Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

AA mes ten negyvenam, tik savaitgalį ir tik, kad įšiltų trioba, o ten vos 15-20 kv. metrų be pirties, turime saulės elektrinę, tikimės gal nedaug kainuos elektra.
Kur tau pasveiko, diena varė daužydamas betona, vakare grįžo tempa vėl 39 ...kaip su mažu vaiku.
Mano grožio procedūros ne salonuose o privačiai ax.gif aš mėgstu pastovumą daug metų pas tas pačias rolleyes.gif
Atsakyti

Mano vaikas kai pirko būstą tai ėjo pasikalbėti pas kaimynus ... Ar  visi adekvatūs  - ty ar kažkam nemaišo šaldytuvo burzgimas ir tt. Pardavėjas suinteresuotas asmuo , kaimynai ne.

Ingrida, tavo  mažoji Lazdynėliuose gyvena ? Žiūriu iki miesto centro 6,6 km. Kaip ir netoli Vilniaus atstumais . Tiek pat man Kaune iki centro .  O savo rajono nei už ką į kitą nekeisčiau . Šalia autostrada... kur nori ten važiuoji , o ne kamščiuose stovi.

Yra dar mano šeimoje besinuomojančių...  

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 23, 10:28)
<p>Mano vaikas kai pirko būstą tai ėjo pasikalbėti pas kaimynus ... Ar  visi adekvatūs  - ty ar kažkam nemaišo šaldytuvo burzgimas ir tt. Pardavėjas suinteresuotas asmuo , kaimynai ne.</p><p>Ingrida, tavo  mažoji Lazdynėliuose gyvena ? Žiūriu iki miesto centro 6,6 km. Kaip ir netoli Vilniaus atstumais . Tiek pat man Kaune iki centro .  O savo rajono nei už ką į kitą nekeisčiau . Šalia autostrada... kur nori ten važiuoji , o ne kamščiuose stovi.</p><p>Yra dar mano šeimoje besinuomojančių...  </p><p></p><p></p>

Mažoji jau savame bute gyvena,tame pačiame kieme didžioji išsinuomavo.Abi ir žentas dirba iš namų,tai niekur važiuoti nereikia.Vieną kartą į mėnesį į ofisą nuvažiuoja,daugiau viskas sukasi savame rajone,net šanūko poliklinika šalia. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Mažoji jau savame bute gyvena,tame pačiame kieme didžioji išsinuomavo.Abi ir žentas dirba iš namų,tai niekur važiuoti nereikia.Vieną kartą į mėnesį į ofisą nuvažiuoja,daugiau viskas sukasi savame rajone,net šanūko poliklinika šalia. biggrin.gifbiggrin.gif

Tai žinau, kad savame , todėl ir klausiu . Lazdynėliai ?

 

Lygiadienis .

Ryt jau tamsos daugiau negu šviesos....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 10:56

AA, neieškok tu priešų. Koks aš tau priešas? Nuomonės gali ir šeimoj nesutapti.

Gal aš ištreniruota dėl to pakantumo su Sūnum, nežinau. Man mažai kas trukdo. Bendrai meluoju. Muzika žemų dažnių, bumsai.

Bet iš kitos pusės, kitiems trukdo augintiniai ir net labai. Kiekvienas savo fiškių turi.

Ingrida, jau prie tavęs juda grybai 🤩 Būč savaitgalį gal važiavus, bet Sūnus tik po kovido, šiaip ramiai pasižmonėjom su šeima.

Atsakyti
Jo mukute,ne cholera ,to chuma.
O diedui neaisku,kad nuo inkstu nepakankamumo galima lengvai kanopas uzverst.Svarbiausia ,kad inkstai daug simptomu ir neduoda.
Na ka ,popiet isvaziuojam i kelione be rezervaciju ir panasiai i visika nezinia,sunku biski suprast rumunijos autobusu ir traukiniu sistema.Bet kiek buvau ,tai viskas gerai buvo .


Atsakyti