Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 11, 13:40)
Nu kaip neabejot, kai lažybininkai priešpaskutinę vietą davė biggrin.gif

aš apie lažybininkus nieko nežinojau )) bet galėčiau lažintis (arba liaudiškai - duot kepurę prišikt), kad ji tikrai nebus priešpaskutinė ir finale )))

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 11, 14:49)
aš apie lažybininkus nieko nežinojau )) bet galėčiau lažintis (arba liaudiškai - duot kepurę prišikt), kad ji tikrai nebus priešpaskutinė ir finale )))

Nu va, o aš kaip durnė seku tuos lažybininkus nuo pat atrankų pradžios biggrin.gif Manau, kad komisija ją gerai įvertino. Žodžiu, bus smagu žiūrėti finalą, ypač balsavimus, o po visko bus labai įdomu pasižiūrėt, kaip balsavo komisija, kiek kas šiaip davė balsų - kas mūsų draugai, o kas priešai biggrin.gif

Pasodinau vakar 3 pomidorus lauke, o šiandien daugiau jau nedrįstu biggrin.gif
Atsakyti
Pou aš visada guldau pomidorus . Ką ten smėlynuose giliai jie ras smile.gif Žemė atgerinta kiek galiu tik paviršiuje .
Muka , mes vakar turėjom reikalų Vilniuje , tai patingėjom važiuoti iki Kauno smile.gif Visas vakaras kaime gavosi , ir rytinė kava kieme . Spėjau sukišti kelis pomidorus ... Vis mažiau savaitgaliui liko .
Atsakyti
Prajuokinai, Saintlina su ta kepure biggrin.gif Kaži ar tai ta pati kepurė kur senais gerais laikais vis duodavai į ją priš*kt?

Pou, tu neįsigazuok su invaziniais, gi bet kada gali paskambint ar į duris pasibelst gamtos apsauga, nespėsi ir iki kepurės dabėgt bigsmile.gif

Damos, svetimų laurų ant galvos nenešioju - karbamidą supilt pomidorui ant šukuosenos tikrai ne mano išmislas.

Psio, šiandien nusivažinėjau ir kairėn, ir dešinėn. Grįžau namo, tai taip ir prilipau prie kėdės. Išsijungė mano turbina. Nieko nenoriu veikt. Nusipirkau lidle kibirą jogurto, baigiu suryt. Eisiu kojas užversiu ant sopkės.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 05 11, 14:12)
Prajuokinai, Saintlina su ta kepure biggrin.gif Kaži ar tai ta pati kepurė kur senais gerais laikais vis duodavai į ją priš*kt?

Aišku ta pati )) išlaikyta ))
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 11, 14:02)
Žodžiu, bus smagu žiūrėti finalą, ypač balsavimus, o po visko bus labai įdomu pasižiūrėt, kaip balsavo komisija, kiek kas šiaip davė balsų - kas mūsų draugai, o kas priešai biggrin.gif

Visad smagiau finalą žiūrėt, kai mūsiškiai praeina smile.gif o balsavimai tai smagioji dalis 👍
Turbūt naujieji draugai italai bus. Ir dar kas nors netikėto smile.gif ai, italai jau pernai draugai buvo biggrin.gif

Sugalvojau, kad melionų nepasisėjau. Nusipirkau pakiuką. Atidarau sėt - o ten tik penkios sėklos. Galėtų įspėt pardaveika, galėtum žmogus daugiau nusipirkt. Dabar nelėksi vėl krautuvėn..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 gegužės 2022 - 15:39
QUOTE(Ex @ 2022 05 11, 08:02)
Laba.

Oi, koooks rytinis torčiukas  wub.gif

Ką ten eurovizija, net žinių vakare nėra kada pažiūrėt. Visi reikalai bėgte.

Ingrida, man atrodo gėlėms gal dar anksti. Nebent jei kokia šalna išlįstų, tai paslėpt, jei gėlės vazonuose. Oleandrus kiek juos nuo vaikystės pamenu, su jais visada ta pati bėda, nuolat visokiais vabalais apeina. Vargas su tokiom gėlėm.

