Vien dėl gero kvapo vertinu.Gerų grybų jau prisidžiovinųsi. Turėtų dar rudmėsės,kelmutės pasirodyti.
Vien dėl gero kvapo vertinu.Gerų grybų jau prisidžiovinųsi. Turėtų dar rudmėsės,kelmutės pasirodyti.
Kelmučiai pas mus irgi už šungrybius ))
o rudmėsių nelabai yr aplink. Matyt, miškai netinkami joms.
Aš su rudmėsėmis nelabai susidraugauju, jos man per stiprų žemės skonį turi gal.
Labas rytas!
Ate, va, žaliuokių man neteko sutikti, bet kiek kas pasakoja apie jas - apie Merkinę kažkur renka.
Aš jų neragavus.
Labas rytas.
Nesu ragavųsi žaliuokių,pas mus neauga.
Oi rudmėsės geras grybas,tik kirmyja.
Ingrida, tu rudmėses kepi iškart ant sviesto? Gal aš jų nemoku pagamint, man jos aitrokos.
Iš karto ant sviesto ir užšaldau taip žiemai arba valgome.
Neragavusi žaliuokių arba nepamenu. Raugintų grybų irgi nelabai .
Kažin kaip varlės keliauninkės laikosi ?
Atšilo šiandien . Net sukaitau su rudenine striuke , kol reikalus mieste susitvarkiau. Vakar buvo pats tas.
Reikės važiuoti iki kaimo. Bet jau man ten nebepatinka. Ilgi vakarai , ką veikti ? Nors ten šilčiau negu Kaune , mažoj trioboj du pečiai .
Žaliuokių pas mus yr, ir net vietą žinau kur auga. Bet kada nenuvažiuoju rudenį, jau išpjaustyta būna
Buvom su šuniu grybaut, makavykai pradėję augt. Pilna mažiukų. Ir baravykų apie 30 radau.
MB labiausiai džiaugiasi radęs makavykus. Tokie ryškūs, retai sukirmiję. Kaip ir raudonviršius. Sekmadienį vienoj vietoj apie 30 makavykų radau samanose ant keliuko provėžoj.
O man patinka, kai MB ir Anyta randa grybų - jie tada patenkinti ir linksmi. Ir aš galiu sau ramiai grybaut
Rašiau ir dingo trumpai oras nuostabus nėra karsta nes pro debesiuka saulyte pat tas, ryte buvo apniukę, kol išsimaudėm, papusryčiavom ir prie jūros
Rudmėsės skanu raugti nerealios žalios gal kiek mažiau skanios nei virtos.
Zelionku tik Dzūkijoj:) Merkinė, Puvociai
Gražios dienos