Labos,
Saintlina gero kelio
Kas gražaus yra Švedijoje be Stokholmo?
Muka , pasiklauskit šeimistės, galima jums atostogos ar ne ? Jei akmenukas dar yra ? Skrydis , slėgių skirtumas, kad neišporvokuotų naujo priepuolio. Jei jau sirgti tai savoj lovoj. O jei jau tokia bjauria liga tai kad iki tuliko būtų 3 žingsniai, ir šilto vandens daug ...
Mane veikia skrydžiai ne visai taip kaip man patiktų... Ginekologė aiškino kodėl. Kas bijo , o aš laukiu, kad K su M rimtai ateitų , o ne biški čia biški ten.
Apie mezgima:
Dundaga turi magijos savo spalvose... negali atsiplėšti nuo tokio grožio. Ir gal nėra tokia kandi , kaip kita avių vilna. Mezgu gigantišką šaliką, tai kai ant kelių mezginys padėtas nepastebėjau kandimo. Pas mus karšta vakar buvo pakankamai , visai nekuteno. O aš jautri labai esu . Man kanda kai darausi pikta. Gal noriu tokios liemenės su V formos kaklu. Tais retais kartais kai būna šaltoka. Kokias pynes paleidus taigi būtų amžinas rūbas, visada ant bangos . Klasika.
Naujiena, ką sekmadienio proga pas blogeres girdėjau : kam labai plyšta kojines, reikia tose vietose klijuoti silikoną. Būna specialus. Kažkas tokio:
https://darau.lt/lt/...adams-50ml.html
Jei kokias juosteles per kulną, padą ar pirštus paleidus sako labai prailgina kojinių gyvavimą.
Kieme šimtas darbų rėkauja , o aš noriu sekmadieniauti