Luety, panaršiau, radau tą itališką. Tokį patį kaip tavo nuorodoj. Jau viską suvedžiau, silver spalvą išsirinkau, buvau bespaudžianti moketi, bet dar koks kipšas liepė žvilgtelėti į informaciją. Ogi jis netinka indukcinėms viryklėms kad jį kur.. Nu ir atboi. Negi dabar dujinę viryklę pirksiu dėl kavinuko. Kaaaip sunervinooo...
Na tikrai ne pigiena pas mane buvo. Ir ne vienus metus naudotas. Atsitiko taip...
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 13, 15:10)
<p>Na tikrai ne pigiena pas mane buvo. Ir ne vienus metus naudotas. Atsitiko taip... </p>
Nu bet tai baisu. Išsiskleidė į ramunės žiedą nuo šūvio? Šautų tas čainykas į akis su visais varžtais ir kava, maža nepasirodytų. Kaip jūs ten be traumų išsisukot.
Šiaip tai noriu to kavinuko. Reik gal pirkt tą fūrinį dujų balioną, specialiai kavinukui
Buna ju tinkamų indukcinėms. Truputi brangesni nei paprasti... pas mane buvo inducinei. O dėl saugumo, taigi ir lazda iššauna. As sekundei išbėgau iš virtuvės, dukra dar nebuvo spėjusi ateiti. Nepamenu Krinonoj ar Metalo amžius pirkta... Luety dėl saugumo ir leidimo naudoti ... jau pasitiki valdžia?
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 13, 14:45)
<p>Buna ju tinkamų indukcinėms. Truputi brangesni nei paprasti... pas mane buvo inducinei. O dėl saugumo, taigi ir lazda iššauna. As sekundei išbėgau iš virtuvės, dukra dar nebuvo spėjusi ateiti. Nepamenu Krinonoj ar Metalo amžius pirkta... Luety dėl saugumo ir leidimo naudoti ... jau pasitiki valdžia?</p>
Nemanau,kad cia valdzia tiesiogiai reiktu pasitiket.Gamintoju reik pasitiket.Na nezinau,specialiai apziurejau atidziai ir niekaip nedasuto,kas ten galejo sprogt.Bet jei jau butu sproges,maza nepasirodytu,gi uzsukta sandariai,nera ten kam ir sprogt,sprogimas turi susprogdint metala,tada jau tikrai but ne kas,gal jus neuzsukot,ar neprisukot,na neisivaizduoju tikrai.
Ex,mes sode verdam ant turistines plyteles su turistiniu balioniuku.
Idomu kuom skiriais ta indukcine kaitra nuo elektrines siam kavinukui.Nesigaudau technologijose tokiose.
Pamatavau,kiek ipyliau vandens,tai 230g ir iki ribos buvo like dar gal 0,5-2cm,tai kavos isejo 200g.
Luety, pas mane buvo itališkas... gal ir mano klaida kokia ? 4 metus viriau , o penktais tokia bėda. Uzkalkėjo klapanėlis? Sveiki visi likom ir ačiū dievui... tik ispėju, kad taip būna.
Dusia pasakė kaip nutiko, o aš inžinierius. Profesinė liga....
Galima nekreipt dėmesio.
Ex, yra adapterių tiems kavinukams, kad kaisti snt indukcinės. Yra skirtų ir indukcinėms. Pasinaršyk. Obettačiau- tai vistiek slėgiminis indas gaunas pagal fiziką.
Kodėl ugniagediai negesina degančio kamino? Įsivaizduojat kiek gafų ten atsirasgų? Kokia jėga viską išnešiotų?
Čia tas pat.
Galima nekreipt dėmesio.
Ex, yra adapterių tiems kavinukams, kad kaisti snt indukcinės. Yra skirtų ir indukcinėms. Pasinaršyk. Obettačiau- tai vistiek slėgiminis indas gaunas pagal fiziką.
Kodėl ugniagediai negesina degančio kamino? Įsivaizduojat kiek gafų ten atsirasgų? Kokia jėga viską išnešiotų?
Čia tas pat.
QUOTE(ate42 @ 2022 05 13, 17:28)
Dusia pasakė kaip nutiko, o aš inžinierius. Profesinė liga....
Galima nekreipt dėmesio.
Čia tas pat.
Galima nekreipt dėmesio.
Čia tas pat.
