Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Amadėja, matyt, įtraukusis ugdymas tai vadinasi. Ir ša. Nesvarbu, kad tipo nediskriminuojant 1-2, diskriminuojami visi likę, o lėtieji ypač. Dėkoti žinai kam.
O mano neįtraukiojo ugdymo laikais... Kas nepajėgė mokytis - į pagalbinę mokyklą, kas nevaldomas chuliganas - į nepilnamečių pataisos namus. Ir tai su likusiais dar visko buvo. Bet ajajai, kaip buvo žiauriai neįtrauku blink.gif

Galėčiau plėstis ir plėstis. Bet gi gal patylėsiu. Juk taip patogu visus sukišti "pagalbines mokyklas", ane?

Atsakyti

Kaip aš nelaukiau tos rugsėjo pradžios...

Vienam 1 klasė, kitam gimnazijos I, vežiojimai toe, galvos skausmas...

Mažo bent mokytoja tikrai faina.

Dičkio klasėj yra blogų vaikų, kurie nuolat tyčiojasi ir šiaip nesąmones daro, o maniškis vienintelis naujokas, plius ramus. Labai pergyvenu...potencialiai bus bėdų.

O tai Vilniuje nėra daugiau gimnazijų ?

Atsakyti

Va čia tai išties. Jie tikriausiai galvojo, kad mama turi tą teisę pakviesti savo svečius pas jus į sodybą. Bet man tai būtų nelabai. Išties ir mano Tėvai pas mane eina, kai manęs nebūna tik pasiklausę, jei ko reikia, o nėra manęs namuose, ar paprašyti. Galvojau, kad pasiūlėt patys pasisvečiuot.
Mes leidom mamai dviese su jos ilgamečiu draugų. O dėl kaimynų pasakiau net, kad tu žmonių akyse nesu mačiusi, nepažįstu ir nenoriu kad čia būtų. Bet va jai dzin ko aš prašau. Pamoką išmokau, daugiau jokio buvimo be mūsų 

Kaip sužinojot?
Pas mus visur kameros sodyboj, matom per programėle. Jie matyt galvojo kad jūroj be interneto nematysime. Bet jos dar ir fotkina 😁, tai neišsisuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 03 rugsėjo 2024 - 16:38

O kokie gabūs !  Amūrą sunku pagauti . Kaip ir plačiakaktį. Tinklu ?

Nzn. Gal ir tinklu. Nors sako kad nakčiai meškerę užmetė ir ryte rado uzkibusius. Bet kaip tiksliai buvo aš nesužinosiu. Ji profesionaliai sugeba meluot ir išsisukinėti. Pagal profesiją teatro aktorė bei režisierė  🤣

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 09 03, 16:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73161083" data-time="1725361715"><div><p>Amadėja, matyt, įtraukusis ugdymas tai vadinasi. Ir ša. Nesvarbu, kad tipo nediskriminuojant 1-2, diskriminuojami visi likę, o lėtieji ypač. Dėkoti žinai kam.
O mano neįtraukiojo ugdymo laikais... Kas nepajėgė mokytis - į pagalbinę mokyklą, kas nevaldomas chuliganas - į nepilnamečių pataisos namus. Ir tai su likusiais dar visko buvo. Bet ajajai, kaip buvo žiauriai neįtrauku vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Galėčiau plėstis ir plėstis. Bet gi gal patylėsiu. Juk taip patogu visus sukišti "pagalbines mokyklas", ane?</p>

Visus? Nu bet ir sugalvok taip biggrin.gif
Ir aš galėčiau plėstis. Tik aišku, ne apie visus. Bet patylėsiu ir toliau tylėsiu.

