QUOTE(Acqua Alta @ 2024 09 06, 11:42)
Siaip jei neimant giliu sielos sluoksniu ,tai as gi gyvenu apynormaliai, bent man taip atrodo. Tesiog butent kai as buvau jauna ,ivyko kazkoks kvantinis perejimas.
Kai mes augom ir buvom vaikai ,tai mes buvom primesti kazkokio dievo savo tevams,o tevai privalejo mus augint ,nes gi tas dievas numete .Jie cia ne prie ko.O va kai as pastojau ir auginau vaikus, tai to isivaizduojamo draugo,vaiku davejo staiga neliko,liko tik mano klaidos ir kalte.Man buvo devyniolika. Per tris metus gime trys dukros,exas irgi buvo tokio pat amziaus,gyvenimas buvo labai permainingas,megdavo tarpais jis musu issizadet irgi.
Todel ir apaugau spygliais ,o nuo emociju reikia izoliacinio sluoksnio
Ir disklaimeris- as puikiai zinau kad viskas mano pacios kalte, savo laika atsedejau ,bausmes atlikau.
Na as nematau cia jokiu klaidu.Musu amziuje but merga su vaiku buvo nuodeme,mamu siaubas,kad taip atsitiks ju dukroms.Mane isleisdama mama i studijas palinkejo,tik neparnesk vaiko sterblej.Tokie buvo laikai,toks buvo supratimas ir as visai nepykstu del to.Hormonai pradeda saukt anksti poruotis.
Tapai anksti jauna mama.Buvo sunku,uzauginai,esi patenkinta dukromis manau.Nenusiseke asmeninis gyvenimas-nei tu pirma,nei paskutine.As irgi ne sene buvau.Vos 21 ir per 3 metus du vaikai.Ir gyvent nebuvo dorai kur ir proto ir ziniu ir pinigu.Poziuris musu kartos buvo-nelikt senmerge,neparnest vaiko.Ir dar ilgai,atsimenu gal 1992m mano kolege istekejo budama 30 metu ir pastojo,tai visas kolektyvas galvojo,jog nepagimdys-sena,gims invalidas ir tt.Toks poziuris buvo anuomet.Dabar laisva visuomene,skiriasi kas antra pora,moterys vienos ryztasi augint vaika,be vyrto pagalbos,ne reta tenka pagyvent su 2-3 vyrais,kol atranda ta pati paciausia, ir nuo kiekvieno po vaika susilaukia..Nu ir ka.Jei ziuret anuo poziuriu,nuodeme,istvirkavimas ir t.t.Siais laikais daug kas normalu.Viskas priklauso nuo visuomenes poziurio visais laikais,bet tai nereiskia,kad mes kazka darem ne taip.Darem taip,kaip to meto tevai mus auklejo.Susikurem savo supratima,savo oda.O tobulet dar yra daug kur.Todel ir sako:gyveni,mokaisi ir durnas mirsti.