Nu ir sulyginot Cia fobijos kokios slegio indu?pacios naudojat greitpuodzius,anksciau tikrai naudojot konservavimams tokius auksto slegio samadelkas pasterizacijai.Nereikia nieko bijot, j ai taai skirta,tas ivyks .Laikykites instrukcijos ir viskas bus gerai.
Va ka isskaiciau Dilgėlės žemina kraujo spaudimą,tiems pas ką jis žemas turėkit tai omenyje.
Laba.
Dusia, dėkui už pasidalinimą kur pirkai. Nes man nebūtų daėję kur dar ieškot kavinuko. Internete dar pigu.lt rodo, bet ten man vaizdas tų kavinukų pobaisis.
Ate, žiūrėjau ir adapterių, bet ten kur radau, jie nesusvietno dydžio. Bet tai kažkaip nesinori pirkt visokių priedų
Geriu savo kavą, gal ir ne tokią skanią kaip Luety kava
Ateis Ingrida, atneš dar kokį nors kavos gamybos išmislą Šiaip laukiu Ingridos žydinčių gėlynų, rožynų, įdomu kaip pripuošė šįmet.
Oras šiandien įtartinas. Šviečia saulė, bet dangus murzinas, anei kiek nėra mėlynumo. Lietus bus?
Dusia, dėkui už pasidalinimą kur pirkai. Nes man nebūtų daėję kur dar ieškot kavinuko. Internete dar pigu.lt rodo, bet ten man vaizdas tų kavinukų pobaisis.
Ate, žiūrėjau ir adapterių, bet ten kur radau, jie nesusvietno dydžio. Bet tai kažkaip nesinori pirkt visokių priedų
Geriu savo kavą, gal ir ne tokią skanią kaip Luety kava
Ateis Ingrida, atneš dar kokį nors kavos gamybos išmislą Šiaip laukiu Ingridos žydinčių gėlynų, rožynų, įdomu kaip pripuošė šįmet.
Oras šiandien įtartinas. Šviečia saulė, bet dangus murzinas, anei kiek nėra mėlynumo. Lietus bus?
Labas rytas.
Ex,senoviniai tie mano gėlynai.Ai man kaip širdis liepia.
Vakar žiūriu mano žolės pjovėjas nupjovė pakalnutes prie prūdo ir apmažino neužmirštuoles.O jos taip gražiai mėlynavo tarp žolių.Nu nieko bus gl tvarkingiau?
Žinote visos prigijo ir jau keli žiedai yra šilauogių.O pirkta 10 krūmų po 0.44 centus.Sunkiau pirmametės kabinasi po 0.99. Sausmedžiai po 1 eurą irgi su žiedais. Tai va nereiškia,kad pigu ir nieko nebus? Labai įdomu bijūnai kokiais žiedais žydė šiemet,kai pirkti irgi nurašyti. Labai įdomi gėlė žiedą vieną sukrovė,matosi ir daugiau.Kaip tulpytės baltos žiedas bet ne tulpė.
Kaip ir obelys pirktos iš maximos.Ėjau jau iš parduotuvės,o ten dvi nabagytės uždžiovinto po 5 eurus(kur jūs rasite tokia kaina?).Mirkiau kelias valandas vandenyje,nes jau su lapais medeliai.Tkiu,kad tikrai užsikabins gyvenimui.
Labas rytas,
Luety , pagal instrukciją naudojau ... Nepamatysi jei klapanas užkalkėjo ar kava užkimšo . Kažkaip. Ir ilgai kelis metus naudojau ... Susidėvėjo ? Jei būčiau ne taip užsukusi ... nebūtų sprogęs . Jei sprogo , tai sandariai kaip priklauso buvo užsuktas. Ate42 labai gražiai viską iš mokslo pusės paaiškino MB buvo man pirkęs specializiuotoj itališkų kavinukų parduotuvytėje,dovanų man ... O mano MB prastų daiktų neperka , aš galiu susigundyti akcija ir kinietišku produktu . Anas atsparus . Ex pažiūrėk dar Kavos drauge . Jų parduotuvė yra Kaune prie Pilies žiedo . Aš mėgstu tokius daiktus pačiupinti prieš pirkdama ...
Greipuodžius ir po šiap dienai žmonės naudoja . Aš niekada neturėjau . Ir autoklavo nesu naudojusi ar mačiusi kaip naudoja , nes mėsos konservų nedarydavo .
