Taigi rugsėjį visad būna šalnos
Na bet tų bulbių nuotraukos vis tiek kolektyvas laukia .
O jei dar mama liepė... Kas mamos neklauso
Garstyčios gal nelabai bijo šalnų?.. bent šiltnamy tai pomidorai nušala, o joms pokum.
Prajuokinai su kolektyvu ))))
Laba 🌞 Nu ir užtaikiau ant bulbų 😍 Bet jau dydžio,- MB būt patenkintas. Aš didelių nemėgstu, nes mano delniokas nedickas, nervina dideles skust.
Dusia, neprapuoliau, su Vaiku pazyliojau, po muziejus pavažinėjom, šen, ten, tai retą kartą paskaitydavau.
Muka, didokas CRB kaip kasdienai.
Dusia, a/b skitia, kai virš 30, iki tiek virusas būna įsiaukęs, o jau jei daugiau, tai bakterija, ją ir muša.
Sesės šeima Covidu susirgo. Sesė sunkokai, su komplikacijom, kad jį kur. Sakė, kad daug kam sukelia.
Pasisaugokit, kas rizikos grupėse priklausot.
Dėl sideratų, jie sutraukia iš gilių sluoksnių kas naudinga. Jei apkasi- žalioji trąša, jei sunyks, tai gerai išpurena dirvą, nes turi labai tankų šaknyną, padaro žemėje mikrokapiliarus, kuriais į paviršių lengviau patenka drėgmė, trąšos. Sunkiai dirvai pravartu. Ir kai kurienturo dar nenaudibgų kenkėjams medžiagų. Garstyčios- spragšiams. Bet pas mus jų yr, nors ir sėju garstyčias kasmet.
Labas rytas,
Karšta nuo ryto. Visai nepanašu , kad rugsėjis ant nosies. Man vakar labai karšta diena pasirodė. Nei vėjelio , nei debesėlio.
Ingrida, aš jau galvoju kitą savaitę bitėms dėti vaistus ir pilti sirupą. Na kiek gi galima ? Kiek galėjau sutvarkiau ... tikiuosi cukraus fabrikas šalia nesprogo neprineš vėl medaus ?
Ir duonos yra kažkiek, pats geriausias bičių produktas, tikiuosi bus nusausinusios, galėsiu vežti kulti. Sava vis tik mielesnė . Žinau , kad šviežia.
Gražaus penktadienio . Nesukaiskit
Mes jau ravim ir garstyčiojm užsėjam. Agurkus nuplėšiau, svogūnai nuimti, na it tuščia lysvė, kur "augo" burokėliai. Dar liko agurkų kitam lauke. Morkų galiukas ir krapai šviežiai pasėti su svogūniukais keliais pasodintais. Šiltnamyje pomidorai gražiai į pabaigą eina, labai dorojam šįmet visi šviežius, nes agurkai nusibaigė anksti. Galvoju gal ir šiltnamyje garstyčių po pomidorų kojom užbert, nes paskui nespėja kartais užaugt iki rufeninio apkasimo- vėlai pomidorus nuraunam. O rudeniop, kai prasideda rudeninis lietus, su ku beįvažiuot būna.
Karšta... vis pavėsiuku ėjau, bet vis tiek karšta. Nugara sukaito.
Gražaua savaitgalio🌷
Kas ką,.o aš vėl su stiklainiais. Kibinimat', kaip mano senelis sakydavo ))
Agurkai ir pomidorai turbūt iki šalnų bus apkibę. Pomidorai tai tikrai.
Karšta ir vakar buvo, o šiandien dar karščiau. Su šuniu ryte dvi valandas zyliojau, kad dieną pragulėtų kur vėsiau.
Pasistačiau lauke stalą,.pasidėjau elektrinę indukcinę viryklę ir niekam neleidžiu nei artyn prie dujinės virtuvėj prieit ))