Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Skaičių merginos - su Jūsų diena! Sveikatos, energijos ir gyvenimo pilnatvės!

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kiek as galeciau daug kuo su jumis pasidaint,gaila,kad toli.Turiu didziausia melisa,puikiai ziemoja,du kartus kerpu.Jau laikas kirpt siemet pirma kart,nes paskui negrazus lapeliai patampa,yra gal 50 cm ugio jau.Ciobreliai neauga,du kart isaknydinau vazone ir perkeliai visa kepure i dirva ir sekanciais metais sumedyja ir nebeauga.Netinka vieta,dirva,nezinau.O siemet isvis nedygo,matyt seklos paseno.Reiks eit i pievas ieskot.
Kada baigsis tie vejai.Siaip atrodo diena isyla iki 17-18,bet per ta veja jutimine mazesne.Si ryta rodo 14 silumos,bet vejas siaures rytu ir net kambary kojos sala be vilnoniu punciaku.O taip norisi silumos.
Buhalteres su jusu diena,o visas su Meiles diena,ir nekenciu 13d.penktadienio.Cia raganu diena.
Ingrida,kava tokia paslaptinga atrodo,is senoves,kol nepamaciau savo kavos virimo puodelio.Man pati skaniausia kava jame virta.Brolis turi aparatura,bandura kavai virt,man ne tas.As net pas ji nesuosi savo aparaciuka,kai einu ant kavugerio biggrin.gif biggrin.gif ir i soda nesuosi kavai virt,mano mylimukas.
Dusia,neisskrisk visam su ta sluota. biggrin.gif biggrin.gif Ar gerai moki valdyt?? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Buhalteres su jusu diena,o visas su Meiles diena,ir nekenciu 13d.penktadienio.Cia raganu diena.Cia buvo luety z\odz\iai.
ATSIPRASAU,KA? ka tu cia kalbi moteriske?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 13, 09:10)
Buhalteres su jusu diena,o visas su Meiles diena,ir nekenciu 13d.penktadienio.Cia raganu diena.Cia buvo luety z\odz\iai.
ATSIPRASAU,KA? ka tu cia kalbi moteriske?

Cenzura?? blink.gif O kas netiko ?
Milda -baltu meiles ,laisves ir pirslybu deive.
Buhalteriu diena-taip/
Nekenciu 13 dienos penktadienio.
kas neaisku?raganu diena neturiu galvoj tos valpurgijos nakties,cia ta prasme,kad visokiu piktu nutikimu diena,nelaimiu diena.
Atsiprasau jei izeidziau kuria nors ragana,priskirdama ne tai dienai.Man ragana ne kaip asmuo,o kaip padarinys mano proteliu. Nepyk,raganaite,ne apie tave.
Atsakyti
Luety, o koks veikimo principas tavo kavos aparačiuko? Elektrinis ar ant ugnies reik užkaist, kavą iškart įdėt?. Norėčiau kažkokio prieštvaninio aparato ir aš ax.gif Gal normalią fotkę turi savo stebuklingo kavos puodelio?

Oras nekoks, saulė, šalta, vėjas. Šiandien aš be kavos, be pusryčių ir turbūt nieko nevalgysiu. Nesinori. Nuo nakties skrandį skauda. Reikia pabadaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 13 gegužės 2022 - 10:40
QUOTE(Ex @ 2022 05 13, 09:37)
Luety, o koks veikimo principas tavo kavos aparačiuko? Elektrinis ar ant ugnies reik užkaist, kavą iškart įdėt?. Norėčiau kažkokio prieštvaninio aparato ir aš  ax.gif Gal normalią fotkę turi savo stebuklingo kavos puodelio?

Oras nekoks, saulė, šalta, vėjas. Šiandien aš be kavos, be pusryčių ir turbūt nieko nevalgysiu. Nesinori. Nuo nakties skrandį skauda. Reikia pabadaut.

Puikus kavos aparaciukas,ne pigus,bent pas mus.Talpa perkant nurodyta espreso mazais puodeliais.
https://i5.walmartim...58cdfbb2e9.jpeg
ipilu vandens i puodelio apatine dali iki viduj nurodytos normos arba maziau,uzdedi sietelini piltuveli,i ji idedi kiek nori kavos,tada uzsuki virsutine dali ir dedi ant duju,elektros plyteles,ka turi,ir lauki kol ims tankiai burbuliuot,tada vanduo is apatines dalies bus suejes i virsutine per kava tiesiogiai.
As pilu virinta vandeni kartais,kai noriu greitai kavos,o normas nusistatai pati sau.Is vieno uzpylimo iki normos gaunasi apie 200g kavos skyscio.Dazniausiai musu dalinames per puse.
Pilsi maziau vandens,desi daugiau kavos,gausi tusa.Zodziu normas nusistatai pati.
Tikrai kvapni kava ir skani.
Isgerk koki pelyna,ar citrinos su vandeniu ir medum,arba obuoliu acto su vandeniu ir medum,gal pramus ta skausma.Sekmes badaujant. 4u.gif 4u.gif

