Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos,

oi,oi,oi,kokios cia patirtys pas gydytojus. doh.gif Isvada,Pou geriausia sekasi su gydytojais,manau todel,kad pas ja medicininis issilavinimas.Juk ant korteles parasyta ka dirba.Bent anksciau buvo taip.Ir vistik manau po tokiu visu jusu patirciu,eiciau pas privatu visais neaiskiais atejais,o jei dar ir tyrimus iskart padaro ir konsultanta suranda,tai nafik laukt tiek,kol komplikuosis.Susirasciau klinika,kuri man butu geriausia ir mokeciau jiems.Nezinau,gal tik man cia taip atrodo.Kad pas mus butu tokios kainos privaciose,kaip LT,eiciau ir as cia tik pas privatu,bet,kai pasiziuriu,nesu tokia turtinga,kad ten patekt.Turiu dantista privat,tai ir tas atsiunte emaila,kad brangina savo paslaugu ikainius nuo 12-15%,nes medziagos brangsta.
Muka,gal dar praeis jam.Nesakei,kad skauda vakar,tai galvojau tik uzdegimas,o jis nuo antibu tuoj praeina,bet akmuo rimciau.
Brolis is LT buvo atvaziaves i Uk i giminaites vestuves,pagere alaus ir pajudejo pasislepes akmenukas.Atvaziavus greituke ikiso i masina ir liepe pasiimt alaus ir gert visa kelia.Bevaziuojant akmenukas nusileido i slapimo pusle ir baigesi skausmai. biggrin.gif biggrin.gif
Mukute,gal dar palauk,nestabdyt atostogu,dar yra laiko?Nebent yra limitai,kada gali atsaukt.
Pas mus sauleta,bet jau salta,ne tas zodis 14 silumos,vejas 31-35 km/val.isijungiau siluma,neimanoma jau be jos.Ir dar tik rugsejo pradzia. doh.gif doh.gif
Atsakyti

Labos,

Skaičiau kaip siaubo istorijas ... Sveikatos ligoniukams :4u:  :wub: 
Mukut , gerai , kai Lietuvoj viskas atsitiko. O jei per atostogas ?

Ingrida, buvai miesto šventėje savaitgalį , ir pasigavai kokį virusiuką. Pora dienų praėjo ir subujojo. Čia aš taip galvoju.

Kažin parsiviliosiu MB į Kauną ar liks kaime gyventi  :D ?

Vakar mačiau pas mus lapė trynėsi . Negraži tokia.  Ir naglai nebaikšti. Nepatiko visai ji man.  

Atsakyti

Luety pamiršk korteles, nėra jau tokių. O juo labiau darbovietes ant kortelių... Ir  kiek pamenu Pou  veikla ne darbas ?  Rašė taigi . Gal kas pasikeitė dabar, nežinau , neafišuosiu ...

Sėkmė yra būnant 76 savo šeimisto nepažinti.  Jau vien faktas , kad reikia gydytojo yra nesėkmė...

PS Luety , kaip suprantu pas Tave irgi bėdos nespręstos liko per kelionę?

Atsakyti
Mergaitės,Buhalterės,su mano žiniomis,sąskaita-faktūra be kasos čekio negalioja?Mūms dabar boilerį nori įkišti be kasos čekio,tai kaip aš įrodysiu garantiją?Toliau karas su santechniku.Nuvažiavu į parduotuvę,ten nesumokėta,nors mes jam sumokėjome.Pardavėja sako atvežkite knygutę kur yra dėžėje,ji išrašys sąskaitą-faktūrą,užpildys tą knygutę ir bus garantija.Kokia garantija be kasos čekio?Darbų taip ir nebaigė,pasiunčiau toli.Vieniems paskambinau darbų dviems mėnesiams,kiti lygtais žada po kelių dienų.Tuoj patys tapsime santechnikais.
Atsakyti

Pou geriausia sekasi su gydytojais,manau todel,kad pas ja medicininis issilavinimas.

aš irgi manau, kad ši priežastis turi įtakos. Bet gal ne todėl, jog kažkas parašyta. O kad ji žino ko klaust, ką pasakyt, kokią info pateikt - ir pateikt dalykiškai. Juk labai jaučiasi, ar žmogus toj srity nusimano, ar visiškas abelis kaip aš. 

Atsakyti

.Nuvažiavu į parduotuvę,ten nesumokėta,nors mes jam sumokėjome.Pardavėja sako atvežkite knygutę kur yra dėžėje,ji išrašys sąskaitą-faktūrą,užpildys tą knygutę ir bus garantija.Kokia garantija be kasos čekio?Darbų taip ir nebaigė,pasiunčiau toli.

o tai kas jam prekes atidavė be apmokėjimo? Čekį jis turi turėt. 

Atsakyti

Mergaitės,Buhalterės,su mano žiniomis,sąskaita-faktūra be kasos čekio negalioja?Mūms dabar boilerį nori įkišti be kasos čekio,tai kaip aš įrodysiu garantiją?Toliau karas su santechniku.Nuvažiavu į parduotuvę,ten nesumokėta,nors mes jam sumokėjome.Pardavėja sako atvežkite knygutę kur yra dėžėje,ji išrašys sąskaitą-faktūrą,užpildys tą knygutę ir bus garantija.Kokia garantija be kasos čekio?Darbų taip ir nebaigė,pasiunčiau toli.Vieniems paskambinau darbų dviems mėnesiams,kiti lygtais žada po kelių dienų.Tuoj patys tapsime santechnikais.

