Paziuresim ,kas bus. O integratyvios medicinos pasiekimais snargliu srityje nenorit pasinaudot?
Siandien dar silta varysim pasimaudyt juroje.Poto bus lietus ir darzai.
Pas mane kazkaip visas inventorius i indaplove telpa,aprudija jis ten biski ,bet nieko.
Mano produkcija gerai iseina is namu ir be pakuociu ir etikeciu
Reiskia as labai tausojanti ir eko samoninga.O jus siuksliu gamintojos.
Karta visas siuksles kroviau i kampa ir ziurejau ,kiek gausis per menesi.Pasibaisejau ir uzvedziau trenda - susirinkt ismestas dezes prie parduotuviu,visokias pakavimo medziagas,pas mus dar daug ju ismeta,kaip anksciau ismesdavo visus stiklainius ir stiklinius butelius.Jaucia mano mikrobioma,kad ju dar prireiks.
Labas rytas.
Alta,indaplovės dar neturiu. Reikia chemijos.
MB gydosi,tik pajutęs slogą,įtraukti vandens pro nosį giliai giliai,suaktyvina organizmo darbą.Esu bandžiųsi,skauda,bet įmanoma.
Na hidrolatmas reikia buteliukų. Pastiles irgi reikia kažkaip supakuoti?
Laba,
Nu kiek prirašėt. Luety, baisiausia praeiry,- puikios kelionės ❤️
Man Temu patinka. Dabar jau neperku, bet pradžioj visokių šūdeliukų buvau atsisiuntusi.
Tai va taip.
Liko 5 val kelio iki pirmo viesbucio,stojom degalineje pasikavint.Artejam prie Bordeux,oras silteja,sauleta.Vaizdu jokiu graziu,lygumos ir daug daug vejo malunu.
Netikruosiuose vakaruose siuos priekaistus tikriausiai musu vaikai is musu anuku priims
Lietuvos vetpotriebpazoras yra niekinga istaiga,kurios vadovas buvo nuteistas uz sukciavima. Ir dar suleido visus kenksmingus produktus i lietuva.Jei ne lenku pareigunai ,tai niekada nebutu isaiskeje.Cia dar aisku laisvo elgesio ir brangaus kainininko lietuvos zurnalistika,kuri turi stovet visuomenes sargyboje labai saugiai sedi ir saugiai valdzios speni zinda.
Todel visos tos aferos paviesintos nebuvo.
O prisimenat ,kai viena dj negerbiama zurnaliste kviete neskiepytuju gyvenima paversti pragaru.Prisiminkit pries rinkimus.
Ir beje is postu matau ,kad kai kuriu gyvenima skiepai jau paverte pragaru.Su tuo ir sveikinu. Taip sakoma geriau is anksto atkentet ,paskui gal maziau reikes.Maziau babkiu reiks moket uz laiptus i dangu.Tikiuosi bent greitkelis i pragara bus be keliu mokescio
ISGERT KAVOS ,LUETY ,ISGERT KAVOS.
ZIUREKIT KOKS Q10 PATURBINTAS
https://sopharmacy.b...000000010028626
Alta, nė viena taip gyvenimu nesiskundžia kaip tu. Man rodosi, kad tą pragarą pati sau ir užkuri.
Vėjuota mano kaime. Lyjo truputėli, du mm kaip ir nesiskaito. O taip reikėtų gero lietaus.
Vieni žmonės gyvena, kažką veikia... kiti žmonės visą laiką aiškina kaip reikia gyventi.
Ingrida, aš groteles tik nudeginu ir specialiu dratiniu šepečiu pašveičiu. Nenoriu jokios chemijos. Nes tik pati valgau. Manau, kad yra kažkokių valiklių, reikia pasiguglinti.
Luety
Mukut kaip judu? Rūpi
Gražaus šeštadienio
Verta pacituot.
Kartais pasiskundziu emocinem zaizdom.Pripazistu.O jei paziuret i kitus postus ,kur skundziamasi fizinem zaizdom? Kazi ar cia pirmauju?
Bet tam tema ir yra ,kad issikalbet ,gaut patarima,tesiog palengveja.Dusia ,lyg irgi kazka veikiu,pav isveziojau obuolius ir morkas.Po popiet i pliaza su suniu.Paskui ateis lietus ir rudeninis sejimas ir sodinimas.Taigi manau islaikau balansa tarp darbo ir aiskinimo kaip gyvent.Ir taip yra momentu ,kuriu niekada nepamirsiu ,kazkokiu blogu darbu ir esanciu valdzioje negarbinsiu bei neapsimesiu kad nematau.
Nesvarbu zmogus serga dvasios ar kuno liga.
Mes nesam drauges nei bedramintes,o jei tema kieno nors nuosavybe ,tegu pateikia isigijimo dokumentus.
O jei gyveni ptagare,tai elkis taip ,kaip istaigos savininkas
TAMSIAUSIOS PRAGARU VIETOS LAUKIA ABEJINGUJU IR APSIMETELIU .(citata ir laisvas vertimas)
AA kažkada žadėjai kitaip. Nuomonę keisti taip moteriška.
Šiaip tai man nesvarbu.... man nei šilta nei šalta. Tik neįdomu. Tas pats per tą patį.
Ps kuriam pragaro rate yra švento rašto aiškintojai? Tie kurie žino kaip kitiems gyventi?