Lyja ... Eisiu baigti pomidorų sodinti . Morkas išrauti reikia ir rukolą . Daugiau gyvenime morkų šiltnamyje nesodinsiu , išėjo į lapus ir tiek ... Per šilta matyt .
Gegutė kukavo , bet toli ir svetima. 5 Eur kišenėje turėjau , tai metai gal nebus labai biedni ?
Kielė kažkokia trinasi , bet baikšti ...Po kiemą ir daržą nevaikšto .
O visokių ten žvirblinių paukštukų tai bel kiek šeimet pas mus peri. Su kiekvienais metais vis daugiau . Ir kregždės ( čiurliai ? ) jau grįžo.
Turiu 1 rožę ir man kol kas gana ... gavau dovanų . Aš kaip mažasis princas
Luety , pagal instrukciją naudojau ... Nepamatysi jei klapanas užkalkėjo ar kava užkimšo . Kažkaip. Ir ilgai kelis metus naudojau ... Susidėvėjo ? Jei būčiau ne taip užsukusi ... nebūtų sprogęs . Jei sprogo , tai sandariai kaip priklauso buvo užsuktas. Ate42 labai gražiai viską iš mokslo pusės paaiškino MB buvo man pirkęs specializiuotoj itališkų kavinukų parduotuvytėje,dovanų man ... O mano MB prastų daiktų neperka , aš galiu susigundyti akcija ir kinietišku produktu . Anas atsparus . Ex pažiūrėk dar Kavos drauge . Jų parduotuvė yra Kaune prie Pilies žiedo . Aš mėgstu tokius daiktus pačiupinti prieš pirkdama ...
Greipuodžius ir po šiap dienai žmonės naudoja . Aš niekada neturėjau . Ir autoklavo nesu naudojusi ar mačiusi kaip naudoja , nes mėsos konservų nedarydavo .
Lyja ... Eisiu baigti pomidorų sodinti . Morkas išrauti reikia ir rukolą . Daugiau gyvenime morkų šiltnamyje nesodinsiu , išėjo į lapus ir tiek ... Per šilta matyt .
Gegutė kukavo , bet toli ir svetima. 5 Eur kišenėje turėjau , tai metai gal nebus labai biedni ?
O visokių ten žvirblinių paukštukų tai bel kiek šeimet pas mus peri. Su kiekvienais metais vis daugiau . Ir kregždės ( čiurliai ? ) jau grįžo.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 14, 08:53)
Labas rytas,
Labas rytas,
tuscia ju tu sprogimu kavinuku,svarbu,kad neisgasdintumem EX.
Man morkos puikiai isauga siltnamy,net vasara paseju nedideli ploteli ir isauga daug didesnes,grazesnes ir greiciau nei lauke.Siemet tik nesisejau,nes paprikom vel viska uzvariau,nes daigai labai grazus siemet,buvo gaila mest lauk,pasidalinau su dviem kaimynem ir dar 4 liko,atiduosiu dar per fb puslapi moteriai siandien.
Oras ,atrodo bus puikus,jau 14 silumos ir be vejo,MB jau prasivaziavo savo distancija dviraciu,o as neturiu triracio,o su dviraciu jau nepavaziuoju.Pirkciau ta trirati neabejodama,bet reiktu laiptais uznest,nunest.Kur laikyt?Balkonas i paradine puse,nieko negalima laikyt kas matosi,tik geles,kiemeli pavojunga,gali pavogt,nes dviraciai labai einama vagims preke,perdazo ir parduoda.MB laiko kambary ir mane biesina.Nu bet ko nepadarysi del mylimo zmogaus Tai va,dilema.But gerai jau dabar butas pirmam aukste,bet kur rast toki gera,su palepe,su sandeliukais,su tiek daug lauke vietos ir uz tokia kaina?Be to ta jau siemet po 8 metu gyvenimo issiremontavom.Nu ne europini remonta,bet tik padazem,atsviezinom,nes mazi anukai buvo ir sienas apterlioje ir vonioj buvo atsokineje sienu dazai.Dabar grazu pas mane,sviezia.Dar nezinau ka daryt su danga,ar vel plaut ar mest lauk.Ziurisi dar neblogai,gera ten danga,bet norisi sviezumo.Keist visa but labai brangu,bet kaip butu faina lenteliu grindys,prieziura,sveikata....pasvajojau ir einu marinuot mesa,vesimes i soda barbekiu darysim sau dviem.Gyvenam gyvenima,kol gyvenasi.