Kava,nu zinai,kai nera salia vyro,tai viska planuoji ,kad atvaziaves zentas padarytu,pasidarai sarasa ir prasai.Bet,zinok,senatvej islenda mazo vaiko sindromas.Pagal save sakau.Ir ypac vaiku atzvilgiu.Cia jau nieko nepadarysi.
Alta,kai netenki tevu vaikystej ir nezinai,kokie jie butu senatvej ir nieko cia nera demonisko.Mama anksti zuvo tragiskai ir as daug ko jos nepaklausiau,daug ko nesuzinosiu,kokia ji butu buvus.Cia kalbam apie gyvus,pasibedavojam,pasidalinam savo mintim ir nebutinai nesutikimas su autorium yra blogai ar autorius yra koks demonas.Comon.Visokiu dalyku buna gyvenime.
Kai man vel norejo lyst depresucha,brolis neleido gert antidepresantu ir atveze valerozano is Lietuvos.Nu miegu jo isgerus labai gerai ir mane jis nuteikia raminanciai,o gal cia as pasikeiciau,nezinau,bet nurasau valerozanui.Dar tokiu lasiuku valerijonas su magniu.Tu tik karta geriau.Man bobutei tai truksta tokiu visokiu lasiuku lietuvisku Tiesa,noriu pabandyt juoduju kmynu seklu aliejaus,reiks pasiieskot.
💚Juodųjų kmynų sėklų aliejus - natūrali alternatyva ivermektinui. Jos sėklų aliejus veiksmingas nuo daugelio ligų, tokių kaip vėžys, širdies ir kraujagyslių komplikacijos, diabetas, astma, inkstų ligos - taip pat veiksmingas nuo kraujo sistemos, plaučių, inkstų, kepenų, prostatos, krūties, gimdos kaklelio ir odos vėžio.
Ir dar daug daug geru dalyku esu apie ji skaicius.
Z\inau ,luety .Taip pat man trauma,kad negaliu skustis ir bedotis,nes niekam mano bedos neidomios.Naslaicio sindromas.Mano vaikai neturi supratimo ,kaip elgtis su mumis seniais ,nes pavyz\dz\io nemate.Taigi ,skundziuosi.
Luety ,tai juodgrude ,esu SM daug paskaitu davusi apie jos vaistingas savybes.Reikia vel per savo postus eit ,atrast.O tu visokiu tinkturu tai pilna,reikia tik susirast.
Ir dar apie visuomenes sauguma,tarkim nuo sprogusio kavinuko,kokia sistema gali nuo to apsaugot?
Kaz\kada Norwegijoje tipo integravusieji teige ,kaip sistema juos saugo ,diskusija buvo apie kaz\koki kates myz\alo stiprumo tirpaleli is aiherbo.Tipo sistema saugo nuo kenksmingu preaparatu.Heroino nusipirkt man uz\teko dvieju minuciu ,pakilus nuo staliuko.Dvieju ,nes nekalbu ta kalba.O jei moku kalba ,uz\tenka vienos minutes.Taigi jusu saugumas tik jusu galvose ir tik jusu atsakomybe.
Luety ,tai juodgrude ,esu SM daug paskaitu davusi apie jos vaistingas savybes.Reikia vel per savo postus eit ,atrast.O tu visokiu tinkturu tai pilna,reikia tik susirast.
Ir dar apie visuomenes sauguma,tarkim nuo sprogusio kavinuko,kokia sistema gali nuo to apsaugot?
Kaz\kada Norwegijoje tipo integravusieji teige ,kaip sistema juos saugo ,diskusija buvo apie kaz\koki kates myz\alo stiprumo tirpaleli is aiherbo.Tipo sistema saugo nuo kenksmingu preaparatu.Heroino nusipirkt man uz\teko dvieju minuciu ,pakilus nuo staliuko.Dvieju ,nes nekalbu ta kalba.O jei moku kalba ,uz\tenka vienos minutes.Taigi jusu saugumas tik jusu galvose ir tik jusu atsakomybe.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 15, 09:04)
<p>Labos. Užmiegu paskutiniu metu visada gerai bo pavargstu . Ir senatvė. Nemiga ateina nuo 3 nakties... Aliejų kažkada siunčiausi brangiai. Ir bijodama, kad pagaus. Reikėjo šeimos nariui. Luety vakar truputi dirbau. Bet be ikvėpimo, bo oras ššš... šiandien linksmiau , šilčiau. Saulytės daugiau. Man saulė šviečia , tai ir energijos yra, ir nuotaika gera. Tau keista , kad mes vėlai sodinam, o man keista , kad tu anksti baigi ... pomidorai taigi amžini augalai. Tik šalnos ir maras juos nužudo. Leisi ir spalio mėnesį žydės. O paprikos lėtapėdės , pats derėjimas rudeniop. Gražaus sekmadienio!</p>
O mna geriau anksciau turet pomidoru,nes paskui uzpuola maras,o ir ne taip silta,kad sirptu spalio menesi.
