nieko sau
Mama su draugais atvarė ir pavarė. Buvom pakraupe
Senesnės kartos žmonės juk taip ir supranta, kad kiekvienas daiktas, gyvūnas turi savo paskirtį. Amūrų paskirtį sumaišė, nes ji jums viena, o jiems kita Nepyk. Ne vandalai, nesusipratėliai, greičiau
Nu čia žiedeliai tik. Pridirba ji man reguliariai nesąmonių. Toks žmogus, narciziste
Senesnės kartos žmonės juk taip ir supranta, kad kiekvienas daiktas, gyvūnas turi savo paskirtį. Amūrų paskirtį sumaišė, nes ji jums viena, o jiems kita Nepyk. Ne vandalai, nesusipratėliai, greičiau
Nu čia žiedeliai tik. Pridirba ji man reguliariai nesąmonių. Toks žmogus, narciziste ji. Tai nesistebiu. Bet kiti 2, atvažiavo be kvietimo, paslapčia į nepažįstamų žmonių sodybą ir va taip elgiasi. Tai va čia man buvo šokas. Kaip taip išdrįsti
Nu čia žiedeliai tik. Pridirba ji man reguliariai nesąmonių. Toks žmogus, narciziste ji. Tai nesistebiu. Bet kiti 2, atvažiavo be kvietimo, paslapčia į nepažįstamų žmonių sodybą ir va taip elgiasi. Tai va čia man buvo šokas. Kaip taip išdrįsti
Va čia tai išties. Jie tikriausiai galvojo, kad mama turi tą teisę pakviesti savo svečius pas jus į sodybą.
Bet man tai būtų nelabai. Išties ir mano Tėvai pas mane eina, kai manęs nebūna tik pasiklausę, jei ko reikia, o nėra manęs namuose, ar paprašyti.
Galvojau, kad pasiūlėt patys pasisvečiuot.
Kaip aš nelaukiau tos rugsėjo pradžios...
Vienam 1 klasė, kitam gimnazijos I, vežiojimai toe, galvos skausmas...
Mažo bent mokytoja tikrai faina.
Dičkio klasėj yra blogų vaikų, kurie nuolat tyčiojasi ir šiaip nesąmones daro, o maniškis vienintelis naujokas, plius ramus. Labai pergyvenu...potencialiai bus bėdų.