Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos,

Ate ačiū pasiskambinau sakė atvažiuos pažiūrėti, minėjo apie 160 pinigų, bet kaip su MB sveikatos nė, tai padovanosime įkurtuvių progą.

AA ačiū tau už pamokymus, paprotymus ...jau po truputi tvarkausi gyvenimo ritmą kitaip ..va kiek pirmų kartų buvo  :angel2: Tiesa viena doktorša sakė pagerti man https://vita-one.ru/...len-plyus-10-ml. Kraujas rodo uždegimą, ketonų daug, hemoglobinas aukštas ir nieko naujo.

Obuolių šiemet neturiu ir ačiū die  :rolleyes: Net va Dusios padažui bendradarbė atvežė  :ax: agurkai baigėsi neprasidėją, bulbos pradėtos kasti, morkų nėra, burokai kaip špygos, vienas daržo kampas jau pradėtas naikinti, kur pakeliamos lysvės bus, taip kad rudenėlio šventei beveik pradėta ruoštis  :ax: O rugsėjo pabaigoje atostogos  :rolleyes: 

AA o kaip daryti tą čatnį, teisiog pridėjus čilio ir kumino?

Atsakyti

Ingrida, bent jau Kaune gerų santechnikų su rekomendacijomis reikia laukti 2-3 mėn. Kas statosi namus planuojasi ir darbus . Arba samdo , kas planuoja  :D 

Muka, taigi juokinga suma gaunasi , lyginant  3000 ir 160. 

Albertas Skurvydas, gabalėlis jo šiandieninio posto :

Pavyzdžiui, jei žmogus labai sunkiai juda, tada pradeda atrofuotis griaučių raumenys ir širdis, sumažėja aerobinis organizmo darbingumas, padidėja vidinis nutukimas, išsivysto uždegiminiai procesai, kurie sulėtintai „degina“ milijardus kūno ląstelių. Dėl judėjimo stokas tokių žmonių organizmas netenka šimtų natūralių „vaistų“ (miokinų), kuriuos gamina judėdami griaučių raumenys. Štai kodėl šiuolaikinė medicina intensyviai ieško judėjimo „pakaitalų“ – vaistų, kurių poveikis organizmui būtų toks pat, kaip ir miokinų. Nemažai jau atrasta. Vis daugiau mokslininkų akys krypsta į žarnyno sveikų bakterijas, nes nuo jų struktūros ir kiekio labai priklauso milijardų kūno ląstelių sveikata (žarnyne bakterijų ir daug kartų daugiau, nei visą mūsų kūną sudarančių ląstelių; o bakterijas reguliuoja apie 3 milijonai genų, kai tuo tarpu viso mūso kūno ląsteles – apie 20 tūkstančių). Ir žarnyno bakterijos, ir kūno vėsinimas, ir kūno šildymas, ir mitybos medžiagos (kaip kvarcetinas, fizetinas, barberinas, kurkuminas) jos visos gali iš dalies kompensuoti miokinų stoką dėl fizinio aktyvumo deficito. Neabejoju, kad artimiausiu metu bus sukurta dar daugiau ir labai gerai veikiančių vaistų, kurie iš dalies (o gal ir pilnai) pakeis judėjimo stygių. O kol dar jų nėra, tai būkim fiziškai aktyvūs, nes tai ilgina ne tik gyvenimo trukmę, bet ir suteikia kiekvienai mūsų gyvenimo dienai ir džiaugsmo, ir laimės.

Atsakyti

čia už arą kaina 

Atsakyti

čia už arą kaina 

Bet arų tai neturėtų būti daug ? 

5-6 ?

Atsakyti

jo apie 6-7 neužstatyto, vis geriau nei patiems, su MB pasitarėme bus įkurtuvių dovana. 

Atsakyti
Mukute ,zinok pastebejau ,kad tie kas pradeda vartot selena,labai daznai patiria didiji karjeru atidaryma biggrin.gif
Pradeda piltis konkrementai is inkstu ir tulzies.Organizmas pradeda intensyviai valytis.
Pilnai pasiteisines ketonu gaudymas ivyko tik su laktofiltru ,aktyvuota anglim ir bentonitu.
Kai blogiau pasidaro ypac kai karsta,pasiteisina alkolurinas.Kur tokiu gaut pas jus as neturiu ideju.
Gyvenimo trukmes tikimybiu skaiciavimas vyksta tik pagal pagal azoto pasisavinimo deguonimi,net nezinau kaip cia issireiksti lietuviskai,skaiciavima.O sita tikimybe zenkliai pailgina tik Q10 ir PQQ ,bet irgi ten povandeniniu akmenu netruksta.
Geriausias papildas but patiems veja uzset.
Ai catnis,zodziu uogiene jei saldi reikia kazkuo atskiest,as naudoju visokius nevykusius vynokslius,det druskos,acto jei reikia,daug cesnako,siek tiek garstyciu milteliu.Apkepinus cibulius ir ant ju uzvertus catni ir pridejus soju padaza gaunasi labai skanus pagardas prie kepsniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 rugpjūčio 2024 - 11:05

