QUOTE(Acqua Alta @ 2024 09 19, 06:47)
Luety ta S1 isduoda kartu su pensijos dokumentais.
Muka as sunkiai priiimu pralaimejima toje srityje,tai kad teko isiskirti man didziulis pralaimejimas.Negaliu susitaikyt,kad norejau gyvent kitaip ir kitur ,gyvent kitaip,nei kasdien verkti.
Tai kad per 24 metus nesugebejau nieko santuokoje pakeisti savo labui,neskaitant visu ziniu apie hormonus ir socialine psichologija.
Vienintele iseitis buvo isskrist i Irana su rankiniu bagazu.Ten kazkiek pasigydziau ,turiu kita seima, visai kitomis salygomis ir emocijomis.Ir mano dabartine seima yra UK kilmes ,ne Irano.
Exas taip pat suzalotas vaikas.Tik as turejau dukras,tai buvo didziule motyvacija ir gyvenimo tikslas jas isaugint.Buvo tikslas isgyvent.Tikraja zodzio prasme,isgyventi.
Labos,
Alta,as neturiu jokiu pensijiniu popieriuNebent isduotu,isvykstant gyvent i kita sali.
Skyrybos nera pralaimejimas-tai laimejimas.Skirtis yra labai sunku,o jei jau priejai ta riba,reiskia ,kad iki jos buvo tiek,jog daugiau jau neimanoma pakelt,Todel skaitau,kad skyrybos laimejimas.
Na negalima taip drastiskai sakyt paralaimejimas/laimejimas,bet tai gyvenimas toksiskuose santykiuose ir rodant toki seimos modeli vaikams irgi nieko gero.Siuoatveju-skyrybos laimejimas.Kito zmogaus nepakeisi.Pagereja laikinai-bet visumoj lieka tas pats.Nebent tai buvo tavo kalte del skyrybu,tada zinoma jauti visa gyvenima skausma,kad nesugebejai pasikeist.O man atrodo,kad nieko gyvenime nevyksta be priezasties.Todel nustok save est ir ieskok,ka teigiamo gavai is tos situacijos,padekok uz tai auksciausiajam ir vaziuok i prieki,nenuodyk naujo seimos darinio.Cia draugiskai jei ka,issakiau savo minti,nors as ne pavyzdys tau su savo mintim.Cia tik is gyvenimo patirciu,as gi vyresne uz tave.
Dusia,mes neleksim lyg akis isdege.Mes vaziuojam su keliom nakvynem pakeliui,ramiai,kiek imanoma letai ir atsargiai ir viskas mums bus gerai.Jei bus labai sunki kelione i prieki,atgal plauksim is Bilbao i Portsmunda keltu.
Ar isbusim du menesius,priklausys nuo sekmes issinuomojant pamanoma kaina busta.Jei pasiseks,pasiliksim,grysim tik sutvarkyt likuciu.Sunus ieskosi irgi pirkt nek.turta Ispanijoj,su laiku musu bus cia daugiau.Brolis pavasari pasiima privacia visa pensija ar dali ir vaziuoja ieskot busto i Italija.Ukejus tapo negera vieta gyvent.