Sode daug padariau,pasodinau burokelius,kelis daigus briuselio kopustu,palaisciau viska,geles naujasias issodinau,pailsejau,pasidarem barbekiu ir gryzom kazkiek pavarge,kazkiek apsipatenkine.Oras nuostabus,rodo 18 ,bet tikrai buvo silta ir vejalio jokio.Ryt rodo 22 silumos,bet vejas jau rytu 18m/s,tai jau ne kas,jauciu bus,o nakty sekmadienio isvis rodo lietus,perkunija.But gerai,lietaus reikia,prigytu mano burokleiai greit po lietaus.
Ka jus veiket?
Sveikutės!
Nesusvietnai pavargau. Nuroviau salotas, krapus šiltnamy. Perkasėm su vyru. Akurat- apie 50 vnt grambuolio lervų. Ir kai tik saukė pašviesdavo, vabalų pagavau apie 60 vnt. O jei būčiau neperkasus? Šiemet jis jau perkastas. Bet ne veltui aplink šiltnamį šimtai išknistų skylučių. Žiūriu, vienu kitur krapai pavėpę salota nukneckyta. Tai jau aišku kas. Vienoj vietoj per du kastuvus 12 radom tokių prisirpusių. Viau.
Pomidorai pasodinti.
Vėjas nežmoniškas, negalėjau langų atsidaryt. Atidariau duris, tai nuplėšė virvę ir nuvertė du kibirus vandens. O jei ranka būtų... kapiec.
Tai su tais daigais tusiojaus. Po du sodinu, tai kol superavau, kol duobes pagerinau. Žodžiu, prasikuičiau.
</p><p>Pomidorai pasodinti. </p><p>Vėjas nežmoniškas, negalėjau langų atsidaryt. Atidariau duris, tai nuplėšė virvę ir nuvertė du kibirus vandens. O jei ranka būtų... kapiec.</p><p></p><p>Tai su tais daigais tusiojaus. Po du sodinu, tai kol superavau, kol duobes pagerinau. Žodžiu, prasikuičiau.</p>
Oj,Pou,uzjauciu.Tikrai baisu tie grambuoliai.As irgi radau iskadu.Dvi kaliaropes irgi lapai padeti nupjauti suvyte,turbut grambuoliai,nors nesu macius,lape ar dar kas,knisosi i siltnami per kampa siltnamio,atplese apacios iuztvirtinima,salia palei siltnami sustatyti kibirai su pasodintom bulvem,uzvakar papildziau zemiu,tai is eiles antras kibiras isknistas,lapai suniokoti.nesuprantu,kodel ne pirma kniso,o antra is eiles,visuose viskas vienodai.Nebelaisto Mb savo gerio,tai turbut lapes kelia festivalius.Prades vel,reik isgyvendint is savo sklypo.
Ryt sekmadienis,pailsek.
Man keista,kad jus tik dabar sodinat,mano jau dalis turi pirma keke pomidoriuku,o zydi jau po dvi kekes daugumoj.
Bet pas jus vasaros karstesnes,greiciau paauga,pasiveja manuosius ir dar pralenkia.
Buvau pas mamą, tai nieko namie nenudirbau. Jau kaip nervina ta mano mama... Pvz.: oi, lauko suolo varžtas į subinę lenda... T.y. reikia mums pult ir tvarkyt. Kad man tokios problemos...
Ką gi, laikas miegot. Praeitą naktį dėl tam tikrų priežasčių ne savo noru temiegojau 2 valandas. Dabar savo noru nueisiu trečią Kelsiuosi vėliausiai 8:30. Kada gi išsimiegosiu?
Labas rytas.
Buvau pas mamą, tai nieko namie nenudirbau. Jau kaip nervina ta mano mama... Pvz.: oi, lauko suolo varžtas į subinę lenda... T.y. reikia mums pult ir tvarkyt. Kad man tokios problemos...
Ką gi, laikas miegot. Praeitą naktį dėl tam tikrų priežasčių ne savo noru temiegojau 2 valandas. Dabar savo noru nueisiu trečią Kelsiuosi vėliausiai 8:30. Kada gi išsimiegosiu?
Labas rytas,
neziurejau eurovizijos,uzmirsau,po saules voniu diena,anksti nuejau miegot.Si ryta paskaiciau apie Monika ir UK pergale.Jiems antra vieta ,tai kaip pirma.Visa laika budavo paskutiniai.
O del mamos,nu ka,imk Cia nuo zmogaus priklauso.Gal reikia demesio,viena gyvena,nera su kuo pabendraut,dukra paslaugi,truputi kas ir reaguoja,turbut tokios problemos.Kai nebeturi tevu,tai i tai ziuri kitaip.Kalbos tik supykintu,o kita kart del nereiksmingu dalyku kai kvies,pasakyk,kad atvaziuosi,kai apsimetysi darbus ir imk juos vardint,gal susipras,kad vaikai turi savo gyvenimus irgi.
Tai aisku ,nervina.Kur kas geriau tevu netekti vaikysteje ir dar geriau tragiskai.Moterys ,jus rimtai tokios demoniskos?
Alta, nu vat man būna - sunervina ir tėvai, ir vaikai. Dvigubai demoniška aš
Senokai jau vaikis atvežė abiems po buteliuką.Vakar išbandžiau kažkaip netikėju ,bet suveikė ,dėl miego kokybės.
Senokai jau vaikis atvežė abiems po buteliuką.Vakar išbandžiau kažkaip netikėju ,bet suveikė ,dėl miego kokybės.
Oho, kaina nebloga . Nu bile mačija. Žinau ką reiškia žiauri ilgalaikė nemiga, kai savijautą sunku net žodžiais apibūdinti, bet ji yra tragiška. Žodžiu, jei padeda, tai gerai.
Labos. Užmiegu paskutiniu metu visada gerai bo pavargstu . Ir senatvė. Nemiga ateina nuo 3 nakties... Aliejų kažkada siunčiausi brangiai. Ir bijodama, kad pagaus. Reikėjo šeimos nariui. Luety vakar truputi dirbau. Bet be ikvėpimo, bo oras ššš... šiandien linksmiau , šilčiau. Saulytės daugiau. Man saulė šviečia , tai ir energijos yra, ir nuotaika gera. Tau keista , kad mes vėlai sodinam, o man keista , kad tu anksti baigi ... pomidorai taigi amžini augalai. Tik šalnos ir maras juos nužudo. Leisi ir spalio mėnesį žydės. O paprikos lėtapėdės , pats derėjimas rudeniop. Gražaus sekmadienio!