Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labos iš ryto :)

Beveik visos procedūros baigtos, liko antakius nusipaišyti ir pasiruošusi. Lagaminas nesukarauta, bet daiktai sudelioti krūvelėmis, kaip sakoma ruošiamasi po truputį. Kažkaip bijau nauja šalis ir t.t. ale žinote triznė šiuo klausimu ir dar kvadratu. 

Na žinoma Pou vertina rizika, bet ketvirti antibiotikai  :hmm: Kojom rengeną padarė, sakė ateik kada norėsi...niekaip nesuprantu aš tos sistemos...

Gražios ir darbingos dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Labos,

Muka  :4u: 

Ot sistema.... Kad padarytų mandresnį tyrimą pirmiausia reikia  daryti primityvų . 

Pinigų metimas į balą, ką tas rentgenas parodys ? Kad kaulai yra?

O dėl šalutinio efekto... Man užteko  paros su pūslės uždegimu . Daugiau nenoriu . Na aš nesu opa popa. Ir temperatūros nebuvo  aukštos, gal 37,3. Bet taip kankintis tai ne man. Jei valdiškai netvarko akmenų , būčiau privačiai važiavusi. Antibiotikai nemenka blogybė. Kad vienus po kitų gerti .

Vėlgi , mano MB bjaurus , savaitėmis manęs neslaugytų. Juokais tai išvežtų į Lapes, o jei rimtai tai sunku man būtų sirgti .

Rytas buvo šiltas, o dabar saulė pasislėpė, vėsuma.

Mano katė tai jaučia rudenį, ištisai alkana - ėda ir ėda. Ir susirango ant mano mezgamo vilnonio šaliko  pamiegoti . Dundaga net katėms patinka  :D .

Parvažiavau Kaunan , darbai reikalai ...   Ryt labai anksti kaiman, paskui sostinėn. Gal savaitgalis Kaune, gal MB į ralį išsiųsčiau su vyrais. Gerai jam būtų. Ir man  :D  :D  :D 

 

Atsakyti

Ir aš taip galvoju juk neparodys nieko, paskui darys echo, paskui MRT va ir ligonių kasa patuštės.

Žinau Dusia... ale turbūt tirpina tą akmenį.

Atsakyti

Hai :) važiuojam namo :) 

Atsakyti
Labas rytas,

saule sviecia,bet debesu baisumas,tai tik klausimas,kada jie pasigaus saule.
Atsikelem abu netike,kaip sakoma,suruge kazkokie,MB eme daryt manksta,nepadejo,o as sedejau ziovavau be sustojimo,bet nuejau,issiviriau kavos ir atsigavau.Matyt tas oras veikia i spaudima,nematavau,bet ko gero buvo zemas.
Vis pagalvoju apie Pou,kaip tau ta migrena,gal jau pasisalino?As turejau tik karta gyvenime,kai pasikelem i TV boksta Vilniujeir ziurejom i apsnigtas apylinkes,o buvo sauleta diena,blizgejo sniegas.Tai jau vaziuojant namo,galvojau,kad nunes stoga.Toks bjaurus galvos skausmas,kankino apie pora paru,paskui dingo ir daugiau nesu turejus.Man irgi norejosi tamsos,tylos.
Dusia,mums tik per FR pervaziuot,o paskaui jau pora simtu km lieka,baika ten jau.Musu susidaryta legenda rodo,kad tik keliose vietose bus mokami keliai,bet ne daugiau 5 pinigu,gal nerodo kitu postu,matysim,kiek reiks tiek mokesi,nekilsi oru.Mes vaziuosim magistraliniais,ne nacionaliniais.
Priesingai Mukai,as nieko nesidedu nei i kruveles,nei i lagaminus,kazkokia apatija.Tik rasausi ant lapelio,ko nepamirst butinai.
Pasiemem savo maza portatyvine dujinuke,issivirsim kavos savos kely,jei prireiks.
Buvau sode vakar,pomidorai visai ne juodi,yra kur ne kur maro zidiniuku,bet zaliu daug,ir issirpusiu daug.Nusiskyniau tik kelionei,o sunui ir broliui prisakiau nusiskint kitus.Agurkai dar deri,papriku pilna.Nu kaip skinsi,gal dar orai atsils mums isvaziavus.
Ir cukiniju daug uzmegztu,reikia truputi saulytes ir butu skaniu vaisiu.Ti vienas krumas svarainiu geltoni vaisiai,tai nusiskyniau visus,vakar susitryniau su blenderiu,turiu galinga Ninja,tai siandien nusipirksiu medaus susimaisysiu,vesimes viena stiklainiuka.Obuoliai kazkokia durna rusis,kieti,kaip akmenys,o ant saku puva.Prikrite supuvusiu,ne kazka ir liko.
Avieciu prisiskyniau nemazai,issiviriau.Tai va,sodas,kaip ir pusiau luptas,pusiau skustas,nu bet su seimynos pagalba kazkip ji uzdarysim veliau.
Atsakyti

Parašiau, bet kad nenusisiuntė. Sunku suklaksėt su kaire ranka - klaidų pilna, kol ištaisau.