O Amadėja dar gali į privačią leist, ten, girdėjau, įtraukumo nėra.
Atsakyti

Nzn. Gal ir tinklu. Nors sako kad nakčiai meškerę užmetė ir ryte rado uzkibusius. Bet kaip tiksliai buvo aš nesužinosiu. Ji profesionaliai sugeba meluot ir išsisukinėti. Pagal profesiją teatro aktorė bei režisierė  🤣

amurai laisvai gaudo su meskere, sūnus pagavo pas mus uzauginta 5kg. vat placiakaktis tai su meškere sunkiai

Atsakyti

Kava, abejoju, kad tie, kurie tyčiojasi, nesugeba mokintis. Gimnazijoje, kurioje jie jau buvo mokiniai iki tik nuo šių mokslo metų įsigaliojusios naujos nuostatos dėl įtraukiojo ugdymo, kur Amadėjos berniukas yra naujokas, o jie ne. Bet jo, juk reikia primesti apie įtraukųjį ugdymą net tokioj situacijoj, tiesa?

Mano Sūnus mokėsi ir privačioje mokykloje, kurioje buvo įtraukusis ugdymas ir vyko be jokio parėdymo. Jei išties pedagogai yra iš pašaukimo, įtraukusis ugdymas vyksta visur.

Atsakyti

amurai laisvai gaudo su meskere, sūnus pagavo pas mus uzauginta 5kg. vat placiakaktis tai su meškere sunkiai

Tai neesmė jau. Gi bent galėjo pagavę paleist, negi valgyt nėra ką.

Atsakyti

O tai Vilniuje nėra daugiau gimnazijų ?

Kad dabar kaži ar taip lengva eit kur nori mokytis. Priskirta pagal gyvenamą vietą ir nelabai pakeisi. Na, jeigu nestoji ten, kur egzaminai yra.

Atsakyti

Tai neesmė jau. Gi bent galėjo pagavę paleist, negi valgyt nėra ką.

tiesa. Pas mus dažnai žvejoja kaimo vaikai, tai susitarimas paprastas, amūrai grįsta vandenin, kitas žuvis galima pasiimti.

Bet kai amūrai užauga dideli, tai patys suvalgom, o paskui vėl mažus pasileidziam

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 09 03, 18:29)
<p>Kava, abejoju, kad tie, kurie tyčiojasi, nesugeba mokintis. Gimnazijoje, kurioje jie jau buvo mokiniai iki tik nuo šių mokslo metų įsigaliojusios naujos nuostatos dėl įtraukiojo ugdymo, kur Amadėjos berniukas yra naujokas, o jie ne. Bet jo, juk reikia primesti apie įtraukųjį ugdymą net tokioj situacijoj, tiesa?</p><p></p><p>Mano Sūnus mokėsi ir privačioje mokykloje, kurioje buvo įtraukusis ugdymas ir vyko be jokio parėdymo. Jei išties pedagogai yra iš pašaukimo, įtraukusis ugdymas vyksta visur.</p>

Kad tu Pou suplaki viską į krūvą.
O įtraukusis ugdymas visur vyksta su parėdymu. Ir jei privačioj jis vyksta, tai su parėdymu, o ne padagogų iš pašaukimo susigalvojimu. Ir sąlygos tiems pedagogams su įtraukiaisiais dirbt yra visai kitos, nei valdiškose mokyklose, tai ir pašaukimo didelio nereikia.
Atsakyti

Kava, patikėk,  viską žinau ir iš teorinės, ir iš praktinės pusės. Ir pakankamai ilgą laikotarpį.

Jei valstybinės įstaigos nori dirbti, tai nereik joms ir milijonų, o jei ne, tai ir tie milijonai nepadės. Lygiai taip pat ir su privačiomis. Pakanka gero pedagogo ir noro tobulėt. Bet geriau netobulėt. Pasaulis keičiasi, vaikų su spec. poreikiais  neapsakomai daugėja. Keistis turi ir švietimo sistema. Ir jei visi apsimeta šapais, tai tie vaikai niekur nedingsta. Tik arba dirbi, arba permeti viską šeimai.

Atsakyti