AA neužsėsime niekaip, nes MB pas ortopedą tik rugsėjo gale, be įtvaro nepaeina o pasėti reikia iki atostogų, kad spėtų iki užšalant sudygti, nes purškimas bus perniek. 

Dėl valymosi vatojant šį seleną nieko nepastebėjau, ketonai visad pas mane padidinti kaip ir crb.

O visi kiti pavadinimai kosmosas tokių pas mumi nė. 

Dėl čatnio ačiū, turiu bruknių uogienės, mamukas kas met verda o kalakutą valgom retai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 rugpjūčio 2024 - 12:11
Mukute,laukti menesiu menesius traumiko nera geriausia iseitis.Negi jums zmones galet vaiksciot nera vertybe? Rupinates viskuo,isskyrus tuo ,kas svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 08 27, 10:09)
<p>Labos,</p><p></p><p>Ate ačiū pasiskambinau sakė atvažiuos pažiūrėti, minėjo apie 160 pinigų, bet kaip su MB sveikatos nė, tai padovanosime įkurtuvių progą.</p><p>AA ačiū tau už pamokymus, paprotymus ...jau po truputi tvarkausi gyvenimo ritmą kitaip ..va kiek pirmų kartų buvo  angel.gif Tiesa viena doktorša sakė pagerti man <a data-ipb='nomediaparse' href='https://vita-one.ru/goods/Neoselen-plyus-10-ml'>https://vita-one.ru/goods/Neoselen-plyus-10-ml</a>. Kraujas rodo uždegimą, ketonų daug, hemoglobinas aukštas ir nieko naujo. </p><p>Obuolių šiemet neturiu ir ačiū die  rolleyes.gif Net va Dusios padažui bendradarbė atvežė  ax.gif agurkai baigėsi neprasidėją, bulbos pradėtos kasti, morkų nėra, burokai kaip špygos, vienas daržo kampas jau pradėtas naikinti, kur pakeliamos lysvės bus, taip kad rudenėlio šventei beveik pradėta ruoštis  ax.gif O rugsėjo pabaigoje atostogos  rolleyes.gif </p><p>AA o kaip daryti tą čatnį, teisiog pridėjus čilio ir kumino?</p>

Muka, gal jis už kelią neims, gal pasiskaičiavo atstumą, o gal pasibrangino. Mums tikrai sakė tokias kainas. O gal bobkato kainą įskaičiavo? Tik, žinok, savo darbo fanatikas, plepa, pasakoja, patarimus dalina. Nesustabdomas, bet malonus. Neįkyrus. Sėkmės, jums. Gal mums kainą tokią sakė, kad plotas didelis.
Atsakyti

AA neužsėsime niekaip, nes MB pas ortopedą tik rugsėjo gale, be įtvaro nepaeina o pasėti reikia iki atostogų, kad spėtų iki užšalant sudygti, nes purškimas bus perniek. 

Dėl valymosi vatojant šį seleną nieko nepastebėjau, ketonai visad pas mane padidinti kaip ir crb.

O visi kiti pavadinimai kosmosas tokių pas mumi nė. 

Dėl čatnio ačiū, turiu bruknių uogienės, mamukas kas met verda o kalakutą valgom retai :)

CRB tai tikrai reoškia kažkokius uždrgimus...o tas padidėjęs tai kiek?

Atsakyti

Kas dėl obuolių, nu be rugsėjo nėr ko skint rudeninių. 

Naktelė tai šalta buvo...vos +8 ryte. Sušalom su atdarais langais.

Vakar iš per audrą tą baisią nupurtytų obuolių išviriau obuolienės su cinamonu.

Visai padoriai panoko dėžutėj lauke 😃

Pjausčiau aš tuos obuolius ir galvojau: nu tikrai 90 proc.žmonių išmetę būtų 😃 o man gaila mest ko galima nemest.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Audra?????
Atsakyti