Saintlina, pas jus šeimoj visi su polėkiu, tik skirtingu
aha
Mukut kai man buvo bėda prieš metus , tai aukso vertės Atės patarimas - pagulėt . Šiltai. Jokio fizinio judesio ir šiluma. Daug skysčių, o judesys Lova- Tulikas. Bet čia moterims. Apie vyrus nežinau .
Saintlina, tuose kraštuose žmonės keisti . Jei neužsisakysi nakvynės gali ir nepriimti. Ir dar reikia žiūrėti iki kelių reikia atvažiuoti . Ne visur priima po 8 vakaro ...
Užsikrauk normalia navigaciją telefone. Vaze tuose kraštuose gali neveikti.
Saintlina, tuose kraštuose žmonės keisti . Jei neužsisakysi nakvynės gali ir nepriimti. Ir dar reikia žiūrėti iki kelių reikia atvažiuoti . Ne visur priima po 8 vakaro ...
Užsikrauk normalia navigaciją telefone. Vaze tuose kraštuose gali neveikti.
užsisakysiu vien dėl to, kad su šuniu važiuojam, viską bandysiu derint iš anksto. Nes su juo tikrai bet kur užėjus nebūtinai priims. Nors kiek susirinkau info, Austrijoj retai kur neįleidžia šunų. O šiaip kai seniai buvom, tai nekilo visiškai jokių problemų su apsistojimu ir paskutinę minutę.
Navigacija yra mašinoj. Bent jau maniškėj, jeigu nieko nesusiorganizuos per savaitę )))
Luety, aš patikslinau, nes sakei, kad neišrašė a/b. Išrašė. Geria jį 10 dienų, o ne po 10 dienš infekcijos jį paskyrė. Aš mieliau mėgstu kitą tokiai indikacijai, bet dažnai iškart stipresnio neakiria- žiūri kokie rodikliai. Bet šalia geriant žolinius, rezultatas tikrai geresnis. Galima gerti ir meškauogių lapų arbatą, spanguoles kramsnoti ar jų sultis gert, petražolių, takažolių arbatas pakaitom, kas porą savaičių. Bjauri infekcija, linkusi kartotis