Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tamsulosin sumaišiau raides.

Luety net jau nežinau ką siūlyti, kaip skauda jau nieko ir nenori :(

Atsakyti

Mukut, aš  nimzal nepamenu. Nymsel gal? - nimesulidas, tamsulosiną supratau, nes jis tikrai skiriamas.

Atsakyti

Kaip matau palata čia jau kelintą dieną 😁. Tai ir aš prisijungiu. Išrašė statinus ir griežtai liepė vartot, kitaip prigasdino kad mirsiu per 10m😱 nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Cholesterolis baisus jau pora metų. Papildai nepadėjo jokie. Turi gydytojai ten kažkokią formulę, kuri skaičiuoja rizika pagal įvairius kriterijus, tai mano 12, o nuo 10 skaitosi aukšta 😳. Žodžiu nieko gero, senatvė 

Atsakyti

Žodžiu nieko gero, senatvė 

Dar viena sengalvėlė.. įtariu, dar net iki 50 gerokai likę? 

Atsakyti

Šiandien nusimato ryški pašvaistė. Ale kas iš to, jei pas mus lyja ir pagal prognozę lis pernakt?

Atsakyti

Dar viena sengalvėlė.. įtariu, dar net iki 50 gerokai likę? 

Like dar beveik 4 m. Bet va matai kokios bėdos 😄

Apskritai kai tik pas daktarus nueinu, tai ligų randa, nervina, o eit reikia ir dėl darbo ir db va dėl teisių reikėjo. Dar laukiu oct tepinelio ir dreba kad ir ten dar ras ką nors.

Pas mus irgi apsiniaukę, nematysim jokių pasvaisciu 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Galiu pasakyt ,kad paskatinti jusu ,man nesiseka.
Dar karta pasiskusiu,kad jus manimi netikit ir manes nemylit. biggrin.gif
Atsakyti

Kaip matau palata čia jau kelintą dieną 😁. Tai ir aš prisijungiu. Išrašė statinus ir griežtai liepė vartot, kitaip prigasdino kad mirsiu per 10m😱 nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Cholesterolis baisus jau pora metų. Papildai nepadėjo jokie. Turi gydytojai ten kažkokią formulę, kuri skaičiuoja rizika pagal įvairius kriterijus, tai mano 12, o nuo 10 skaitosi aukšta 😳. Žodžiu nieko gero, senatvė 

Negaliu patarinėti žmogui kuris daugiau gamtos srityje išmano. Bet vis tiek  noriu kažką pasakyti  :D 

Yra Vaidos K. seminarai ta tema.  Sako geri , žinau kas laikėsi , tvarkosi tie dalykai .

Man ji netinka,  neturiu laiko penkis kartus dienoje valgyti  ir taip savimi rūpintis...  Dabar užtenka 1-2 kartus, o jei  lašinių be duonos tai ilgai  sotu :P .

Mano šeimos gydytojas visada sako - ateina K su M ir pas moteris šoka cholesterolis . Aš tvarkausi per maistą ir judesį. Kol kas mažas, nors metų žymiai daugiau ... Nenurašykim visko ant genų.

Anidanda
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

kiek pamenu, Anidanda sportuoja, bėgioja, o ir maistą prisižiūri. Anidanda, tu kiek pamenu, pakankamai jautri, cholesterolis dar ir dėl streso kyla, hormonų pusiausvyros.

MB taip pat statinus paskyrė, nors sportuoja, visuomet judesį. Bet rūko, valgo viską, nieko neriboja.

Atsakyti
Taigi daug kartu rasiau - pas vienos veisles zmones yra daug hemoglobino,choresterino ,visko tirstas kraujas.Pas kitus - nei to ,nei to - kraujas skystas.
Jokios paslapties cia nera tik fizika ir chemija.Tam kam tirstas - reikia skystinti - kam skystesnis - valio ant senatves pagaliau pasiseke.Skystint nereikia ,tirstint irgi.
Mokslu beveik visos tikejot,tai ka tikejimas nebuvo jau toks stiprus?
Dabar lekcija.
Kam tirstas kraujas reikia labiau ziuret kraujagysliu sieneliu elastinguma, tam reikia neuzsiveist mikrobiniu biofilmu ,jie taipogi buna vainikiniu kraujagysliu intimoje ,kas sukelia infarkta,beigi smegenu maitinanciu kraujagysliu intimoje,kas sukelia insulta,praradus siu kraujagysliu sandaruma.
Kai atei patariau Q10 ,paaiskejo ,kad jis sekmingai atliko darba, suarde respiratoriu organu biofilmus,svarbiausia kad reikia ta bromheksina gert ,kad praplest takus,biofilmui sekmingai apleidziant bronchu sieneles.
O biofilmui apleidziant kraujagysliu intima reikia krauja skystinanciu ir kraujagysles plecianciu .
IRBESARTAN 150 + HYDROCHLOROTIAZIDE sitas vaistas yra mano isbandytas ,jis palengvina ir inkstu darba ,kai organizmas valosi.
Na ar suprantam,as aiskinu? Neemzalio vartotojos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 rugsėjo 2024 - 08:32

Negaliu patarinėti žmogui kuris daugiau gamtos srityje išmano. Bet vis tiek  noriu kažką pasakyti  :D

Yra Vaidos K. seminarai ta tema.  Sako geri , žinau kas laikėsi , tvarkosi tie dalykai .

Man ji netinka,  neturiu laiko penkis kartus dienoje valgyti  ir taip savimi rūpintis...  Dabar užtenka 1-2 kartus, o jei  lašinių be duonos tai ilgai  sotu :P .

Mano šeimos gydytojas visada sako - ateina K su M ir pas moteris šoka cholesterolis . Aš tvarkausi per maistą ir judesį. Kol kas mažas, nors metų žymiai daugiau ... Nenurašykim visko ant genų.

Anidanda

Km pas mane dar neateina. Bet genetika tai nepalanki. Ir mama ir močiutė su aukštu cholesteroliu nuo jaunystės. Nors močiutė buvo miniatiūrinė, nevalgė nieko ir visada judesy.

Kai man pirmą kartą rado, tai aš sportavau intensyviai, dabar jau esu aptingus. Maisto per daug nežiūriu, stengiuosi sveikai, bet ko neėdu, bet žaist su dietomis ne mano gyvenimo būdui. Daktarė tai viską genams nurašo. Nu ir stresui.MB daug vyresnis, valgo tą patį ką aš, tik dar plius saldumynus, bulkas visokias, kiaules daug, o pas jį cholesterolio norma. 

Atsakyti