Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O tai čia vyriškiui ane? Skrendu į Tunisą šį rozą, kaži ar ten tokių bus?

Dėl darbo keitimo ....labai rimtai pradėjau galvoti...bet dabar mano stadija tokia, kad mokausi jungti dzin sindromą, kol kas dar tik mokinuosi :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 18, 04:28)
<p>Luety kelionės laikui perkam. Kai ne ES. Tiek ilgai nekeliaujam. Dviems savaitėms kainuoja iki 30 Eur žmogui. Jokio klausimyno nesu pildžiusi. Ir draudžia mane brokeris, pažįstama. </p><p>Saintlina nepavydžiu sniego biggrin.gif , bet vau!!!</p>

Laba ryta,
issipirkau tik keliones laikui.Labai jau brangu but visam laikui.Nu bet vel,nieko nera brangiau uz pinigus ..
Pas mus draudimo firmos yra galingos ir jokie brokeriai po namus nevaiksto ir neagituoja,yra reklama,websaitai.Dar yra toks puslapis,moneysupermarket.com.Jei nori rast pigiausia/brangiausia draudima,ieini ten,uzpildai ko jie praso ir tada ismeta visu draudimo kompaniju kvotas,pasirenki tinkamiausia,paskaitai polisa ir moki.Tada jau tik printint lieka As ne printinau,pasilikau emaile ,gi tas pats
O kodel jus ES neperkat?Ta sveikatos draudimo kortele nedengia rimto gydymo ir avarijos atveju.?Maoi draudimas draus mane,jei as kancelinsiu)atsakysiu kelione del rimtos priezasties.Kazkiek grazintu,raso,kad net iki 2000.

QUOTE(Muka @ 2024 09 18, 05:27)
<p>Labas rytas,</p>
<p> </p>
<p>Laimėjo ta pati panelė su kita suknele...et... unsure.gif</p>
<p>MB šeiministė vėl išrašė antibų kitokių, nes tyrimas rodo dar uždegimą.</p>
<p>Luety turiu kortelę su draudimu sau ir šeimos nariam, ber va galvoju šį rozą imti papildomai visam kelionės laikui.</p>
<p>Ką mielosios užtemimas.</p>
<p>Saintlina nerealu, bet žiemos nenoriu  4u.gif kaip sakoma oras pagal užsakymą  tongue.gif</p>
<p>Gražios dienos 4u.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>

Del MB liudna. unsure.gif neramu bus. ax.gif
Muka,kalbi apie Europine sveikatos kortele ra pilkai melyna?Pas mus valdzios puslapyje raso,kad prie jos,rimtam atvejui reikia privataus sveikatos draudimo.Nors mano pasas europos piliecio
Koks uztemimas?Kada?

QUOTE(Acqua Alta @ 2024 09 18, 06:05)
Mukute , labas rytas.
turkijoje butinai nusipirk demir bozan.https://www.aktardiyari.com/demirbozan-1.kalite-1000-gr
Primygtinai rekomenduoju.
O del viso kito ,pamastyk apie darbo keitima.But geriau intensyviai pamastyk.Ne visus istiko demencija,gali labai pareit atsakas uz praeitus sloves metus.Daug zmoniu dar galanda kersto dalgius.
Luety ,vat tau rimtai reikia kazko nuo kortizolio ir adrenalino perteklines sekrecijos pagert.
O tai tikrai lektuve vel apskresi ,paskui uzpanikuosi ,zodziu daina zinoma. biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka


AA mes ne skrendam,keliames keltu ir vaziuojam masina.
O streso visada yra pries kelione.Raminuosi,dirbu su savim. biggrin.gif
Atsakyti

Luety mano mokėjimo kortelė turi draudimą jis galioja ir užsienyje, tik reikia bankui paraštyi, kad išvyksti ne į ES šalį.

mano mamai kaip lūžo koja airijoje tai su ES tuo draudimu padarė visas operacijas, gulėjo ligoninėje apie mėn ir dar pas brolį buvo apie mėn., nenorėjo dar ir išleisti kol gibso nenuėmė, bet ajau mama labai prašė namo ir už nieką nemokėjome, viską padengė draudimas.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 09 18, 09:24)
<p>Luety mano mokėjimo kortelė turi draudimą jis galioja ir užsienyje, tik reikia bankui paraštyi, kad išvyksti ne į ES šalį.</p><p>mano mamai kaip lūžo koja airijoje tai su ES tuo draudimu padarė visas operacijas, gulėjo ligoninėje apie mėn ir dar pas brolį buvo apie mėn., nenorėjo dar ir išleisti kol gibso nenuėmė, bet ajau mama labai prašė namo ir už nieką nemokėjome, viską padengė draudimas.</p>


Su ta melynai pilka kortele?Oho.O as bijau,kad negauciau reikiamu paslaugu,jei kas atsitiktu,bet tai matai,turbut be reikalo.Antra,nu kojos luzis,tai emergency atvejas,ne kokia liga.
Atsakyti

Ji net kortelės nebuvo išsiėmusi, aš pažymą pristačiau iš ligonių kasų.

Dusia ku ku ?

