AA, aš ne apie tai. Guostis galim kiekviena ir kiekviena čia ras išklausytojus ir patarėjus.
Bet man rodos, kad tu niekaip iš tų pragaro ratų neišeini jau šiame gyvenime. Viskas tau blogai.
Na ir ta piktdžiuga.
Gal aš neteisi. Kiekvienam savas kelias.
Prie ko čia tonas? Nuo noro ir uchvatos (kaip mano Močiutė sakydavo) viskas priklauso.
Iš šeštadienio į sekmadienį mano kaime žada 0. Vadinasi bus šalnų. O dar taip sausa. Kas prie ūkio nepamirškit gėrybių susirinkti... moliūgai po kaldra, svogūnai triobon. Krapai Kaunan.
Dusia, uhu, važiuosim popiet ir mes apsirinkt viską.
Liko 288km iki nakvynes,bet jau jauciasi nuovargis,stojam dazniau pajudet,nusipraust saltu vandeniu.Karsta,sauleta,apsunkina vaziavima.
Labai grazios poilsio aiksteles,ramios,puseles auga,lapuociai,WC visur nemokama,geriamas vanduo
Luety saugios tau keliones pabaigos, drąsi esi ir man tik lygiuotis
Mes viskas kaip ir Ok pratinames prie vietines kultūros, pirmadieni vaziuojam dviejų dienų kelionėj link Saharos jūra man primena Baltija dievaz, žinia šiltuoju periodu, klimatas minkštas na šiuo periodu kaip sako visad minkščiau maistas keistai mažai žaliu daržovių, bet va vaisiu tai labai didele įvairove , kas mėgsta tortus ne kažką, mačiau praeidama. MB žaidžia bocia susirado bendraminčių nesvarbu kad nesusisneka stebiu vis iš šono jo, kaip jaučiasi .
Aciu už rūpestį jūsų geras mintis siunčiamas
Buckas
P.S šiltnamis pilnai neuždarytas blyn bet gal kaip nors .
Ir taip yra momentu ,kuriu niekada nepamirsiu
Я зла незапоминаю.. я его ЗАПИСЫВАЮ!
Kažkaip priminė )))
AA, o kur Saturnas buvo kol keliavai?
o jei tema kieno nors nuosavybe ,tegu pateikia isigijimo dokumentus.
Vilko popieriai su ta temos nuosavybe . Pati pažaidus dalinai ? Ar kas traukė už liežuvio ?
Ar aš prašau nerašyti ? Aš tik noriu paprašyti , gal galima be grasinimų? Pragarais. Skiepais. Valdžia. Karu. Ne vakuume gyvenam. Nuo mūsų baimių , grasinimų ir tt niekas nesikeičia. Kiekvienas išsišluojam savo kiemą. O ne žiūrim kiek šiukšlių pas kaimyną.
Visi numirsim. Tiek skiepyti tiek ne. Ir taškas.