As vakar daug dirbau,pasodinau burokelius is rasodod ir briuselio kopustus ir geles issodinau naujasias,o siandien lietus,ramus,bet gausus,tai viskas prigis nei per karscius ir atsigaus zemele.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 15, 09:05)
Z\inau ,luety .Taip pat man trauma,kad negaliu skustis ir bedotis,nes niekam mano bedos neidomios.Naslaicio sindromas.Mano vaikai neturi supratimo ,kaip elgtis su mumis seniais ,nes pavyz\dz\io nemate.Taigi ,skundziuosi.
O tu Alta atsiverk,pasakok.Cia priesu nera,bent musu senoji gvardija tikrai ne piktybines,mes jau daug metu kartu,As tiesiog jauciu tavo viduje verdanti skausmo kamuoli,kuri tu nenori paleist.Jis ten uzverda pas tave ir tu nenoredama jo paleist,spjaudai ant visu ugnimi ir kartu dziaugiesi tai darydama.Bet cia tik man taip atrodo.Nepyk ir neisizeisk,as taves nepazystu galiu stipriai klysti,bet man tik taip atrodo.Nebutina patvirtinti,tai,jei ir yra,nes tai sunku padaryt butu tau ,irgi jauciu.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 15, 09:05)
Apie sistema ir jos padarinius daug skaiciau,daug zinau,tik ne vieta kalbet ir nesupranta arba dalinai supranta dar nedaug zmoniu ir tuscia viso to,neeikvoju energijos irodymams,as turiu savo nuomone ir senatvej ja sunku pakeist.
Tinkturos nenoriu,noriu tikro,salto spaudomo juoduju kmynu seklu aliejaus.Jau radau kur pirkt,tik siuo metu neturi,laukia naujo derliaus.
Taip ,turbut jau ir nepasikeisiu.Negaliu.Isbandytos visos -verbalines,fiz\ines,chemines,biologines ,mechanines priemones.
As irgi su pomidorais dabar ,pats mez\gimas,paskui reiks jau prie kuolu rist.
Padauginau levandu pagaliau.Po z\iemos sakeles gulejo ant z\emes ,pusiau nuluz\e.Youtubeje radau ,kaip apipylus durpem ,z\emem,is tu sakeliu isauga saknys ir levandos pasidaugina.Na ,ka pavyko,voila.Lienas net levandokrienas gavosi,turbut vandeni su krieno saknelem uz\pyliau.Pas mane jau yra cesnakoroz\iu
Luety , to aliejaus ,pilna visame konstantinopolyje ,tarp kebabu ir baklavos kiosku,spaudz\ia vietoje.Pas mus ju laukai,as tas seklas siaip kramtau ,jos tokios biski panasios i svogunu ir skoni toki turi
Padauginau levandu pagaliau.Po z\iemos sakeles gulejo ant z\emes ,pusiau nuluz\e.Youtubeje radau ,kaip apipylus durpem ,z\emem,is tu sakeliu isauga saknys ir levandos pasidaugina.Na ,ka pavyko,voila.Lienas net levandokrienas gavosi,turbut vandeni su krieno saknelem uz\pyliau.Pas mane jau yra cesnakoroz\iu
Luety , to aliejaus ,pilna visame konstantinopolyje ,tarp kebabu ir baklavos kiosku,spaudz\ia vietoje.Pas mus ju laukai,as tas seklas siaip kramtau ,jos tokios biski panasios i svogunu ir skoni toki turi
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 15, 09:23)
Taip ,turbut jau ir nepasikeisiu.Negaliu.Isbandytos visos -verbalines,fiz\ines,chemines,biologines ,mechanines priemones.
As tai iskart kisu kuoliuka,kai pomidorai paauga,risu virve prie siltnamio ludu ir tvirtinu.Pas mane jau daugima pirmos kekes su bumbuliukais,ir po dvi zydi.Labai nevienodai,nes ne vienu laiku sodinau.
O pas tave lauke pomidorai,ar ne?
Turiu pernykstes dvi levandas,viena pabandysiu rudeni padaugint tave metodu.Aciu.
As noriu pirkt,kad siunti mas but nebrangus,nes pats alieju ne pigus.
Tiesa,cesnakai du jau zydi ir pas mane.isvis siemet cesnakai labai grazus pas mane,ko nepasakyciau apie svogunus.But ir tie buve puikus,jei ne kanalai po saknimis.
Nu bet ko tie rusu darzininkai tik neissigalvoja
http://www.lesyaka.ru/post492344546/
Luety dauginimas tik pavasarį!!! Rudeniop jokiom šakelėmis nepadauginsi.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 15, 10:23)
Gali juodgrūdės sėklos sriubai duoti kartumo?Nesuprantu kas iš tikro šiek tiek jaučiasi kartumas,kai įdedu?
Tai kur ji gyvena gi maritime klimatas ,man roz\marinas pats pasidaugino,po koklium,kuris ten siaip atsirado ,kaip agropleves pritvirtintojas.Roz\es ir bukmedz\ius irgi ant z\iemos daugina,tomis palenktomis sakelemis.
Juodgrudes barstomos ant duonos,riestainiu,spaudz\iamas aliejus,nieks ju nededa i sriubas.
