Labas rytas.
Inziniere ate42 ,paprasti ukrainos zmones nekalti del savo valdzios veiksmu,kaip ir Lietuvos zmones dauguma nekalti del savo valdzios veiksmu.Labai didele pramone yra isvystyta ukrainoje,man tik baisoka del lietuvos kontroles instituciju.
Man sirdi idure ,kai pamaciau ka ukrainos valdzia pavadino palianica,drona kamikadze.O siandien kepu palianica ,duona ,kepta akmenineje krosnyje,apeigine duona.Yra proga.
Dusia ,as nesu jusu chebros nare, nesu jusu drauge.As neprivalau but su jumis miela.Kai irodysi ,kad tema tavo asmenine ir tu moki uz serveri ,nuolankiai apleisiu teritorija. O kol kas tai viesas plotas.
Sunki tema apie hormonus,pati sunkiausia,pati neistirciausia.
Content in one capsule:
Vitamin C (as Calcium Ascorbate) 30 mg
Pantothenic acid 8 mg
Chrome 20 mcg
Magnolia bark and Phellodendron amurense bark extract 200 mg
Green tea extract 100 mg
Ashwagandha Extract 20 mg
Holy Basil Extract 20 mg
Reishi mushroom 10 mg
Rhodiola Rosea Root Extract 10 mg
Banaba extract 2 mg
Tai yra Indiskos medicinos pagrindu sukurtas misinys,pati sibandziau,nes svorio kontrole,maximalus deguonies panaudojimas,bendras aktyvumas jau pradejo kelt problemu.
Taip pat man rupejo ,kiek imanoma izoliuotis nuo emociju,tai labai svarbu.
Yr atik faktai ,tik materija siuo metu.Reikia valdyt visuos tuos snarglius.
Taigi ,dar reikia kad preaparatas butu legalus, svarbiausia kad nepagautum kablio.Nes adiktyviu tai visokiu yra ,nors vezimais vezk.
Taigi vartojau sita,po kapsule per diena,paskui dar koenzyma q10,kai buvo reikalingas didelis aktyvumas ir didelis kruvis.
Ir taip,kortizona numusa fizines perkrovos. Aisku galima rinktis koki plaukima,vis lengviau.Bet reikia pasiekti trecia pulso zona.Na kai antrakart esant fizinei perkrovai pasidaro bloga ,reikia isgyvent ,kol vel pasidarys gera
Man tai lengva- pav prie +35 C eit pasivaiksciot.
Del emocinio fono ,tai galiu pasakyt ,kad net tokiose situacijose kur tikrai buciau supykusi ,pikta nebuvo.Tas labai gerai.Dar reikia biski su oxitocinu ( meile vaikams,estrogenu ,irgi deja meile vaikams,taipogi tuo paciu cortisooliu - gaila saves )padirbet.Bet jau zymiai lengviau.
Todel si trumpa lekcija gal kam pravers.
As nesu jusu drauge.Ir nebusiu.Todel jau atleiskit man mano nemieluma.