Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Šiandien geriau jau, dirbau mažiau, bet vakare dar į protmūšį ėjom žaist, tai irgi tik db namo grįžau 🤣. Rytoj vėl darbo daug, vėl sėdėsiu iki nakties. Nu bet nieko, ketvirtadienį popiet laisvė jau sėdėsiu iki pirmadienio savo kaime ir nieko neveiksiu. Nors 🤣ne, krikšto dukra su vyru atvarys pabūt. Bet čia malonumas jau

Atsakyti

Laba,

Anidanda, o tu nenori per visą savaitę išdėliot pacientų tolygiai, kad vienai dienai tenkantis krūvis būtų mažesnis? Nes jei dirbi 4 dienas, natūralu, kad krūvis yra didesnis. Su pacientais dirbti nelengva.

Kas kelionėn išsiruošėt ar keliaujat - gerų įspūdžių! Vis pasirašykit, pasidalinkit.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tiesa,bananų vyną esame ragavę Tenerifėje,bananų plantacijoje.
Pas mus pagaliau lynoja.Gal grybų jau bus?Žaliosios girioje renka,ten gavo daugiau lietaus.
Atsakyti

Ingrida, patiko? Man bananai skanūs tik švieži. Perdirbti, net ir džiovinti, man nepatinka. Bet skonio reikalas.

Kaune taip pat lijo visą rytą, dabar apstojo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 09 25, 07:57)
<p>Ingrida, patiko? Man bananai skanūs tik švieži. Perdirbti, net ir džiovinti, man nepatinka. Bet skonio reikalas.</p><p></p><p>Kaune taip pat lijo visą rytą, dabar apstojo.</p>

Na ne toks sodrus,kaip mūsų būna serbentų,vyšnių. ax.gif Daugiau vandenėlis baltas.Bet bandyti verta?
Dabar visiems rekomanduoju sedulos vyną dviejų metų,skonis,spalva rūžava,tobula.Šiųmetinis sedulų burbuliuoja dar vis.
Atsakyti

Prisipažinsiu, aš šviežios sedulos neragavusi.

Atsakyti

Laba,

Anidanda, o tu nenori per visą savaitę išdėliot pacientų tolygiai, kad vienai dienai tenkantis krūvis būtų mažesnis? Nes jei dirbi 4 dienas, natūralu, kad krūvis yra didesnis. Su pacientais dirbti nelengva.

Kas kelionėn išsiruošėt ar keliaujat - gerų įspūdžių! Vis pasirašykit, pasidalinkit.

Ne, noriu aš laisvų penktadienių. Man geriau didesnis intensyvumas, bet daugiau laiko laisvalaikiui. Ne visada būna toks krūvis, tam tikrais momentais tik.

Atsakyti

Anidanda, suprantu. Tiesiog, jei keturių dienų darbo savaitė, natūralu, kad kasdien prisideda po papildomas dvi valandas, o jei išsibalansuoja krūvis tarp dienų, tai gali ir daugiau prisidėti. Bet tu save geriau žinai.

Atsakyti

Labos, 

Lyja mano kaime.

Bulbos nukastos, morkos nurautos, šabalbonai nuskinti beveik visi. Vakar nusipjovėm gal paskutinį kartą žolę.  Na aš dar nespėjau aplink bites, bet ten su savo trimeriu ir šlapią galiu. Dar smagiau pjaunasi. Gerai , lietaus reikėjo.  

Užsisakiau bičių duonelės. Visą vasarą nenaudojau.  Bus daugiau energijos. 

Ingrida, tik važiuokit į kelionę. Bus tų darbų... kol galit. Visada taip nebus.

Briedžiams tos tvoros nemaišo. Peršoka. Durni jie gyvuliai. Mano dukterėčia taip yra taranavęs. Mašina neremontuojama buvo.  Gerai , kad visi sveiki. 

Pou ,kaip sveikata?

Muka, kaip MB?

Luety, jau pajudėjot , kad nerašai? 

Atsakyti

Briedis autoįvykyje labai pavojingi. Ilgos kojos, per kurias kerta auto ir jis jau salone savo kūnu prispaudęs vairuotoją ir keleivį. Tikriausiai, daugiausiai aukų pareikalauja.

Dusia, šiaip sau, skelia galvą kaip turi būt. Tamsoj sėdžiu. 

Pas mane liko dar čiut krapų, morkų, keli svogūnai laiškams. Žolė nupjauta. Obuolius dar nusirinksim ir pusę šiltnamio.

Gerai, kad padrėkino - garstyčios stybtels darže.

Atsakyti

Šiltnamiui lietus nemaišo... galiu ir per lietų darbuotis.

Pou, kiek ilgai migrena kankina...

Atsakyti

Dusia, čia ne vien migrena. Herpes bjaurastis.  Viskas kartu. Dabar jau herpesas duoda savo reikalus. Nosies gleivinė išperta ir burnoj opelės. Pasilpau.

Atsakyti