Atsakyti

Jei neklystu, tai tokiu atveju, šalis, kurioje suteiktos paslaugos, išlaidas susigrąžina iš šalies, kurioje pacientas draustas. Tai reikia žiūrėti, kokie susitarimai tarp šalių yra.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 09 18, 10:30)
<p>Ji net kortelės nebuvo išsiėmusi, aš pažymą pristačiau iš ligonių kasų.</p><p>Dusia ku ku ?</p>


Pasiseke mamai.Nors ir man buvo suteikta nebloga prieziura,tik gal gydytoju kompetencija ne labai... ax.gif


QUOTE(Pou @ 2024 09 18, 10:44)
<p>Jei neklystu, tai tokiu atveju, šalis, kurioje suteiktos paslaugos, išlaidas susigrąžina iš šalies, kurioje pacientas draustas. Tai reikia žiūrėti, kokie susitarimai tarp šalių yra.</p>


Kortele,kuri isduota dar pries brexita,kaip europos sajungos narei galioja iki spalio 18d.Issiemiau nauja,kuri jau eina per UK sveikatos sistema,tai manau ir taisykles skirsis.Neturiu laiko skaityt,esminiai dalykai,kad neapmoka dideliu planiniu operaciju,kosmetiniu,privataus gydymo,o toliau jau reik daug skaityt,aiskintis.Gal kelyje,gal kuriuo nors metu.Dabar uzimta keliones reikalais.
Atsakyti

Luety, tu dar atskirai pasidomėk ar išties ta kortelė galioja iki spalio 18 d., ar nėra atskiro pranešimo, kad jos nereikėjo pasikeisti. Jei viskas ok, tai nekreipk dėmesio į mano parašymą. Tik pergyvenu, kad jeigu ką, gautumėt pagalbą.

Atsakyti

Luety nesidraudžiu papildomai, nes nematau prasmės... nėra tekę kreiptis susirgus. O jei trauma taigi kortelė galioja. 

Mano nervų sistema jautri, man už jus abi baisu...

Draudimo brokeriai nevaikšto po namus... sudėtinga pasakoti, bet tai kaip man patinka, gyvas žmogus. Patikrina sistemose ir tt. Kartais atsiunčia kodą su kuriuo pati draudžiuosi sistemose, gaunu nuolaidą ir tt. Lietuva mažas kaimas...

Mano mergelė šiandiena pasensta. Lekiam į pamarį... tiek Europos atvažiavę, o ten nebuvę. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Dabar galvoju ,kas mus jaunus vaikus su exu taip suzalojo? Mes zenijomes 19 ir abu turejom visus suzalotos asmenybes simptomus.
O paskui pastovus laikymas ant padidinto kortizolo isiskyrimo.Tai pats tikriausias smurtas.
Beje Ta pastovu terorizavima ir baimes kelima galima ir dabartinei valdziai pritaikyt. biggrin.gif
O klausimas toks- kodel taip bijot ,gi dauguma turi kreditines korteles,Luety turi S1 ,pagal ja visada apmokama ,gal kiek uztrunka,bet apmokama.Nesuprantu ,ko panikuot.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 09 18, 12:48)
<p>Luety, tu dar atskirai pasidomėk ar išties ta kortelė galioja iki spalio 18 d., ar nėra atskiro pranešimo, kad jos nereikėjo pasikeisti. Jei viskas ok, tai nekreipk dėmesio į mano parašymą. Tik pergyvenu, kad jeigu ką, gautumėt pagalbą.</p>


As jau atsisiunciau pratesima,nauja kortele,tik ji dabar kitokia,as manau,nes UK isejo is Europos.Atrodo lygiai taip pat.Aciu Pou,padetis kontroliuojama.


QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 18, 13:19)
<p>Luety nesidraudžiu papildomai, nes nematau prasmės... nėra tekę kreiptis susirgus. O jei trauma taigi kortelė galioja. </p><p>Mano nervų sistema jautri, man už jus abi baisu...</p><p>Draudimo brokeriai nevaikšto po namus... sudėtinga pasakoti, bet tai kaip man patinka, gyvas žmogus. Patikrina sistemose ir tt. Kartais atsiunčia kodą su kuriuo pati draudžiuosi sistemose, gaunu nuolaidą ir tt. Lietuva mažas kaimas...
</p><p>Mano mergelė šiandiena pasensta. Lekiam į pamarį... tiek Europos atvažiavę, o ten nebuvę. </p>

usia,viskas bus gerai,mase pensininku keliauja po Europa automobiliais.
Smagaus vakaro 4u.gif 4u.gif Mergelei simta metu be siu metu. biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2024 09 18, 14:58)
vartotojo įkelta nuotrauka
Dabar galvoju ,kas mus jaunus vaikus su exu taip suzalojo? Mes zenijomes 19 ir abu turejom visus suzalotos asmenybes simptomus.
O paskui pastovus laikymas ant padidinto kortizolo isiskyrimo.Tai pats tikriausias smurtas.
Beje Ta pastovu terorizavima ir baimes kelima galima ir dabartinei valdziai pritaikyt. biggrin.gif
O klausimas toks- kodel taip bijot ,gi dauguma turi kreditines korteles,Luety turi S1 ,pagal ja visada apmokama ,gal kiek uztrunka,bet apmokama.Nesuprantu ,ko panikuot.


Kodel tu manai kad mano kortele S1?Man kaip tik reiktu tos S1 ,jei noreciau susitvarkyt sveikatos apsauga Ispanijoj.Gali daugiau papasakot apie ta S1,prasau?

Del jaunystes klaidu-manau reikia palikt praeiciai,nekelt,neanalizuot.Jauni buvom,kvaili,gyvenimas lauze,moke per klaidas.Dziaukis dabartimi.Kam tau reikia knaisiotis ten.Tai du skirtingi laikotarpiai ne tik socialiai,bet ir santvarka buvo kita,poziuris i netekejusias,issiskyrusiais.Dabar visai kitaip i tai ziurima.Jei as knaisiociaus,kiek esu jaunystej padarius klaidu,kaltinus save,ieskojus saknu,nebutu kada dziaugtis senatve,kurios man ne kazka beliko.
Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti