Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ai, nutariau dar šiandien namie pasėdėti. Kam čia man paaukoti atostogų dieną ir lėkt darban? Mintys kokios durnos vakar buvo biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi Saintlina,net susijauokiau nuo Tavo minčių. 4u.gif 4u.gif

Aš Maltoje ir nesiryžau vairuoti kitoje pusėje vairo,gerai mb įpratęs buvo,iš Anglijos varydavo mašinas. mirksiukas.gif
Važiuojame buto apžiūrėti,vakar nuomininkė parašė,kad butas atlaisvintas,raktas įmestaS į pašto dėžutę,gyvai priduoti negali,nes gyvena jau kitame mieste.Nežinau manau turėjo gyvai priduoti? ax.gif Kakaip keista. ax.gif
Vakar dar laiščiau gėles,po medžiais iš viso sausa,kad ir palis. mirksiukas.gif Grybų dar nulėkaiu pavakary,arba nugrybauta,arba sausa,vakarienei pakako.
Siūlai kojinėme jau išvyti į kamuolius.Žiūriu mūms su mb jau sunešiotos,reikia naujų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 08:10

Saintlina,  :D 

Pou nešiojam kojines :D . Aš tai išdovanosiu. Kalėdos artėja. Ps dovanoju ne visiems, tik tiems kas supranta. O mezgimas ne iš vargo dabar, kaip tarybiniais laikais. Todėl kad smagu. Spalvų terapija, proto mankšta. Ir truputėlis kūrybos, kas PRIVALOMA moterims virš 50. Norint būti sveikai. Kažkuo reikia tuštumą užpildyti. Vaikai išėjo. Negi tik sėdėsi vakarais ant sofos? Dar prabanga, nes siūlų kainos ... Gerų siūlų. Aš iš tos kartos žmonių kurie nemoka nieko neveikti. Dabartinis jaunimas moka... Ps ėmiau gerti duonelę, tai dabar tiek energijos :yahoo:

Tai aišku, kad nešiojat :) Bet man pasirodė, kad jau "nesunešiojamas" tas kiekis. Man kur dovanojai, tai nors ir dėviu, bet atrodo, lyg vakar numegztos  :wub: 

Man neišeina nieko neveikt dar, per daug bruzdesio :), dar nespėju. Kelis vakarus pavogus buvau knygų skaitymui, tai toks malonumas. Bet va prof. Šerpytis rašo, kad reik ir patingėt.

Ingrida, o sutarty įrašei apie perdavimo-priėmimo aktą? Neatiduočiau užstato be gyvo perdavimo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 10 01, 08:32)
<p>Ingrida, o sutarty įrašei apie perdavimo-priėmimo aktą? Neatiduočiau užstato be gyvo perdavimo.</p><p></p>

Sutarty tokio punkto nebuvo.Užstatą iš viso sunaudojo,už paskutinius du mėnesius,tipo jai taip brokeris leido.Ai nieko nesakiau,matysime,nu negalėjo ten buto susprogdinti? mirksiukas.gif Tuo pačiu gerai karšto vandes skaitliukus pakeis,kaip tik paskambino meistras.Nuorinsime radiatorius,juk bet kada gali pajungti šildymą,o mūsų viršutinis aukštas. ax.gif O vh dar vienas rūpestis dasidėjo,reikės gal rytoj sus autobusu nuvežti kampą pakeisti,nupirkome.Šaldytuvas ten ne koks ieškau padėvėto,ar naują reikės nupirkti? ax.gif
Atsakyti

Pou mudvi su Luety dalyvaujam projekte, kojinių dėžutė. Kiekvieną mėnesį reikia megzti kojines pagal užduotį. Smagu yra kažkokia, kad ir virtuali bendrystė. 

Kojinės labai puikus kelioninis projektas. Kai vairuoja MB. Važiuojant skaityti negaliu , o megzti puikiai. 

Atsakyti

Labas rytas, Mano geros vibracijos irgi pakilo nuo tokių fainų Luety postų :wub:  :D  Man angliškas eismas , tai važiavimas pries eismą ir tiek. Reikia pagyventi, įprasti ir tt. Londone taigi ant perėjų rašo į kurią pusę žiūrėti. Europiečiams.

   Lietaus žada šią savaitę. Klasika, kaip  baba sakydavo vaikystėje, kad po šalnų visada būna lietus. Dabar jau ne visada, gamta durniuoja.

Luety nieko nesupratau apie šio mėnesio kojines... kur dėti tas japoniškas trumpintas eiles ? Kulne? Reiks klausti...

Kulnas cia toks.Dar neziurejau labai,bet,taip supratau Einu prasieit palei jura iki pusryciu,taip sakant uzsitarnaut pusrycius.

Atsakyti
Neduoda redaguot zinutrs nei senoj nei naujoj versijoj.Atsiprasau,blogai iklijavau.
Pirma ryta daug nevaiksciojau,3800 zingsniu,diena tik prasideda,nueisiu daugiau.Jau ryte labai karsta.
Atsakyti

Ingrida, tikslink sutartį. Būtinai įtrauk perdavimo-priėmimo aktus. Kaip gali viskas pasibaigt, jei mokesčiai ateina už praeitą mėnesį ir kaip gali užstatą sunaudot?- juk jis ir skirtas perdavimo metu atrastiems trūkumams padengti.

Atsakyti

Luety , jau išsiaiškinau :)   Galima bet kokį kulną ar kt. naudoti  kur mezgamos  sutrumpintos eilės. Tik būdas trumpintų eilių  ne vokiškas ( kaip aš moku) bet japoniškas. Dar moku trumpinti eiles su užmetimu.

Va MB išsitraukė kojines, pasirodo turi 5 poras nešiojamas:) Dar tiek pat  kaime ... Vėsoka darosi butuose jau . 

Pas mane irgi ne mažiau Kaune:) Kaime tai daug turiu, reikia svečiams kas atvažiuoja į pirtį. Nes po prities privaloma mautis natūralios vilnos kojines  :P . Taip pirtininkai liepia, rimti. 

O kiek dar yra mano į daržą einamų ... Su vilnonėmis kulnai nepajuosta. 

Atsakyti