Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Gal kas auginate baltažiedę šliandrą?Reikės pasidomėti,įdomus augalas. smile.gif Alta,pas jus turėtų augti?
Atsakyti

Aš tik baltažiedę gaurą auginu. Labai gražus foninis augalas, tik lyg lepi. Žiūrėsim ar peržiemos. Bet gal pasisėjus bus. Tikiuosi, kitais metais daug sėjinukų bus iš šiemetinių naujienų.

Atsakyti
Labos smile.gif
Na va įžeidžiau….. o kad toks posakis yra nepagalvojai ? Et Pou … praejom. Turiu patirties ir dirbu su nuomininkais ir sutartys sudarytos su teisininkais, man finansų teise kaip antra skur, kad pasidalinau patirtimi ir neplesiau marškinių, tai nereiskia, kad nežinau kaip turi būti mirksiukas.gif viskas einu maudytis ax.gif
Atsakyti

Labos smile.gif
Na va įžeidžiau….. o kad toks posakis yra nepagalvojai ? Et Pou … praejom. Turiu patirties ir dirbu su nuomininkais ir sutartys sudarytos su teisininkais, man finansų teise kaip antra skur, kad pasidalinau patirtimi ir neplesiau marškinių, tai nereiskia, kad nežinau kaip turi būti mirksiukas.gifviskas einu maudytis ax.gif

Muka, pagalvojau. Bet kiekvieniems batams, savi šeimininkai. Man tie batai labai nepatinka. Maniau, per tiek metų bendravimo mane pažinai.

Man verslo teisė taip pat antra skūra. Jei šneki apie didelį verslą ir gali būti įpainioti treti asmenys, tai sutartys privalo būti įregistruotos, nes kitu atveju prieš trečius asmenis nieko nepeši, bet čia juk ne tas atvejis. O patirtys gali būti skirtingos, priklausomai nuo objektų, kada verta eiti teisiniu keliu, nes nuostoliai nepalyginamai didesni arba neverta, kai laikas brangesnis nei patirti nuostoliai. Kai mažos vertės, gerai tiesiog riziką diversifikuoti ir tiek.

P.S. aš žinau, kad tu turi patirtį ir kasdieniam darbe su tuo susiduri. Aš taip pat.

Pravažiavom.

Atsakyti

Labas rytas,

Muka, Karšta pas jus? Televizija rodė 37? Bet pakrantėje manau tiek nebus.

Nuomininkus turėjom kokį 10 metų... Man nepatiko. Ne sutartys, o žmogiškas faktorius. Mano asmeninė patirtis tokia. Kaip ir versle ar kt... kaip ir temoje :D . 

Mano vaikai su nuoma susidūrę. Visokių būna. Bet to aš seno kirpimo mama, protą išknisus... kai tik gauni paskolą pirk. Skaičiais, aš skaičiuoti moku. Dovanoti vaikams butus labai blogas sprendimas. Mudviejų su MB supratimu. 

Lyja, šalta, ruduo ruduo. Porą dienų praleidom Druskininkuose.  O darbai cypauja.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 10 03, 10:21)
Dovanoti vaikams butus labai blogas sprendimas. Mudviejų su MB supratimu. 


ir mano nuomonė tokia. Nors mergelė dovanotų. Bet aš noriu, kad nusipirktų kažką pats. Bent jau tas, kuris tikrai turi už ką.
Atsakyti

ir mano nuomonė tokia. Nors mergelė dovanotų. Bet aš noriu, kad nusipirktų kažką pats. Bent jau tas, kuris tikrai turi už ką.

Aš dovanočiau. Ypač dukrytei... bet mano mergelė kategoriškas.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 10 03, 10:29)
Aš dovanočiau. Ypač dukrytei... bet mano mergelė kategoriškas.


aš dukrytės neturiu biggrin.gif
O sūnelis gerai uždirba, tegu investuoja. Va su mažuoju visko gali būt, gali tekt su laiku ir dovanot ))
Atsakyti
Dusia aha karsta dabar 24 , nors nėra 9 ryto, bet prie jūros nuostabu smile.gif
O aš padovanojau, nes karste kišenių nėra smile.gif Pou irgi posakis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: [b!]Šiandien[/b!], 09:46

Muka ne dėl kišenių... dėl vaikų motyvacijos. Tegul stengiasi. Mes patys atvažiavom į Kauną su 10 rublių kišenėje, išgyvenome. 

Ps MB labai žiūri , kad abiems lygiai. Mano patirtis gera, pas jį nelabai. 

Atsakyti

Aš labai jauna  (dvidešimt kelių) paėmiau paskolas dviems butams vieną po kitos - vienas sau, kitas Sūnui. Būčiau dovanojus atėjus laikui, kad turėtų nuo ko atsispirti. Pati viską nuo nulio užsidirbau, nebuvo nei palikimo, nei vyro, kuris padėtų. Bet labai pritariu dėl motyvacijos. 

Gyvenimas pasuko visiškai kitaip, tai ir lūkesčius kitaip pradedi dėliotis.

Muka, posakius aš suprantu, tik tas posakis, kurį man skyrei anksčiau, mano situacijoje netinkamai surezonavo tiek perkeltine, tiek tiesiogine prasme ;)

Atsakyti

Dusia aha karsta dabar 24 , nors nėra 9 ryto, bet prie jūros nuostabu smile.gif
O aš padovanojau, nes karste kišenių nėra smile.gifPou irgi posakis biggrin.gif

Kad po mirties vistiek jiems viskas liks, tad tos kišenės nieko nereiškia 😁

Atsakyti