Tamsulosin sumaišiau raides.
Luety net jau nežinau ką siūlyti, kaip skauda jau nieko ir nenori
Kaip matau palata čia jau kelintą dieną 😁. Tai ir aš prisijungiu. Išrašė statinus ir griežtai liepė vartot, kitaip prigasdino kad mirsiu per 10m😱 nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Cholesterolis baisus jau pora metų. Papildai nepadėjo jokie. Turi gydytojai ten kažkokią formulę, kuri skaičiuoja rizika pagal įvairius kriterijus, tai mano 12, o nuo 10 skaitosi aukšta 😳. Žodžiu nieko gero, senatvė
Dar viena sengalvėlė.. įtariu, dar net iki 50 gerokai likę?
Like dar beveik 4 m. Bet va matai kokios bėdos 😄
Apskritai kai tik pas daktarus nueinu, tai ligų randa, nervina, o eit reikia ir dėl darbo ir db va dėl teisių reikėjo. Dar laukiu oct tepinelio ir dreba kad ir ten dar ras ką nors.
Pas mus irgi apsiniaukę, nematysim jokių pasvaisciu
Kaip matau palata čia jau kelintą dieną 😁. Tai ir aš prisijungiu. Išrašė statinus ir griežtai liepė vartot, kitaip prigasdino kad mirsiu per 10m😱 nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Cholesterolis baisus jau pora metų. Papildai nepadėjo jokie. Turi gydytojai ten kažkokią formulę, kuri skaičiuoja rizika pagal įvairius kriterijus, tai mano 12, o nuo 10 skaitosi aukšta 😳. Žodžiu nieko gero, senatvė
Negaliu patarinėti žmogui kuris daugiau gamtos srityje išmano. Bet vis tiek noriu kažką pasakyti
Yra Vaidos K. seminarai ta tema. Sako geri , žinau kas laikėsi , tvarkosi tie dalykai .
Man ji netinka, neturiu laiko penkis kartus dienoje valgyti ir taip savimi rūpintis... Dabar užtenka 1-2 kartus, o jei lašinių be duonos tai ilgai sotu .
Mano šeimos gydytojas visada sako - ateina K su M ir pas moteris šoka cholesterolis . Aš tvarkausi per maistą ir judesį. Kol kas mažas, nors metų žymiai daugiau ... Nenurašykim visko ant genų.
Anidanda
Labas rytas,
kiek pamenu, Anidanda sportuoja, bėgioja, o ir maistą prisižiūri. Anidanda, tu kiek pamenu, pakankamai jautri, cholesterolis dar ir dėl streso kyla, hormonų pusiausvyros.
MB taip pat statinus paskyrė, nors sportuoja, visuomet judesį. Bet rūko, valgo viską, nieko neriboja.
Negaliu patarinėti žmogui kuris daugiau gamtos srityje išmano. Bet vis tiek noriu kažką pasakyti
Yra Vaidos K. seminarai ta tema. Sako geri , žinau kas laikėsi , tvarkosi tie dalykai .
Man ji netinka, neturiu laiko penkis kartus dienoje valgyti ir taip savimi rūpintis... Dabar užtenka 1-2 kartus, o jei lašinių be duonos tai ilgai sotu .
Mano šeimos gydytojas visada sako - ateina K su M ir pas moteris šoka cholesterolis . Aš tvarkausi per maistą ir judesį. Kol kas mažas, nors metų žymiai daugiau ... Nenurašykim visko ant genų.
Anidanda
Km pas mane dar neateina. Bet genetika tai nepalanki. Ir mama ir močiutė su aukštu cholesteroliu nuo jaunystės. Nors močiutė buvo miniatiūrinė, nevalgė nieko ir visada judesy.
Kai man pirmą kartą rado, tai aš sportavau intensyviai, dabar jau esu aptingus. Maisto per daug nežiūriu, stengiuosi sveikai, bet ko neėdu, bet žaist su dietomis ne mano gyvenimo būdui. Daktarė tai viską genams nurašo. Nu ir stresui.MB daug vyresnis, valgo tą patį ką aš, tik dar plius saldumynus, bulkas visokias, kiaules daug, o pas jį cholesterolio norma.