Noriu pridet foto ir neleidzia,visos per dideles.Mazint reik laiko nu ir ...nedesiu visai Gal i instagrama duos sumest
aš ekrano kopiją padarau ir tada dedu tada leidžia
Muka, nereikia registruoti, nes nėra tokios prievolės. Svarbu, kad sutartis būtų tvarkinga, su visais būtinais rekvizitais ir abiejų šalių parašais, kurie patvirtina pateiktų duomenų teisingumą ir kiekviena šalis turėtų po egzempliorių. Ji turi tokią pat juridinę galią, kaip neregistruota. P.S. labai rekomenduočiau, kad kiekvienas lapas būtų pasirašytas abiejų šalių, kad jis nebūtų pakeistas.
Kas nenori laikytis sutartinių dalykų, gali jų nesilaikyti ir įregistravus sutartį ir viskas sprendžiama teisiniu keliu.
Galų gale, net jei ir sudarytas teisinga sutartis, yra nuostatų, kurios galioja CK nustatyta tvarka, net jei jie papildomai sutarty neaptarti.
Jei kam ramiau, gali registruoti, bet tikrai nėra prievolės ar būtinybės.
Vilko popieriai tos sutartys , kai nuomoji butą... negi gadinsi sveikatą ir tiesos teismuose ieškosi dėl kelių šimtų eurų. Susitvarkai, persidažai sienas ir tiek.
Tam reikia nusiteikti.
Ingrida, meistrai laimės dalykas. Draugai, pažįstami ir tt labai padeda, pataria. Rekomendacijos labai svarbu. Taigi ne vakume gyvenam.
Aš irgi neįsivaizduoju bylinėjimosi su nuomininkais. Vargas ir išlaidos, stresas. Su tais depozitais irgi ne kažką paimsi, maximum 2 mėn nuomos sumą. Kurios tikrai neužteks jokiam remontui.
Mums jau keli metai ačiū dievui viskas ramu su nuomininkais. Kaip jie ten gyvena tai nelabai žinom, bet nesitikiu kad nieko nenudeves, juk gyvena kaip ir mes, žmonės tikrai kažkaip specialiai nesaugo kiekvieno kampo, svarbu piktybiskai nelaužytu
Muka, ko aš neturiu, tai laiko. Dabar dirbu daugiau nei etatu ir turiu Sūnų su sunkia negalia. Turiu Tėvus, kuriems reikia pagalbos, Sesę sudėtingoje situacijoje, kuriai reikia labai, labai daug pagalbos ir našlę Anytą, kuriai reikia taip pat dėmesio.
Bet taip pat turiu ir ilgametę patirtį nuomojant ne vieną objektą, tad kalbu ne iš oro.
Pesimistės Jūs, Moterys. Aš pesimizmui neturiu laiko, per daug nuo manęs priklauso.
Muka, ko aš neturiu, tai laiko. Dabar dirbu daugiau nei etatu ir turiu Sūnų su sunkia negalia. Turiu Tėvus, kuriems reikia pagalbos, Sesę sudėtingoje situacijoje, kuriai reikia labai, labai daug pagalbos ir našlę Anytą, kuriai reikia taip pat dėmesio.
Bet taip pat turiu ir ilgametę patirtį nuomojant ne vieną objektą, tad kalbu ne iš oro.
Pesimistės Jūs, Moterys. Aš pesimizmui neturiu laiko, per daug nuo manęs priklauso.
O teismams laiko turėtum?
Aš tai nei laiko nei noro tokioms nesąmonėms neturiu. Nors irgi ilgametė patirtis nuomojant
Vienintelis mano patarimas buvo gera sutartis ir kontrolė. Koks gali būti pasitikėjimas kažkokiu brokeriu, kai jis niekuo nerizikuoja? Juk jis ne laiduotojas.
Aš ne naivi mergelė, kad kalbėt apie kažkokį komunizmo pastatymą. Komunizmo nekenčiu, tai man įžeidimas.
Bet suprantu teisę, ši sritis man nesvetima.