Šį pavasarį panaikinau visus savo gėlynus, viską iškasiau ir tiesiog išmečiau, net praėjusias žydėt šilagėles ir tas išpašalvoninau. Nieko nereikia. Jokių gėlynų, jokių kabančių vazonų. Ir jokio rūpesčio.. Dar, tiesa, melsvės liko, tai roundapu nuvarysiu, nes dideli krūmai, nesikankinsiu iškasinėt. Va taip pas mane..

Saintlina  4u.gif teko man tokio rūpesčio turėt. Insultas dvejopas, kiekvieną savaip paima, ir kiekvienas ligonis lieka skirtingai gyvent su juo. Baisu. Ir labai sunku. Ne tik sergančiąjam, bet ir šalia esantiems.

Na silageles tai labai blogai augint apie namus.
O kitos geles kuo nusikalto?Su kuo cia kariauji? Su gelem? Ar su savo demonais?
Atsakyti
Labos smile.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 12, 07:55)
Na silageles tai labai blogai augint apie namus.
O kitos geles kuo nusikalto?Su kuo cia kariauji? Su gelem? Ar su savo demonais?

O kodėl? gavau pernai dovanų ....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 05 12, 06:17)
Labos smile.gif
O kodėl? gavau pernai dovanų ....

Na kai kam ir medini arkli dovanojo,visokiu tu dovanu buna.
Pulsatilla tik homeopatijoje ir tai labai patyrusio homeopato turi but paruosta.Cia sunkesne artilerija nei visokios kurpeles ar drignes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 12, 08:37)
Na kai kam ir medini arkli dovanojo,visokiu tu dovanu buna.
Pulsatilla tik homeopatijoje ir tai labai patyrusio homeopato turi but paruosta.Cia sunkesne artilerija nei visokios kurpeles ar drignes. biggrin.gif

O prisiminiau pulsatila geriau ir labai gerai mane veikė o darbe vis merginos atlikdavo jeigu stresas pas mane lašiukų … išgėrus keliolika minučių tarsi protas prasviesedavo …
Atsakyti
Cia tas augalas kur harmoniz\uoja vibracijas.Bet nepulkit pacios derint savo isklerusiu akordeonu.Cia jau labai reikia z\iuret.Jis cia buteliuke harmoniz\uoja,ant kiemo jis neigiamai ,net fataliskai veikia.Yr a geras fitotrapeuto straipsnis apie pulsatilla.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na pagaliau pagaliau palijo. wub.gif
Man atrodo mažoje vazoje kermėkai?Sodinsiu šiandien iš vazonų lauk,nes lipa iš vazonų.Nušals nenušals,pasiliksiu šiek tiek dar atsodinimui.Nebe noriu kankinti. ax.gif
Vakar iš kaimynų karvės mėšlo karutį atsitempėme,vieną šiltnamį apsodinau,kito pusė.Šiandien planuose dar vieną apsodinti.
Vakar pasodinau dvi Elstar obelaites.Tai lietus pats tas. mirksiukas.gif
Lobelijos dar laukia,nesodinau,galvojau palis,nereikės laistyti. mirksiukas.gif
Džiaukimės atsigavusia gamta. wub.gif
Vakar suskynėme pienių žiedus,mb burbėjo,sakiau skubame kol nepradėjo lyti susiglaus žiedai,o ir nelijo.Aš tai įpratųsi uogauti,knistis jam tai čia buvo tragedija,bet suskynėme tris kibirus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 12 gegužės 2022 - 07:51

Labas rytas,

pas mane po miegamojo langais alyvos skleidžiasi. Palijo, kaip nuostabiai kvepia...

Ex, jie jau pas mane. Dar kartą ačiū!

Sode norėčiau meškinio česnako ir šilagėlių užveisti. Vienus dėl grožio, kitus dėl skonio. Česnakus tai gal miške įveisčiau, reiktų tik gauti kelis, kad įsikabintų. Sėjau, tai nesudygo.

Ingrida, vyną darysi? Pas mane pienės kad įsisėjo į rūgštynes. Ot.

Geros dienos visoms!

Atsakyti