QUOTE(Pou @ 2024 09 18, 12:48)
<p>Luety, tu dar atskirai pasidomėk ar išties ta kortelė galioja iki spalio 18 d., ar nėra atskiro pranešimo, kad jos nereikėjo pasikeisti. Jei viskas ok, tai nekreipk dėmesio į mano parašymą. Tik pergyvenu, kad jeigu ką, gautumėt pagalbą.</p>
As jau atsisiunciau pratesima,nauja kortele,tik ji dabar kitokia,as manau,nes UK isejo is Europos.Atrodo lygiai taip pat.Aciu Pou,padetis kontroliuojama.
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 18, 13:19)
<p>Luety nesidraudžiu papildomai, nes nematau prasmės... nėra tekę kreiptis susirgus. O jei trauma taigi kortelė galioja. </p><p>Mano nervų sistema jautri, man už jus abi baisu...</p><p>Draudimo brokeriai nevaikšto po namus... sudėtinga pasakoti, bet tai kaip man patinka, gyvas žmogus. Patikrina sistemose ir tt. Kartais atsiunčia kodą su kuriuo pati draudžiuosi sistemose, gaunu nuolaidą ir tt. Lietuva mažas kaimas...
</p><p>Mano mergelė šiandiena pasensta. Lekiam į pamarį... tiek Europos atvažiavę, o ten nebuvę. </p>
usia,viskas bus gerai,mase pensininku keliauja po Europa automobiliais.
Smagaus vakaro
Mergelei simta metu be siu metu.
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 09 18, 14:58)
Dabar galvoju ,kas mus jaunus vaikus su exu taip suzalojo? Mes zenijomes 19 ir abu turejom visus suzalotos asmenybes simptomus.
O paskui pastovus laikymas ant padidinto kortizolo isiskyrimo.Tai pats tikriausias smurtas.
Beje Ta pastovu terorizavima ir baimes kelima galima ir dabartinei valdziai pritaikyt.
O klausimas toks- kodel taip bijot ,gi dauguma turi kreditines korteles,Luety turi S1 ,pagal ja visada apmokama ,gal kiek uztrunka,bet apmokama.Nesuprantu ,ko panikuot.
Kodel tu manai kad mano kortele S1?Man kaip tik reiktu tos S1 ,jei noreciau susitvarkyt sveikatos apsauga Ispanijoj.Gali daugiau papasakot apie ta S1,prasau?
Del jaunystes klaidu-manau reikia palikt praeiciai,nekelt,neanalizuot.Jauni buvom,kvaili,gyvenimas lauze,moke per klaidas.Dziaukis dabartimi.Kam tau reikia knaisiotis ten.Tai du skirtingi laikotarpiai ne tik socialiai,bet ir santvarka buvo kita,poziuris i netekejusias,issiskyrusiais.Dabar visai kitaip i tai ziurima.Jei as knaisiociaus,kiek esu jaunystej padarius klaidu,kaltinus save,ieskojus saknu,nebutu kada dziaugtis senatve,kurios man ne kazka beliko.
Imk