Mes su Tėvais taip pat esam apsitarę ir jie jau parašė testamentą. Aš buvau iniciatorė, kad dalintų po lygiai, o ne tam, kuri prižiūrės. Jei reiktų prižiūrėt, esam sutarę išlaidas dalintis arba bendru sutarimu, kuri turės daugiau tuo momentu, o jei vienas iš Tėvų liktų ir reiktų didesnės apimties pagalbos, taip pat visi spręstume - tam būsimas palikimas ir būtų panaudojamas.
Tikrai nenorėčiau, kad dėl buto, garažo, mašinos kažkokių klausimų kiltų. Man svarbiau šeima.
Ir Anytai sakiau, kad didžiausia nesąmonė, kai dėl turto supriešinami artimi žmonės. Neturi būti jokių nuoskaudų, todėl geriausiai po lygiai.
Anidanda, jei pasirašytum sutartį, tai tavo turtas, liktų tau, nesvarbu kokie veiksmai su juo būtų daromi, parduodama, investuojama. Nebent antra pusė teismo keliu įrodytų, kad ženkliai prisidėjo prie turto vertės padidinimo, pagerinimo.
Mano manymu, kad yra sudėtingiausia, kai įvyksta skyrybos ir yra nepilnamečiai vaikai, tuomet naujos šeimos turto dalybų klausimuose skyrybų ar mirties atveju, gali dalyvauti ir nepilnamečius atstovaujantis atstovas, pvz. mama, arba, kai vienas iš tėvų miršta - nauja antra pusė. Todėl tikrai verta pagalvot apie sutartis.