Buvau paste,salia geliu turgelis,tai neatsispyriau cosmejom,verbenai,raudonai kraujazolei ir dar svyranciom keliom,bei mazaziedem petunijom keliu spalvu.Beje kaina normali buvo.Uzsikreciau nuo Ingridos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 gegužės 2022 - 11:35
QUOTE(Luety @ 2022 05 13, 11:33)
Puikus kavos aparaciukas,ne pigus,bent pas mus.Talpa perkant nurodyta espreso mazais puodeliais.
https://i5.walmartim...58cdfbb2e9.jpeg
ipilu vandens i puodelio apatine dali iki viduj nurodytos normos arba maziau,uzdedi sietelini piltuveli,i ji idedi kiek nori kavos,tada uzsuki virsutine dali ir dedi ant duju,elektros plyteles,ka turi,ir lauki kol ims tankiai burbuliuot,tada vanduo is apatines dalies bus suejes i virsutine per kava tiesiogiai.
As pilu virinta vandeni kartais,kai noriu greitai kavos,o normas nusistatai pati sau.Is vieno uzpylimo iki normos gaunasi apie 200g kavos skyscio.Dazniausiai musu dalinames per puse.
Pilsi maziau vandens,desi daugiau kavos,gausi tusa.Zodziu normas nusistatai pati.
Tikrai kvapni kava ir skani.
Isgerk koki pelyna,ar citrinos su vandeniu ir medum,arba obuoliu acto su vandeniu ir medum,gal pramus ta skausma.Sekmes badaujant. 4u.gif  4u.gif

Buvau paste,salia geliu turgelis,tai neatsispyriau cosmejom,verbenai,raudonai kraujazolei ir dar svyranciom keliom,bei mazaziedem petunijom keliu spalvu.Beje kaina normali buvo.Uzsikreciau nuo Ingridos  biggrin.gif  biggrin.gif

Koks fainuoliškas kavinukas wub.gif Ačiū, kad nepatingėjai vaizdelį mestelt. Užsireikėjo daba... Skanios kavos noriu rolleyes.gif Ir viskas čia per tą Ingridos rytinę kavą. Reiks kažkur ieškot, kur parduoda kokybiškų. Kad ne kokį gaidį nusipirkt ir išmest.
O su tuo kavos tušu tai prajuokinai biggrin.gif

Ojeee, kosmėjos. Man be galo gražios gėlės. Žiedai kaip drugeliai. Auginau kažkada, trijų spalvų turėjau.
Atsakyti
Pas mane kraujažolės iš proto eina.Tuoj gėlyne bus pieva kraujažolių.Jau ir kaimynei atgnybau.Kiek pamenu turiu raudonų,oranžinių.Matysime kai pražys?Lapai kai kurių tai skiriasi. ax.gif
Eisiu sodinti salotų daržan,kiek aš jas mučysiu dėžėje.Kažkiek sukišau į šiltnamį ir dar sočiai. ax.gif
Kai tik videkai buvo atsiradę,žiūrėjome filmą su Džeisonu,penktadienis 13 diena,kai iš pelkės iškyla(pirmas užsenietiškas siaubiakas ).Tai dabar su mb n metų vadiname tą dieną Džeisono diena.Po tarybinių laikų toks basus siaubiakas buvo. biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Nu va, vakar tik parašiau, kad nemačiau dar augalų su nukirstom šaknim, šiandien prašom - 2 salotos šiltnamyje be šaknų. Bet lyg nei dyvijausi, nei gyriausi... unsure.gif

Luety, berods tokį kavinuką kažkur turiu, dovanų buvau gavus. Gal susirast reikėtų biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2022 05 11, 11:13)
Laba,
Pou, pagal Ex pamokas.
Šaukštas karbamido į laitytuvą ir maždaug šešiems pomidorams. Pilti 10 dienų po pasodinimo.

Net susiradau, nes tuoj bus aktualu smile.gif
Klausimas. Kokio dydžio laistytuvas? Nes labai jau visokių būna - ir 5, ir 10, ir 12, ir 14 l smile.gif. Nors maždaug. Nes nu labai jau skiriasi 5 ir 14 l biggrin.gif
Atsakyti

Ex man toks kavinukas "sprogo". Be žmonių traumų tik garintuvą pagadino ir spintelės dureles... pati maliau kavą, gal per smulkiai?  Guglinau, būna su juo tokių šposų,  ne mano kaltė buvo. Turiu dabar kitą, tik retai verdu.  Geriu iš aparato. Pas mus be mandrybių  aparatas, nes abudu geriam juodą.  Visai nebemyliu  plikomos kavos. Luety man ragana yra komplimentas... savarankiška, protinga moteris.  Graži.  Aš šluotą valdau tobulai :D​ 

