Aš žinau, kad nėra Ok, bet niekas nieko neranda jau treti metai. Bet jau gerą pusmetį netikrino.
Gal kas žinote obuolių veisles?
Atsirado prieš kelis metus,paukščių matyt užnešta,šiemet kaip niekada pilna.Po ne daug krenta ir nežinau žieminė,rudeninė veislė?Paragavus,saldūs.Dar dvi tokias nežiniukes turiu.Prie konteinerių raudoni obuoliai baigia iškristi,dar kampe sklypo,po apyniu yra viena.
https://www.part.lt/...a5855a32844.jpg
Sedulų laikas.Apvalios jau baigia iškristi,daug saldesnės.Paiilgos pradeda kristi.
Gal iki žinių mišku prasilėkti?
Ingrida, nepažįstu obuolių . Ką pasakysi pažiūrėjęs, ragauti gal reikia ? Paskink mažą dėžutę žiemai matysi , laikysis ar ne . Iš sėklų būna kažkas tokio naujo . Mano supratimu . Gryną veislę išgausi tik skiepydamas.
Sedulos pas mane abi pailgos. Vienos šviesesnės ir saldesnės , kitos tamsios ir rūgščios.
https://www.part.lt/...1b803f14916.jpg
Na žinokite,einu per mišką ir toks juokas ima.Sausa,net treška.Bet jie dygsta.Raudonikiai ,matyt rasos gerai gauna?Baravykai,tai netyčiukai ir voveraitės atsigavo.Ir nei vieno žmogaus,tai ir paukščius galima daugiau išgirsti niekas neišbaido.
Prasiėjau,atsigavau,kaip tik viskas tilpo džiovyklėn,nereikia sukti galvos kur dėti grybus?
Ingrida, kokie faini grybukai
Važiuosiu ir aš šiandien į kaimą, bet grybų nesitikiu.
Labas rytas.
Saintlina,gi vistiek eini su Lesiumi,tikrai rasi kažkiek.Pas jus ir lietaus daugiau buvo.
Ryte atidarau langus,vaizdas vertas milijono,rūkas nuo upės ir stirnos laksto rūke.Dabar jau išsisklaidė rūkas.Užvakar gervės slampinėjo pamiške.Ruduo,vakar briedis vakare jau baubė.
Siandien gretimo kaimo svente,kur Sv Jono krikstytojo palaiku rado ir su DNR analizem irode.
Katalikai jauciu tokiu visai nezino,nes nezinau net kaip isversti ta секновение иона крестителя претече
Gal laiptu i roju pirkejos pakomentuos, o tai tas jusu sventumas kazkoks totaliai konsumacinis.
Mano vaizdelis tai darbo daug,vynuogiu rinkimas prasideda.
Labas rytas,
Šiandien ir ryt karščius žada iki 30.
Ingrida, žinau tuos stebuklingus ryto vaizdus . Nepapasakosi, nenufotografuosi... reikia pajausti.
Aš šiemet visą daržą uždėju garstyčiomis. Kai tik lysvė tuščia lieka ir sėju. Paskui sėsiu šiltnamyje. Ir nekasiu.
Paliksiu žiemai. Paskaičiau, kad geriau tai padaryti pavasarį. Bus eksperimentas...
Pou dingusi? Tikiuosi ne sveikatos bėdos?
Saintlina,gi vistiek eini su Lesiumi,tikrai rasi kažkiek.Pas jus ir lietaus daugiau buvo.
Ryte atidarau langus,vaizdas vertas milijono,rūkas nuo upės ir stirnos laksto rūke.
pas mus ir išdžiūsta greičiau, smėlis juk. Jau savaitgalį buvo tik voveruškos. Matyt, ne tik aš jų neberenku, nes buvo daug )) Jei didelė rasa, tada samanose turėtų būt drėgmės.
Tas rūkas tikrai labai gražu. Stirnos iki pat mūsų neateina, reik paėjėt kad jas pamatyt.
Papildyta:
o kitą savaitę - labą dieną, ir vėl.
Mergelė jau irgi apie sideratus prisiskaitė, sakė sės visą daržą )) dabar žaislą turi, galės pats skersai išilgai varinėt, sėt, šienaut, drapakuot.
O mačiau vientelį kartą elnią atvažiavus grybauti,sutikau.Nėra kada labai stebėti,man iš tolo visos stirnos laksto.
pas mus ir išdžiūsta greičiau, smėlis juk. Jau savaitgalį buvo tik voveruškos. Matyt, ne tik aš jų neberenku, nes buvo daug )) Jei didelė rasa, tada samanose turėtų būt drėgmės.
Tas rūkas tikrai labai gražu. Stirnos iki pat mūsų neateina, reik paėjėt kad jas pamatyt.
Papildyta:
o kitą savaitę - labą dieną, ir vėl.
Mergelė jau irgi apie sideratus prisiskaitė, sakė sės visą daržą )) dabar žaislą turi, galės pats skersai išilgai varinėt, sėt, šienaut, drapakuot.
Sideratus aš dažnai sėju , nes amerkonka užknisa rudeniop. Bet visada apkasdavau. Šiemet paliksiu pavasariui, nes kažko ten gero šaknyse yra, ir tt