Kur pasigavome virusą?Juk kaime gyvename.Siaubinga sloga,kosulys šiek tiek.Sako kovidas vėl klesti?
Ingrida, mano Sesers šeima sirgo/ serga. Sesei daug komplikacijų. Daug kas aplink serga. Bjaurybė virusas.
Saintlina, velniai žino kada, kas ir už ką aprėks. Nieks neturėtų, bet gi taip nėra. Mane Antėjoj aprėkė, kai registravauai MRT, kad išraše chirurgas prieš 3 metus neparašė, kokį "klipsą" įdėjo operuodamas tulžies p. Absurdas, pakeltu tonu reikalavo, kad šeimos gydytoja tegu išsiaiškina. Nepadėjo mano pasakymas, kad gal ji tegu paklausia tų, kur daro MRT, nepadėjo, kad ir 5 MRT po operacijos daryti, kad tie klipsai standartiniai dedami. Paklausiau kaip ta registratorė triznioja ir užsiregistravau Kardiolitoje. Vakar padarė. Malonios nuo registratūros iki gydytojos visos grandys.
Ai.
Gerai, kad priminei, ir man pagal programą reik, laišką gavau.
Šiaip turbūt reiktų kur nors atsiliepimą Antėjos puslapy parašyt apie tokį bendravimą. Nu neturi taip būt.
O tau su trim aukstaisiais dar nedaeina?
Kai dievas zmogu baudzia ,prota atima.
Daug kam tai buna, man pav buvo su ex.
Niekaip negalejau suprast , kodel taip elgiasi.Ir zinai ka,jis uz mane nebuvo atsakingas, tik as atsakinga uz savo emocijas uz savo atsaka,uz savo veiksmus. Teko grizti i prota.
Teks ir jums.
Fraktalu sistema, kai elementai harmoningai susistato graziai ir viens kita papildo,sugriuvo.Dabar tie fraktalai tik zeidzia vienas kita savo astriais kampais.
Reikia gero spyrio ,kad sugriutu.Ir sugrius. Svarbiausia neatsidurt po duzenu kruva.
Ingrida,nuo viruso yra gydymas.Nesvarbu ,kas ka teigia, jis yra.
O tau su trim aukstaisiais dar nedaeina?
Kai dievas zmogu baudzia ,prota atima.
Daug kam tai buna, man pav buvo su ex.
Niekaip negalejau suprast , kodel taip elgiasi.Ir zinai ka,jis uz mane nebuvo atsakingas, tik as atsakinga uz savo emocijas uz savo atsaka,uz savo veiksmus. Teko grizti i prota.
Teks ir jums.
Fraktalu sistema, kai elementai harmoningai susistato graziai ir viens kita papildo,sugriuvo.Dabar tie fraktalai tik zeidzia vienas kita savo astriais kampais.
Reikia gero spyrio ,kad sugriutu.Ir sugrius. Svarbiausia neatsidurt po duzenu kruva.
Ingrida,nuo viruso yra gydymas.Nesvarbu ,kas ka teigia, jis yra.
Iš principo taip. Gydytojai tiesiog bando padėti, bet realiai tai žmogaus, o ne jų bėdos. Man tas dašilo, kai dėl kažko bandžiau priekaištaiti...dėl lievų vizitų laikų. Registratorė pasakė: bet gi jums reikia, o ne mums. Net, jei tai kažkokios profilaktikos, tai reik man susitvarkyt, o ne poliklinikai jas 😃
Ačiū dievui NVI surinkti visi paslaugūs ir gydytojai ir personalas.
Kur pasigavome virusą?Juk kaime gyvename.Siaubinga sloga,kosulys šiek tiek.Sako kovidas vėl klesti?
Šiaučia kovidas ir ne itin lengvai deja
Labas rytas.
Alta,Brangioji,nežinau ar tai kovidas ar tai virusas,koks,geriu arbatas,purškiu nakčiai slogai palengvinti ir laukiu,kada imunitetas laimės.Praeis,bet bjaurus jausmas.Šiandien į miestą,užeisiu į vaistinę,pažiūrėsiu ką pasiūlys.
Saintlina,tai Jūsų rajonas turės futbolo stadioną už 2.5 milijono?Nesuprantu kas tas gerietis Avulis ar futbolistas?Vistiek turi būti kažkam nauda?
Labos,
Urologas prirašė krūvą vaistų, antibų ir liepė laukti, akmuo. Prieš nepilnas 2 sav. darė echo priimamajame nebuvo, dabar yra. Niekad akmenų neturėjo, dabar turės.
AA nedaeina man, turbūt ir nedaeis.
Gražios dienos.
Saintlina,tai Jūsų rajonas turės futbolo stadioną už 2.5 milijono?Nesuprantu kas tas gerietis Avulis ar futbolistas?Vistiek turi būti kažkam nauda?
tai nemanau, kad šiaip pastatė. Gal per savivaldybę kažkiek atgaus, gal per fondus kokius, gal kaip investicija čia.
Kas dėl viruso, aš irgi ko gero pasigavus buvau dar prieš bulviakasį. Sloga šlykšti su priedais. Mergelė iškart nurašė kondiškėms ir skersvėjams. Nors aš jiems šiaip nesu jautri. Nu ale bet nesiginčijau. Bet dabar jau vaikeliukas pradėjo sloguot, mama irgi. Tai aiškiai virusiukas vaikšto.
Urologas prirašė krūvą vaistų, antibų ir liepė laukti, akmuo. Prieš nepilnas 2 sav. darė echo priimamajame nebuvo, dabar yra. Niekad akmenų neturėjo, dabar turės.
va tai tau.. o akmuo kur? Inkste ar jau išjudėjęs?
Sako jau pajudėjo. Nežinau ar kelionę atšaukti.