Jau seniai galėjo paimti pasėlį, užaugint ir pažiūrėt, kokių antibų reik.

Luety, šiandien geriau. Namai kaip bunkeris, užuolaidos užtrauktos.

Saintlina - super kelionė, neatsigrožiu.

Atsakyti

Luety  du kartus važiavau per Prancūziją tai  kiek pamenu ,  kad nusukus nuo autostrados  visur  kaimai ir apribojimai. Tankiai apgyvendintas kraštas. 

Kava prekiauja Prancūzijoje degalinėse. Saugiau negu dujų balionas ir paprasčiau  :B . 

Saintlina laukiam   :4u:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Pou tai jau priimamajame galėjo paimti, bet neėmė, o juk nepasakysi, jei geriau žino....tas pat ir pas urologą...ai nu žodžiu...visi viską žino tik kam reikia žinoti nesidomi...

Atsakyti

Pou tai jau priimamajame galėjo paimti, bet neėmė, o juk nepasakysi, jei geriau žino....tas pat ir pas urologą...ai nu žodžiu...visi viską žino tik kam reikia žinoti nesidomi...

Muka, abejoju ar priėmime ima pasėlį - jie skubią pagalbą teikia. Pasėlį reikia auginti. Atsakymas paprastai po savait4s.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 26, 11:28)
<p>Luety  du kartus važiavau per Prancūziją tai  kiek pamenu ,  kad nusukus nuo autostrados  visur  kaimai ir apribojimai. Tankiai apgyvendintas kraštas. 
</p><p>Kava prekiauja Prancūzijoje degalinėse. Saugiau negu dujų balionas ir paprasčiau  cool.gif . </p><p>Saintlina laukiam   4u.gif  wub.gif  wub.gif </p>


Mes nesuksim is autostrados,vaziuosim tik megistraliniais.
Zinau,kad parduoda degalinese,bet daznai neskani,daug pieno.Musu balioniukas mazutis,dedames tik del visa ko.Kai sensti,daug nesamoniu prisigalvoji. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tai labas vakaras :) aš jau savo lovytėj :) 

Austrų lovos buvo geros, čekų fantastiškos, o pliaaa lenkiškam viešbuty paskutinę naktį tokia ššš buvo, kad nugarą susuko. 

Tai gerai, kad ne pirmą naktį taip nakvojom ))) visas atostogas sugadintų.

Kelionė buvo super, aš labai patenkinta ❤️ nuvažiavom beveik 5000 km, pamatėm daug. Daug ėjom, lipom, vietom beveik ropojau viršun. Austrija tiesiog nuostabi  :wub:  kiekvienas žingsnis  vaizdingas. Kalnai kaip iš pasakos. Bet mašinai juose nelengva.. šiaip jei ne mergelė, aš nepasiryžčiau nei į vieną kalną važiuoti. Na, į viršų dar dar, bet žemyn.. Nuo Groskloknerio kai nusileidom, juodi dūmai nuo priekinių ratų kilo.

O vėliau į Italiją navigacija nuvedė per dar didesnius kalnus. Jau ten nė vienos fotkės nepadariau, nes buvau abiem rankom įsikibus kur įmanoma (lyg tai padėtų ))) ). Be to, visiškai nebuvo aikštelių sustot, tik siauras serpantinas. Vėliau pasirodė, kad per dolomitinius kalnus pervažiavom. Ir kad buvo puikiausias kelias autostrada. Kuriuo ir grįžom, visą tą baisybę patogiausiai pravažiavę 17-a tunelių.

Italija man nepatiko. Bent ta dalis, kur buvom. Carleo kurortas netoli Venecijos. 

Žemutinės Austrijos nepavyko aplankyti, ten vis dar pasemta. Aukštutinėj ne visur pavyko pakilti, nes kai kas uždaryta buvo, kai kur tiesiog didžiulis rūkas pasitaikė - neverta mokėti nemažų pinigų už pakilimą kai nieko nesimato.

Visumoj - gamtoj patiko kur kas labiau nei pilnuose turistų miestuose. Prahoj su parkavimu didelė bėda, mieste pavargau vaikščiot minioje. Be to, man ten per daug jau komercijos. Tilto nebesimato per prekybininkus. Vroclavas man gal net labiau patiko. Gal dėl nykštukų? O turbūt todėl, kad ten senamiesty nemačiau nei vieno kiniškų prekių prekystalio. Bet ir nykštukai labai faini :super:

Grįžus vaikis sakė, kad reikėjo vietoj dalies vyno ir prosecco daugiau alyvuogių aliejaus parvežt )))

Mašiniukas mano atlaikė puikiai, kuo labai džiaugiuosi. Tik kaladėles tai turbūt reik varyt keist.

Tai va :) o visa kita fb matėt :) kas keista - telefonas fb krovė, o supermamos beveik ne. Kas dėl interneto - tai niekur neveikė taip gerai kaip LT :) 

Atsakyti