Luety, nuo covido yra Paxlovidas. Tu labai sunkiai sirgai anąkart. Prisimink.
Šiaip galima vaikščiojant dar ir Agovirax susipurkšti.
Pou sveiki . Tik ausis kažkiek pajautėm vakar vakare. Nuo pagavių taip būna. Jei mažesnė mašina tai net plyšta būgneliai. Bet tai mažesnė žala ...
Luety su nauja Volvo važiavom. Ne tiek erelis ten o žioplys. Ūkininko darbininkas, su ūkininko mašina. Land Rover , priekyje uždėta apsauga nuo "kengūrų". Jam visai nieko. Ir tai mašinai nieko . Avarija atsitiko dėl telefono - paskambino žmona, pasilenkė pasiimti telefono. O buvo posūkis kažkiek apaugęs krūmais. Ir tame posūkyje išvažiavo į priešingą kelio juostą, tiesiai į mus. MB net spėjo sustabdyti sakyčiau. Nemalonu kai matai kaip tiesiai į tave mašina ateina. Iš už posūkio . Tiesim kelyje gal į griovį šoktumei ? Nežinau ... Mes tai matėm tą mašiną prieš posūkį.
Daug laiko kol viską sudeklaruoji , prisiduoti ir tt. Visi draudimai, servisai. Mažiausiai mėnuo aš be mašinos. O gal ir tris.... Ir dar - kaip vėl reiks vairuoti man ?
Pirma emocija išlipus : nusiauti batą ir gerai atidaužyti ...
O šiaip aš kaip visada - kaip styga tokiose situacijose. Kol vyrai strikinėjo apie mašinas, suskambinau draudimui , sutariau dėl tralo , sutariau dėl pakaitinės uždeklaravau internetu avariją... Policija nevažiavo , nes nėra sužeistų . Ir kaltininkas 100 pr aiškus.
Ne,Pou,nenoriu jokiu vaistu,kol nera simptomu.Jei bus,tada gersiu .Viena kart sirgau sunkiai,galvoju,kad jau ta stama nugalejau,jis gal mutavo i lengvesni,jam jau turiu imuniteta? Viskas bus gerai,nepasigavau,o jei ir taip,tai jau uzmusiau.
Luety, tau jų niekas ir neduos, jei nesergi. Sergant juos išrašo rizikos grupės atstovams. Tiesiog priminiau apie juos, kad nepamirštum, jei ką. O Agovirax barjerinė priemonė, gali pasiskaityt.
Dusia, skaudžiai susiskaitė.
Stresas tai siaubingas,o dar neaisku,gal dar kas islys del sveikatos.Kol stresas karaliauja,nejauti daugiau padariniu.
Tai dirzus ir pagalves turi sudet naujus jums nemokamai ir geriausia but,kad specializuotame Volvo centre.Ar yra Kaune toks?Ir ar gali rinktis garaza?
Jau niekas neišlys. Net sprando kitą dieną neskaudėjo .
Na garažą tai gali rinktis . Bet garaže aš nenorėčiau remontuoti ...
Lietuvoje yra servisai kurie dirba su draudiminiais įvykiais, tai į tokį nuvežėm. Ten ir patarė žalą performinti ant kasko . Tegul du draudimai tarpusavyje pešasi. Mums taip geriau, detalių nusidėvėjimo neskaičiuos kasko draudimas.
Viskas su manimi gerai . Tik mašina. Kad tik tokios bėdos gyvenime, tai jos sprendžiamos...