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 13, 13:51)
Nu va, vakar tik parašiau, kad nemačiau dar augalų su nukirstom šaknim, šiandien prašom - 2 salotos šiltnamyje be šaknų. Bet lyg nei dyvijausi, nei gyriausi... unsure.gif

Luety, berods tokį kavinuką kažkur turiu, dovanų buvau gavus. Gal susirast reikėtų biggrin.gif
Papildyta:

Net susiradau, nes tuoj bus aktualu smile.gif
Klausimas. Kokio dydžio laistytuvas? Nes labai jau visokių būna - ir 5, ir 10, ir 12, ir 14 l smile.gif. Nors maždaug. Nes nu labai jau skiriasi 5 ir 14 l biggrin.gif

10
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 13, 14:19)
<p>Ex man toks kavinukas "sprogo". Be žmonių traumų tik garintuvą pagadino ir spintelės dureles... pati maliau kavą, gal per smulkiai?  Guglinau, būna su juo tokių šposų,  ne mano kaltė buvo. Turiu dabar kitą, tik retai verdu.  Geriu iš aparato. Pas mus be mandrybių  aparatas, nes abudu geriam juodą.  Visai nebemyliu  plikomos kavos. Luety man ragana yra komplimentas... savarankiška, protinga moteris.  Graži.  Aš šluotą valdau tobulai biggrin.gif​ </p>

Juk gaunasi slėgiminis indas. Verdant garai plečiasi. Iš 1 litro skysčio beveik 200 l garų. kiek barų? Nenuostabu, kad sprogsta. Ypač pagyvenę.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 05 13, 11:35)
Koks fainuoliškas kavinukas  wub.gif Ačiū, kad nepatingėjai vaizdelį mestelt. Užsireikėjo daba... Skanios kavos noriu rolleyes.gif Ir viskas čia per tą Ingridos rytinę kavą. Reiks kažkur ieškot, kur parduoda kokybiškų. Kad ne kokį gaidį nusipirkt ir išmest.
O su tuo kavos tušu tai prajuokinai biggrin.gif

Ojeee, kosmėjos. Man be galo gražios gėlės. Žiedai kaip drugeliai. Auginau kažkada, trijų spalvų turėjau.

Pirk italu gamybos,tobula su tokiu paveiksliuku,kaip idejau.Turejau grazu ne italiska su bumbuliukais,bet taske kava aplink,kai uzvirdavo,teko ismest.
Kosmejos isdygo is seklu,bet kazkas nurijo su ryto rasa.Todel nusipirkau ruzava ir balta,kitokiu nebuvo.

QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 13, 12:19)
<p>Ex man toks kavinukas "sprogo". Be žmonių traumų tik garintuvą pagadino ir spintelės dureles... pati maliau kavą, gal per smulkiai?  Guglinau, būna su juo tokių šposų,  ne mano kaltė buvo. Turiu dabar kitą, tik retai verdu.  Geriu iš aparato. Pas mus be mandrybių  aparatas, nes abudu geriam juodą.  Visai nebemyliu  plikomos kavos. Luety man ragana yra komplimentas... savarankiška, protinga moteris.  Graži.  Aš šluotą valdau tobulai biggrin.gif​ </p>

Nesu girdejus.Jei pirksit gera italiska,jis turi klapana iseit orui,neisivaizduoju,kas ten turetu sprogt,nebent kavos pritrombuota tiek,kad neisspaustu skyscio per ji.Nezinau,jauciuosi saugi,mano jau senas ir visai jo nebijau.
Ragana tai man kaip vaikystej budavo pasakose,blogiete zodziu.Dabar kai paaugau,zinau ir daugiau raganu pavidalu ir reiksmiu.

QUOTE(ate42 @ 2022 05 13, 12:42)
10
Papildyta:

Juk gaunasi slėgiminis indas. Verdant garai plečiasi. Iš 1 litro skysčio beveik 200 l garų. kiek barų? Nenuostabu, kad sprogsta. Ypač pagyvenę.

Mano ipilu apie 200-300g vandens,tiek telpa iki ribos nurodytos,jos negalima perzengt/perpilt/uzdengt,nes per ten iseina pertekliniai garai jei reikia.
Esu palikus ir uzmirsus ir isvires skystis buvo ir aparatas vos ne raudonas ir nesprogo.Cia fizinis veiksmas,virdamas vanduo garuoja ir garai lenda ten,kur yra daugiau ertmes,t.y.per anga i kava ir praeje i laisvesni plota ir vesu,vel virsta vandeniu tik jau nusidaziursiu rudai. biggrin.gif biggrin.gif Nu Uk nepardavinetu,jei butu pavojingas.Be panikos.
Atsakyti