Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O kodel lasiniai su cibuliais taip mandrai vadinasi? Ir kodel tai turi but slykstu? Normaliausias patiekalas ,labai megstu.
Blynu nevalgau , o su duona ar bulvem man skanu.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 08, 09:55)
O kodel lasiniai su cibuliais taip mandrai vadinasi? Ir kodel tai turi but slykstu? Normaliausias patiekalas ,labai megstu.
Blynu nevalgau , o su duona ar bulvem man skanu.

nežinau močiutė taip vadindavo ... mama neleisdavo man tokių patiekalų valgyti taigi aš visada buvau su antsvoriu tai kaip tik ji išvažiuodavo... niekad nereikėdavo galvoti močiutei kuom nustebinti anūkę ax.gif
Atsakyti
Labos ,
Graži kava 4u.gif Dėkui Ingrida 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Patiekalai Jūsų šiandien neskanūs 4u.gif nenoriu nei raugintų avižų , nei blynų su spirgais smile.gif Vaikystėje jei būtų liepę valgyti tokį patiekalą kaip Muka aprašė iš karto bučiau atpylus... Mokėjau smile.gif
Mano sveikatos gerinimo menuo į pabaigą , kitą savaitę užsiimsiu svorio metimu biggrin.gif Žinau , kad kg kris sunkiai nes sportuoju .
Aš šiandien irgi iš lovos sunkiai ridenausi - pečius, rankas ir krūtinę maudžia , bet žinau už ką . Pavasaris artėja, o sparneliai ant rankų ne grožis... Tai trenerė nepagailėjo vakar smile.gif Man patinka lengvas raumenų skausmas , jaučiuosi gyva . Sado - mazo ?
Luety 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dėl viso kito -kad tik Tavo prognozės nesipildytų 4u.gif

Šiai dienai su karo pradžia cenzūra Lietuvoje dar labiau užaštrėjo . Kitaip galvoti nebegali . O visi kas galvoja kitaip yra valstybės priešai. Aidi skelbimai prasidėjus karui susitvarkyti su jais pirmiausia ... Va tau ir demokratija .
Kaip matosi mūsų tema ne išimtis. Ateina žmogus iš gatvės ir aiškina ką ir kaip mums galvoti . Įžeidinėdamas. Mes kažkaip jau atsirinksim ax.gif Partorgo mums nereikia biggrin.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 08, 08:19)

Visas damas kurios švenčia su jūsų diena o kurios nešvenčia tuomet lyšnu tulpanu pasidžiaukite.  4u.gif

sakiau mb, kad nei tulpių, nei šampano neneštų. Per didelės asociacijos su šių dienų aktualijom.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 08, 10:17)
Šiai dienai su karo pradžia cenzūra Lietuvoje dar labiau užaštrėjo . Kitaip galvoti nebegali . O visi kas galvoja kitaip yra valstybės priešai. Aidi skelbimai prasidėjus karui susitvarkyti su jais pirmiausia ... Va tau ir demokratija .
Kaip matosi mūsų tema ne išimtis. Ateina žmogus iš gatvės ir aiškina ką ir kaip mums galvoti . Įžeidinėdamas. Mes kažkaip jau atsirinksim  ax.gif  Partorgo mums nereikia  biggrin.gif  ax.gif

valstybės priešai, kaip pamenat, jau nuo vasaros pabėgėlių laikų buvo. Nžn, man nieks nieko neaiškina ir jokių įžeidinėjimų anei skelbimų aplink negirdžiu. Kaip noriu, taip galvoju.
O kad čia kažkas užėjo ir pasakė, tai gal tieisog nekreipt dėmesio geriau? Na, nieks nepuolė į diskusijas, natūraliai viskas užsibaigė.
Atsakyti
Einu atsideti menui siandien.Vyriskis ir i parduotuve ir i ferma vienas eis.Kursiu cementini puoda , dideli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 08, 11:52)
sakiau mb, kad nei tulpių, nei šampano neneštų. Per didelės asociacijos su šių dienų aktualijom.
Papildyta:
valstybės priešai, kaip pamenat, jau nuo vasaros pabėgėlių laikų buvo. Nžn, man nieks nieko neaiškina ir jokių įžeidinėjimų anei skelbimų aplink negirdžiu. Kaip noriu, taip galvoju.
O kad čia kažkas užėjo ir pasakė, tai gal tieisog nekreipt dėmesio geriau? Na, nieks nepuolė į diskusijas, natūraliai viskas užsibaigė.

https://www.delfi.lt...u.d?id=89642677
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 08, 11:17)

Tai viską šitą aš žinau, bet iš tiesų tas toks visuotinis šventimas kaži ar kur kitur yra. Man vis dėlto asociacijos tokios ir nieko šventiško šiandien nejaučiu. A gėlių ir šiaip, t.y. be kovo 8, gaunu smile.gif
Atsakyti
Si ryta 9:10 tevelis tyliai ramiai isejo i Dangaus Karalyste.
Buvau ne viena,yra atvaziaves vyresnysis brolis,buvom dviese ir aciu Dievuliui uz tai.
Tegul ilsisi ramybeje Amen.
Atsakyti
Luety stipriai apkabinu.
Tegul ilsisi ramybėje.
Sapnavau aš Jus šianakt ...
Atsakyti
Amžinajį atilsį duok mirusiam ir amžinoji šviesa jam tešviečia.....Luety stipriai stipriai apkabinu ....

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2022 03 08, 13:34)
Tai viską šitą aš žinau, bet iš tiesų tas toks visuotinis šventimas kaži ar kur kitur yra. Man vis dėlto asociacijos tokios ir nieko šventiško šiandien nejaučiu. A gėlių ir šiaip, t.y. be kovo 8, gaunu smile.gif

gėlių ir aš gaunu šiaip sau... ir nebūtina visas šentes švęsti ....tiesiog tokia diena yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 kovo 2022 - 13:08
Luety, nuoširdi užuojauta...
O tėvelis lai ilsisi ramybėje...
Atsakyti
Luety, širdele, nors visi žinom išėjimo neišvengiamybę, atrodo, kad ji visada per anksti...
Apkabinu, drūčiai.
Amžiną atilsį duok mirusiam , Viešpatie ir amžinoji šviesa jam tešviečia. Tegul ilsisi ramybėje. Amen.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 08 kovo 2022 - 14:10