Ingrida skirtingi dalykai . 

Jei pirkote už grynus , tai čekį turėjo duoti tam kas sumokėjo pinigus ... 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 09 11, 13:53)
o tai kas jam prekes atidavė be apmokėjimo? Čekį jis turi turėt. </p>

Ten duoda be apmokėjimo.Bet svarbiausia jis mūms gera padarė įkišo kažkokį serbišką boilerį,kai Depe Ariston už tokią pat kainą.Ir kur Depas dirbs ir kur kažkokia parduotuvytė-šaraškė.Gal ji 5 metus neišsilaikys,metalinei daliai garantija.Turi atvažiuoti susirinkti daiktus,vamzdžius,priduoti į parduotuvę,vamzdžiai už 360,kosmosas,dar svaigsta apie darbo apmokėjimą už 1.5 valandos,sakiau kol nesumokės parduotuvei,nebus už darbą.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 11, 14:02)
Jei pirkote už grynus , tai čekį turėjo duoti tam kas sumokėjo pinigus ... </p><p></p>

Bet Dusiuk,ar galios garantiją be kasos čekio?Mūms sakė sąskaitą-faktūrą atspausdins,bet ar ji turi galią?Jaučiu dar parduotuvė neskaidriai dirba?Tie santechnikaI DIRBA BE ČEKIŲ.Atspausdina klientams bile ką.
Atsakyti

Ingrida, pasitikėjimas Tavo , nepažįstamam žmogui pinigų sumą duoti. Grynais...

Neduos Tau parduotuvė čekio , kol pinigai nebus sumokėti .  Jie teisūs .  

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 11, 14:15)
<p>Ingrida, pasitikėjimas Tavo , nepažįstamam žmogui pinigų sumą duoti. Grynais...
</p><p>Neduos Tau parduotuvė čekio , kol pinigai nebus sumokėti .  Jie teisūs .  </p>

Na kaip ir medžiagos jau pas mus.Idiotė.Galvojau nebus problemų.Kol nebus čkio,nemokėsiu jam už darbą bent.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 11, 12:11)
<p>Luety pamiršk korteles, nėra jau tokių. O juo labiau darbovietes ant kortelių... Ir  kiek pamenu Pou  veikla ne darbas ?  Rašė taigi . Gal kas pasikeitė dabar, nežinau , neafišuosiu ...
</p><p> Sėkmė yra būnant 76 savo šeimisto nepažinti.  Jau vien faktas , kad reikia gydytojo yra nesėkmė...</p><p>PS Luety , kaip suprantu pas Tave irgi bėdos nespręstos liko per kelionę?</p><p></p>

Ok,atsilikus.Cia irgi nera korteliu. biggrin.gif
Galvojau,jog medicinos srity,kaip provizore ar kazkas su tuo susije. ax.gif
Jei tu kalbi apie peties furunkula ir po to besikaupiancius skyscius,tai nezinau,as juos su sterilia servetele isspaudziau,tada uzklijavau ir po kiek laiko nuemiau,tai daugiau jokiu patinimu,jokiu skysciu nebesikaupe,jokio zenklo,kad ten butu kas buve.O tai jau galvojau reiks pjaut.Galvoju,kad ne visai buvo isgije,o skrendant i Ispanija kuprines rankenos ji gal dar pamasazavo per stipriai ir suerzino,ar kaip,nes dabar ramybe.

QUOTE(saintlina @ 2024 09 11, 12:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73161964" data-time="1726051205"><div><p>Pou geriausia sekasi su gydytojais,manau todel,kad pas ja medicininis issilavinimas.</p></div></blockquote><p>aš irgi manau, kad ši priežastis turi įtakos. Bet gal ne todėl, jog kažkas parašyta. O kad ji žino ko klaust, ką pasakyt, kokią info pateikt - ir pateikt dalykiškai. Juk labai jaučiasi, ar žmogus toj srity nusimano, ar visiškas abelis kaip aš. </p>

Gal but. ax.gif
Atsakyti

Garantija tai galios... Bet jei pirkta už grynus jie privalo sf parašyti čekio Nr. Jei turi kasos aparatą ir pinigus muša į aparatą.  Jei ne tada  prisegti popierinį PP kvitą, arba KPO .

Čekis sumokėjimo faktas.

SF pirkimo faktas. Bet jei turėsi pirkimą, o neturėsi įrodymo , kad apmokėjai tai paprašys sumokėti dar kartą ? Pasakysi padavei kažkam pinigus ? Čia jau klausk parduotuvėje , kaip jie tai sprendžia ... 

Ingrida, kad darbas be popierių tai dažnai . Na bet už medžiagas tai visi čekius  atneša. Tada gauna pinigus kompensavimui išlaidų . O jei daug perka tai  MB važiuoja kartu . Arba aš. Mes tokie nepatiklūs, kaip MB sako negundyti reikia žmonių ...

Atsakyti