O čia šiaip, gražu ir tiek :
Dusia,tobulas atsakymas.Jis tinka ir man.
Mes jau issimaudem viesbutuke,uzvalgem ir ilsimes.Tylu,ramu,gera nugaras istiest.
Isjungti todel,kad nebevede?
O mus per Fr reikes pravaziuot su Waze.Nuliudinai.
Ispanijoje waze veikia puikiai, tai gal ir prancūzijoj veiks, to ir linkiu, geros keliones ir gero laiko
</p></div></blockquote><p>Я зла незапоминаю.. я его ЗАПИСЫВАЮ! </p><p>Kažkaip priminė )))</p><p></p><p>AA, o kur Saturnas buvo kol keliavai? </p>
Labas rytas.Saturnas buvo pas draugus.
What does it mean to be oblivion?
state of being forgotten or unknown
: the fact or condition of not remembering : a state marked by lack of awareness or consciousness. seeking the oblivion of sleep. drank herself into oblivion. 2. : the condition or state of being forgotten or unknown.
Zmones skirtingi.Man nepriimtinas tas iliuzinis uzsimirsimas ir saviapgaule.Nors jus tai vadinat sveika emocine bukle.
As vadinciau tai uzslopinimu.
Yra adrenalino narkomanai(cia as)Ir dopamino(cia turbut luety budingiausias pavyzdys)
Be panikos,siuos hormonus turime pagal gamykline komplektacija,tik dominavimas skirtingas
Ir butent dopamincikams pasiekt hedonizmo laime yra daug substanciju - cukrus,sokoladas alko ir kt.
O va adrenalininiams labai rizikinga.Tai labai ribine situacija ir adikcijos labai netoli.Todel ir ieskau visa gyvenima medziagos ,prie kurios nepriprantama.Ir vistik jau suprantu kad atsakymas kazkur rytuose.
Vienintele salyga kartu egzistuoti yra toleruoti.O jei ne tai man irgi tinka.Kartais per daug tolerancijos irgi blogai baigiasi.
Labas rytas.
Saintlina,su Tavo švente.
Pamilau Klemalį.Turiu ružavą,baltą.užsisakiau oranžinį.
Labos,
Saintlina su Tavo diena
a0c4af87efd0a2f2b412fdcfb1ece136710.jpg 36,75KB 0 Parsiųsta kartų
Luety , kaip šiandien važiuojasi ? Dėkui , kad rašai , kaip sekasi
Muka, smagiai suskaitė tavo ekskursiją į dykumą . O dėl maisto , pati žinai , kuo mažiau tuo geriau... Ne iš bado krašto atvažiavom.
Labas rytas. Pamilau Klemalį.Turiu ružavą,baltą.užsisakiau oranžinį.Ingrida ar visus klemalius bitės lanko , ar tik sirijinį? Pas mane nėra vietos Hektarai pievos, bet ... visur MB maišo. Pagal jį aš galiu auginti vieną lysvę agurkų ir jokių gėlių . O va jis tai gali sodinti savo pušis, egles ir riešutmedžius... Taip ir pykstamės
Bitės lankosi labai patogoninėje vebenoje,pas mane visas laukas.Užsisakiau daugiametę verbeną.O ir žydi ilgai,užskaitau.
Kokių ežiuolių papirkau,svarbiausia vienos neturėjau baltos pilnavidurės,geltonos ryškios ,pas mane blankiai geltonos buvo.
Jei būsiu sveika ir gyva,kitais metais mintyse jau sodinu gėlyną prie kubilo.
Grybai dygsta,vakar pavakary taip gerai pagrybavau.
https://www.part.lt/...c8d2c9ed436.jpg
Bitėms auga šviedris ,bičių medis.Nusimato galingas medis,per vasarą,kad ūgtelėjo.Dėjo tris šakas.Ko gero dvi pjausiu iš šonų,tegul būna vienas pagrindinis.
Prisireikė ir man
Gundytoja
Labos.Viesbutukas labai patogus,pusryciai liuks,pailsejom ir pajudejom 9 link ispNijos.Vaziavom per Pirenu kLnus,nuostBus grozis gyvenvieciu ir kalny,zalia,grazu,dabar jau esam link pietu,liko apie 400km.Karsta.Nuotaikos puikios,esam laimingi,nesigailiu kad pasirrasiau tokuai avantiurai.
Zalumos apmazejo,vaziuojam toliau
Saintlina, su gimatdieniu! Stiprios sveikatos, puikių kelionių, nepailstančios Mergelės šalia, smagių pasivaikščiojimų su Lesiumi ir daug burbuliukų!