Sakes ,per jus jau kebabine uz\kurta,o duonkepeje tesla kebabui.Bus su kaladz\yra.Kaladz\yra tai juodgrude rytietiskai ,habibi.Al ah akbar
Juodgrudes barstomos ant duonos,riestainiu,spaudz\iamas aliejus,nieks ju nededa i sriubas.
Sakes ,per jus jau kebabine uz\kurta,o duonkepeje tesla kebabui.Bus su kaladz\yra.Kaladz\yra tai juodgrude rytietiskai ,habibi.Al ah akbar
Labas rytas,
Vilkas lenda lauk vėl turbūt, visi sąnariai spiegia, paskutiniai plaukai lekia lauk.
Levanda be galo paprastai iš sėklų dauginasi, tik reik stratifikuoti- į šaldytuvą sėklas įmeskit savaitę, puikus daigumas.
Rudenį galiu parinkti sėklų ir atsiųst, jei kuriai reikia. Šįmet buvo daug pridygusių, bet nespėjau perkelt į vazonėlį, anyta išravėjo.
Ate, jei melisos reik, mačiau pas mane pasisėjusios yra, nes tik sudygusi. Tegu paauga, galėsiu perkelti į vazoniką.
Pas mus lyja visa diena. Bet lietaus labai reikejo.Te lyja.
Pou,jei paguosiu as jau valtaroli turiu gert,nes skauda vienas kelenas be proto naktimis,laiptais neduoda lipt.Laukiu pleistriuku atsiunciant kazkokiu su gydymu ir nuskausminimu.Matysiu.reik kazkaip stot i eile sanario keitimui,bet pirma svori apsitvarkyt,o tai nekeis,pirmas atsakymas bus,susitvarkykite svori.Lyg tai butu taip lengva.
Panos,kas turit uogu,darzoviu dziovykles,kokios yra geros.Ziuriu Ezidri FD Ultra Digital,atrodo gera,bet brangi,ir dar be tu ideklu,kur skysti apsaugo nuo isbegimo.Ideklas vienas apie £5.Kokias jus naudojat.Uzsimaniau pirkt.Raudonuju serbentu krumas apkibes,juoduju apkibes,pomidoru bus,zoliu reik dziovint jau.Palele siemet ne labai gelbsti kol kas.Aciu patarusioms bus.
randu tokias pas mus
https://www.alzashop...dw-d2915245.htm
https://www.alzashop...al-d5714741.htm
https://www.alzashop...us-d5569489.htm
Pou,jei paguosiu as jau valtaroli turiu gert,nes skauda vienas kelenas be proto naktimis,laiptais neduoda lipt.Laukiu pleistriuku atsiunciant kazkokiu su gydymu ir nuskausminimu.Matysiu.reik kazkaip stot i eile sanario keitimui,bet pirma svori apsitvarkyt,o tai nekeis,pirmas atsakymas bus,susitvarkykite svori.Lyg tai butu taip lengva.
Panos,kas turit uogu,darzoviu dziovykles,kokios yra geros.Ziuriu Ezidri FD Ultra Digital,atrodo gera,bet brangi,ir dar be tu ideklu,kur skysti apsaugo nuo isbegimo.Ideklas vienas apie £5.Kokias jus naudojat.Uzsimaniau pirkt.Raudonuju serbentu krumas apkibes,juoduju apkibes,pomidoru bus,zoliu reik dziovint jau.Palele siemet ne labai gelbsti kol kas.Aciu patarusioms bus.
randu tokias pas mus
QUOTE(Luety @ 2022 05 15, 15:52)
Pas mus lyja visa diena. Bet lietaus labai reikejo.Te lyja.
randu tokias pas mus
randu tokias pas mus
Tai kad svorį reikia susitvarkyti dėl įvairių reikalų . O ir kas nors sako, kad lengva? Nėra taip jau labai sunku, kaip kad tau atrodo, bet ir nelabai lengva, o dar ir lėtas ir ilgas procesas. Bet reikia tik noro. Didelio noro . Ir tik jau man nesakyk, kad ne taip šneku
Turiu džiovyklę Ezidri FD1000 Digital. Dvi tokias . Nu ir vieną kitokią, bet ta jau tau tikrai netiks
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 15, 14:22)
Tai kad svorį reikia susitvarkyti dėl įvairių reikalų . O ir kas nors sako, kad lengva? Nėra taip jau labai sunku, kaip kad tau atrodo, bet ir nelabai lengva, o dar ir lėtas ir ilgas procesas. Bet reikia tik noro. Didelio noro . Ir tik jau man nesakyk, kad ne taip šneku
Turiu džiovyklę Ezidri FD1000 Digital. Dvi tokias . Nu ir vieną kitokią, bet ta jau tau tikrai netiks
Kodel netiks?As neturiu daug ka dziovint,bet va vis atsiranda mintis,kad man jos truksta.Tai sakai verta pirkt ta ezidri jei tik naminiam reikalam,ne bizniui.Yra 300W ,380W ir 500W galingumo,o Ezidri 1000w??
Svorio metimui reik susitvarkyt su galva ir isikalt,kad tai nebus sunku.