose tarp žolių pilna raudonikių,juk po išeiginių ir nugrybauta,bet pilna.Išpindėjimas,pjauščiau tik galvutes,man kotai neskanūs. ax.gif
Ai užsisakiau iš 9 gijos moheros baltos,labai daug norinčių buvo,nes ten pernai per laidą nuo iki buvo kažkas apsirengęs iš šitų siūlų,prabangiai atrodė.Kaip per miglą pamenu.Tai užteko man jau tik 400g,kaip tik megztukui,gal marčiai bus kalėdoms?Norėjosi ir daugiau,dar kuriai numegzti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 spalio 2024 - 19:44

Su gimtadieniu! 🥂

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dėkui Amadėja. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

pas mus koks rūkas...

vakar taip pavargau - burokėlių mišrainę su paprikomis ir svogūnais darėm. 4 normas padarėm, 25 stiklainiukus 3/4. Šiandien vakare dar vieną normą padarysim ir sriubai marinuosim pjaustytus.

Tai dariau darbus, kur reikia nesukti riešo ar sukti jį retai. MB lupo burokėlius ir tarkavo, o aš pjausčiau, ką reikėjo.

Burokėlius pirkom, pasidarysim dvejiems metams ir bus ramu.

Kai toks oras, norisi geltonos spalvos :)

Vakar iš ryto vėsu buvo, kai atgal iš Klinikų grįžau, - sukaitau, nes saulė užpliskino.

Atsakyti

ieškau Anos Kareninos ale nerandu teks ieškoti kažką iš tralialesku biggrin.gif

neieškok tu tos Kareninos. Aš mėgstu klasiką, bet šitoj knygoj iki begalybės užkniso Anos asmenybė (visąlaik užsiciklinus kančioj ir tragedijoj, dažniausiai pačios susigalvotoj),  dantim grieždama vos pirmą tomą pabaigiau skaityt. 

Atsakyti

Kai toks oras, norisi geltonos spalvos :)

tuoj bus daaaug tos geltonos :) lapai gelsta :) 

Atsakyti

Labos,

Ana Kareniną skaičiau kelis kartus. Kai jauna buvau gal 17, tai  patiko :D. O jau apie 30 gyvenimo metus tai  visai kitaip skaitėsi . Knyga apie bobos durnumą.  Kažkada dar naują filmo  pastatymą žiūrėjau . Viaukt.  Nesuprantamos kančios dėl  bobiško kvailumo. Ir prisigalvodavo visokių nesąmonių iš neturėjimo ką veikti per dienas.

Vėsoka namie, nes katė susikrausto kas naktį į lovą :) Vasara neprisiviliosi  :D .

Atsakyti

Dusia, kai susikrausto, tai pasidaro šilta lovoje :)

Man Cholina gražiai pateikusi Aną Kareniną. Tam laikmečiui buvo būdingas toks elgesys ir kančios, - mums to nesuprasti, tikriausiai.

Atsakyti

Pou įsijunk per teliką  24  valandas. Myli- nemyli... vaikai išdrabstyti . Knygoje gražiai pateikta.. Vaikas paliktas dėl jauno meilužio...  faktas .

Atsakyti

Labas rytas, lyg ir namu ilgesys prasmezavo,ale paziurejau,palyginau ir nebenoriu :D

Pridėta:

Atsakyti