Pou,brokeris surašė sutartį,tik pasirašėme.
Susitvarkysime,nuomininkė skaito,kad paliko daiktų už nuostolius.Jai taip atrodo. Bet galėjo bent išsiurbti,surinkti šiukšles.
Muka,įsivaizduoju,įspūdžiai.
Kaip aš pavargau nuo visų tų meistrų.Baisi vasara,gal kitiemet jau bus lengviau?Penktadienį turėjo atvažiuoti langai.Pirmadienį skambinu,vėluosime.Bijau ar neužsimetė užsakymas?Nes rugpjūtį skambina,klausia,kad rado mano paklausimą.Sakau gi jau užsakyti langai.Pirmadienį vėl klausia,o jūs sumokėjote?Jau rėkte išrėkiau,iš karto.Ar gali būti netesybos.Sakiau penktadienį jau skambinsiu,sakysiu yra netesybos gal?Tegul moka už kiekvieną praleistą dieną?Gal sureaguos labiau.Perni užsakę buvome toje pačioje įmonėje atvažiavo be problemų.Manau vasarą atsotogos,vaduoja bile kas.Pasiguodžiau.
Perduok vyrui šituos reikalus, rūpinimąsi meistrais. Mano patirtis tokia, kad su moterimis jie mažiau skaitosi nei su vyrais. MB va visam namui pastatyti meistrus suorganizavo po truputi praktiškai be problemų. Net keista buvo žiūrėt, kaip jam viskas lyg per sviestą ėjo. Aš tuo tarpu turiu patirtį, kad kiek organizavau remontų, tiek su komplikacijom įvairiom 🤣. Tai dabar tik dėl spalvų ur dizaino įsikišu