Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

https://www.youtube....h?v=A2yDziH9pog

Kai naktį klausai visai kitaip garsai atrodo ... Yra bauginančio grožio tame riaumojime.

Pou  :4u: 

Kas čia taip išprovokavo ? 

Atsakyti

Naktį viskas kitaip klausosi, mes kai visai pamiškėj, tai taip, yr reikalų. Tai va, kai medžiotojai naktį šaudė, kažkaip baisu buvo, nes tas aidas, jo atatranka miške, žiauriai garsiai - atrodo, kad karas. Baugu.

Man labiausiai patinka gamtos garsai, kai brėkšta.

Migrenių? Turim šitą džiaugsmą giminėj. Ir Mama, Sesuo, Sūnus turi. Tai kaip gi aš be jos. Labai sunki emociškai savaitė buvo, tai kankino, kankino skausmas, o vakar, kai viskas pasileido,  suvisam užkankino. Net Vyrą į kitą kambarį iškomandiravau.

Sėdžiu tamsoj :), bet jau ryt gal gyvensiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 23 rugsėjo 2024 - 14:50
Pou, pas mus prie triobos kartais pašaudo. Nu ir nieko. Biškį nervindavo, kai šuo dar buvo, tai tik iš lauko namo parvarydavom, kad nenušautų. Nu ir ką - pasižiūriu kaip laksto tie su šautuvais ir tiek.
Atsakyti

Kava, man naktį nejauku kažkaip. Sėdim prie židinio, vakarojam gilią naktį ir staiga šaudyt pradeda... Ką aš žinau, kurlin nubėgs koks šerniokas ar stirna ir kulka pavymui.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 09 23, 18:01)
<p>Kava, man naktį nejauku kažkaip. Sėdim prie židinio, vakarojam gilią naktį ir staiga šaudyt pradeda... Ką aš žinau, kurlin nubėgs koks šerniokas ar stirna ir kulka pavymui.</p>

Nu jo, naktį tai ne kažką. Kartą nuvarėm pagrybaut, kur karinės pratybos vyksta ir vaikščiot šiaip ten negalima. Ale grybų yr. Bet kai išgirdau, kai atrodo kažkur netoli seriją vieną kitą paleidžia, tai drąsa staigiai išgaravo ir sakau vyrui, kad jau gal vis tik vyniojamės iš čia biggrin.gif
Atsakyti

Ten visai netoli mūsų yra medžiotojo bokštelis, tai jie šernus šaudydavo, kai maras buvo. Nežinau kaip dabar. Čia gal prieš porą metų šaudė.

Atsakyti

Ką tik grįžau iš darbo, pervargau beveik iki ašarų, grynas stresas, nieko nespėju. 

db guliu karštoj vonioj, gal biski atleis nervus 

Pas mus žiemą kiekviena savaitgalį miške prie namų medžioklės. Nebaisu, tik liūdna, kad tuoj viską iššaudys jie, pernai tiek žvėrių aplink buvo, o šią vasarą jau tik paukščiai beliko 😳

Luety, o kurioj Ispanijos vietoj norit gyvent? Nes bent rytinėje ir pietinėje dalyse tai vasarą pekla, neištvėriamai karšta 35-40

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 09 23, 20:12)
<p>Ką tik grįžau iš darbo, pervargau beveik iki ašarų, grynas stresas, nieko nespėju. </p><p> db guliu karštoj vonioj, gal biski atleis nervus </p><p></p><p>Pas mus žiemą kiekviena savaitgalį miške prie namų medžioklės. Nebaisu, tik liūdna, kad tuoj viską iššaudys jie, pernai tiek žvėrių aplink buvo, o šią vasarą jau tik paukščiai beliko 😳</p><p>Luety, o kurioj Ispanijos vietoj norit gyvent? Nes bent rytinėje ir pietinėje dalyse tai vasarą pekla, neištvėriamai karšta 35-40</p>

Mes norim tik Valencijos provincijoj,Oropesoj del Mar.Mums ten labai tinka ir patinka,bet nedidelis miestelis,mazai nuomuotoju,o ukrainieciu daug.Sis miestas dar turi priemiesti Oropesa marina d'ior,vien nauju namu kvartalas,daugiaauksciai,kompaniju atostoginiai apartamentai.Bet tai apie 3km nuo Oropesos centro.Dabar vaziuojam i ta marina dior,pabandyt ar mums patiks.Pliazas ten kitoks,ne vien smelis,o daugiau akmenuku ir zolynas.Gal gulet ant zoles.Daugelis sako,kad ten salti apartamentai ziema.Bet ten yra daug trumpalaikei nuomai,kaip mums ir tiktu kuri laika.Iki karsciu,po ju Uk,kol apsispresim,ko mes norim.Ai,visokiu minciu kyla,bet pirma reikia nuvaziuot,o tada matysim.
Su stresu ir pervargimais ilgai netrauksi,turi arba darba kerist arba poziuri i ji.
Atsakyti

Labas rytas, 

Paskutinė karšta diena? Baigsis vasara, lauksim bobų vasaros...

Atsakyti

Labas rytas,

Luety tave ir dukriuką su gimtadieniu  :4u: 

Šaudo ir prie mūsų :( liūdna man labai, kaip matai kai deda į mašiną jau nušauta....

Vakar vakare dar pasidžiaugiau geru vakaru, nupjovė MB žole, aš pabaigiau purkšti ir susikrovėm mantą, reikia ruoštis kelionei. Tiesa jums noksta pomidorai, man visai ne, pilnas šiltnamis žalių, tik kelis radau prinokusius.

Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Atsakyti

Tik po kelis irgi prinoksta. Turbūt jau reikia skint žalius ir nokint dėžėj. Rūkai baisūs nakrimis

Atsakyti