Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Na tik nesusipykite Mergaitės.Nusidažysime tą kambarį.
Geriau nakčiai papasakosiu,kaip mes nuomavome tik prasidėjus pertvarkai šalyje ,miesto centre butą,ritualinėms paslaugoms.Buvo tais laikais tos sutartys,tokios primityvios.
O pasirodo mūsų nuomininikė,prisidengųsi ritualinėmis paslaugomis,ėmė pinigus iš žmonių,toks ale bankelis.Na ir ką užpelingavo teisėsauga,kai žmonės pradėjo skūstis.Uždarė tą nuomininkę mūsų į moterų kalėjimą,nuomą pasiėmėme karstais.Ne paprastais,pas mus buvo tik tik naujiena,atsidaro nuo pusės,importiniai.Vežėme į kitą įmonę priduoti,atsiėmėme pinigus bent taip. bigsmile.gif Paskui audinių parduotuvė buvo jau be nuotykių.Taip,kad su nuoma būna dažnai ir vargo.
Nuomavome sodybą šeimai.Atvažiuojame policija-kieme.Pasirodo mano nuomininkas įsigudrino prekiauti kontrabandinėmis cigarėtėmis,spiritu. ax.gif Taip,kad nuotikių turėjau per gyvenimą. mirksiukas.gif
Atsakyti

Vienintelis mano patarimas buvo gera sutartis ir kontrolė. Koks gali būti pasitikėjimas kažkokiu brokeriu, kai jis niekuo nerizikuoja? Juk jis ne laiduotojas.

Aš ne naivi mergelė, kad kalbėt apie kažkokį komunizmo pastatymą. Komunizmo nekenčiu, tai man įžeidimas.

Bet suprantu teisę, ši sritis man nesvetima.

Sory, bet nieko nesupratau 🤣

Atsakyti

Na tik nesusipykite Mergaitės.Nusidažysime tą kambarį.
Geriau nakčiai papasakosiu,kaip mes nuomavome tik prasidėjus pertvarkai šalyje ,miesto centre butą,ritualinėms paslaugoms.Buvo tais laikais tos sutartys,tokios primityvios.
O pasirodo mūsų nuomininikė,prisidengųsi ritualinėmis paslaugomis,ėmė pinigus iš žmonių,toks ale bankelis.Na ir ką užpelingavo teisėsauga,kai žmonės pradėjo skūstis.Uždarė tą nuomininkę mūsų į moterų kalėjimą,nuomą pasiėmėme karstais.Ne paprastais,pas mus buvo tik tik naujiena,atsidaro nuo pusės,importiniai.Vežėme į kitą įmonę priduoti,atsiėmėme pinigus bent taip. bigsmile.gifPaskui audinių parduotuvė buvo jau be nuotykių.Taip,kad su nuoma būna dažnai ir vargo.
Nuomavome sodybą šeimai.Atvažiuojame policija-kieme.Pasirodo mano nuomininkas įsigudrino prekiauti kontrabandinėmis cigarėtėmis,spiritu. ax.gifTaip,kad nuotikių turėjau per gyvenimą. mirksiukas.gif

Omg, ir kur jūs dėjot tuos karstus?😱😂

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 10 02, 20:47)
p>Omg, ir kur jūs dėjot tuos karstus?😱😂</p>

Nuvežėme,pridavėme į kitą įmonę. mirksiukas.gif
Atsakyti

Nuvežėme,pridavėme į kitą įmonę. mirksiukas.gif

Gerai kad radot kas supirko urmu 😂

Atsakyti

Kava, manau, kad puikiai supratai apie ką aš. Kaip ir Anidanda.

Atsakyti

Kava, manau, kad puikiai supratai apie ką aš. Kaip ir Anidanda.
Tikrai ne. Žinok iš šalies keistai atrodo kaip tu šiandien rašai. Kažkaip padrikai, nelogiškai ir ne į temą. Tik neįsižeisk, toks jausmas kad tau kažkas blogai šiandien. Gal nutiko kas nors namuose ar su sveikata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 21:57

Anidanda?

Kad pasakiau, jog reikia kontrolės ir geros sutarties bei pasakiau, kad tikrai nebūtina sutarties registruoti? 

Nesuprantu, kas mėtosi, kai viena sako kad būtina registruoti, kai išaiškinu, kad ne, tada jau sutartys apskritai niekinis dalykas. Kad galiu sudarinėti sutartis, bet jei ką, neapsimoka į teismą eiti. Išvertus, tikiu "geresniu rytojumi" ar apskritai turiu daug laiko teismams.

Mano nuomonė pagrįsta praktika ir žiniomis. Ir ne,  netikiu geresniu rytojum, viską pati uždirbau. Ir laiko neturiu. Įvertinu riziką ir ją diversikuoju. Bet kiekvienam savo.

Atsakyti

Tiek to, nesuprantu tavęs, nebetesiu, neverta.

Klausimas visoms, gal matėt internete pirkt chalatu is vaflinio audimo medvilnės, storos medžiagos, ar dvigubos, su kapisonu 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 10 02, 22:46)
<p>Kava, manau, kad puikiai supratai apie ką aš. Kaip ir Anidanda.</p>

Žinai, vat imsiu ir pasakysiu pirmą atklydusią mintį. Tu man priminei mano 86 metų mamą, kuri dažnai kalbėdama velia, suvelia, nenušneka, o kai bandau atrasti aiškumą klausinėdama ir tikslindama, tai sako, kad priekabiauju, nes gi puikiai suprantu, apie ką ji šneka.
Atsakyti

Kava, taip kaip Anidanda ir tu dabar pasielgei, anksčiau su moterimis elgdavosi vyrai, norėdami jas sumenkinti. Šiaip negražu, bet kiekvienam savo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 10 02, 23:33)
<p>Kava, taip kaip Anidanda ir tu dabar pasielgei, anksčiau su moterimis elgdavosi vyrai, norėdami jas sumenkinti. Šiaip negražu, bet kiekvienam savo.</p>

Nu ok - paraudau, susigėdau... blush-anim-cl.gif
Bet ir vėl nieko nesupratau biggrin.gif
Atsakyti