Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2024 10 04, 12:25)
Labos smile.gif
Rašiau ir dingo verysad.gif trumpai oras nuostabus nėra karsta nes pro debesiuka saulyte pat tas, ryte buvo apniukę, kol išsimaudėm, papusryčiavom ir prie jūros smile.gif
Rudmėsės skanu raugti  wub.gif nerealios smile.gif žalios gal kiek mažiau skanios nei virtos.
Zelionku tik Dzūkijoj:) Merkinė, Puvociai smile.gif
Gražios dienos smile.gif

Taip, tik dzūkijoj, smėliuose, zelionkos. Išverdi, su česnakiuku ir krapais užraugi. Skanatas. Tik MB nebepasirašo grybaut. Sunku jam vaikščiot. Nabagė kojelė ir geriau nebus.
Atsakyti

Labutis, mudu truputi reikalus tvarkem vakar ir siandien is ryto.Vakar turguj buvom,prisipirkom vaisiu,darzoviu,vynuogiu.Buvom prie juros ten Oropesoj.Zodziu uzsieme,nera kada megzt,tik vakarais,pries miega. Dusia.pabandziau ta japoniska kulna,-ne mano kantrybei,pirstam ir akim.Nemegsiu taip,numegsiu bumerangu vokiskom dvigubom akim su praplatinimu ir adjos. Ruosiames i pajury,bet labai dar karsta,reiks iskart  lyst i vandeni. Vaiksciot su basutem ir lengva suknele yra geris.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Šiandien[/b!], 14:34

MB labiausiai džiaugiasi radęs makavykus. Tokie ryškūs, retai sukirmiję. Kaip ir raudonviršius.

Aš kaip taviškis )) man irgi patinka makavykus ir raudonikius rinkti. Faini jie man, gražūs, daug.

Atsakyti

Man taip pat faini. Sekmadienį 8 baravykus radau vienoj vietoj pusmetrio plote, bet telefonas užknistas buvo, nenufotkinau.

Per baravykų piką vasaros pabaigoj vienoj vietoj apie 30 baravykų radau, tik kaip nesumąsčiau nufilmuot, nesuprantu. Vyras ant kelmelio prisėdęs užsirūkė net.

Bet man ir kazlėkiukai gerai, nors sekmadienį MB tik įžengęs į mišką man šūktelėjo "tik nerink tų snarglių" 🙈🙃🤣

Atsakyti