Luety, viskas bus gerai. Ne į Afriką važiuojat, nepanikuok
Aš tai perku rūbus šuniui, petnešas, kuprinę vežtis jį dviračiu, pampersu, žaislų. Tikrai viskas daug pigiau nei čia. Nors dabar tai nupenejo MB, visada svėrė 2 kg,Mano šuniui aplamai daug daiktų nereik. Vienas antkaklis, vienas pavadis jau šeši metai. Šukas iš pradžių pirkinėjau visokias, paskui užrodė geras - pirkau brangiai ir jomis tešukuoju metai penki. Žaisliukai sveiki visi nuo tada kai šuniukas buvo - nieko nesugraužė. Nuperku kartais naujų, bet žiūriu gyvai kokie jam patinka, reik pačiupinėt.
Šakės, - 2 kg 😮 man net įsivaizduot namie tokį šuniuką sunku. Mano katė 5 svėrė ))
Nu ka,depresija man dideja,zadu jau vaistu eit gert,nors nera priezasties,triznioju ir viskas
Taigi atostogaut važiuojat, į geresnę aplinką. Nesinervuok geriau šampės įkaltum
Užtat ji nėra problemų į kavinę ar viešbutį vežtis. Visur leidžia 😁. Nors piktas kaip velnias🤣
Ikalciau,ale muitine i kelta,paskui nepraleis girtos,o kalt tik del arbatos -nepades.
Luety pūsti muitinėje nereikės . O mašinos nevairuosi . Įkalk brendžiuko, ar ką ten mėgsti... nuo vyno, šampano ar alaus tai kvapas būna.
Ikalciau,ale muitine i kelta,paskui nepraleis girtos,o kalt tik del arbatos -nepades.
Nu jau muitinei tai nesvarbu, jeigu tik muštis nelįsi. Gi vairuoji ne tu.
Užtat ji nėra problemų į kavinę ar viešbutį vežtis. Visur leidžia 😁. Nors piktas kaip velnias🤣
Nu kokia neteisybė - piktą kaip velnias visur leidžia, o gerutį pūkutį ne visąlaik )))
Kai skrendi Turkijon ar kt ,ty poilsinės, tai dalis lėktuvo išlipa dainuodami ... o muitinė yra.
Mūsų tradicija prieš skrydi prisėsti kavinėje Atostogos taigi.
Printeriukas ir man patinka,etikėtėms spausdintis.Aš dabar iki 25 kainos buteliukų hidrolatams atsisiunčiau,mažesni,bet sueis.
Ne į temą.Rekomenduokite chemiją,valyti grotelėms griliui,komado.Užkniso,po kiekvieno kliento grandyti.Gal yra koks stebuklas,užpili ir nueina riebalai,degėsiai?
Ar gali po gripo skiepo apsirgti tą patį vakarą?Mama vakar pasikiepyjo nuo gripo,parėjo namo po valandos siaubinag sloga.Aš ją raminu pasigavo kokią bacilą poliklinikoje.Bet tokia sloga,kaip ir man buvo,negali prakvėpuoti ypač naktį.
Luety,viskas bus gerai.Sėkmingo kelio.
Aš užsisakiau printeriuką tokį, kur ir didesnes etiketes spausdina. Dar negavau, bus matyt, ar man jis patiks.
Luety, triznė triznei nepatars. Bet įkalt nepamaišytų
Ingrida, greičiausiai kovidą mama pasigavo. Maniškei tas pats buvo. Į polikliniką nuvažiavo ir kitą dieną visiškas ligonis. Testas teigiamas buvo.