Laba ryta
Imu kavos,nes antra valanda kazkas isigudrino kuoliukus kalt kazkur netoliese,telefonas birbt kazkieno po langu,emiau snaust,vel eme kalt.per langa nematyt kur ir kas,buciau barusis ir sukelus visa gatve is miego
bet negi barsies i ora?
Ex.o tos silageles gi metines,joms jokios prieziuros nereikia,buciau LT atvaziuociau issiraut ir tau pagelbet ir pati buciau apsipatenkinus,bet ...cia tokiu nera,visi tik nori gaut,bet niekas nesidalina.Visi likucius nesa i asociacija ir pardavineja kitiems uz pinigus.Dabar kaip tik Fb sodo asociacijos psl.ivyko diskusija,kad sodininkai turi dalintis,tvirtint draugyste,kaip bendraminciai ir t.t.Nu jiems,kapitalistams nuo gimimo tai svetima,ir jie turi dar pribrest tam,kad atiduot be pinigu yra taip malonu.
Nesakau apie visus,bet dauguma taip elgiasi.As esu tik gavus poru daigeliu,bet man ju nereikejo,bet paemiau ir susodinau,nes kaimyne pirma kart pasiule nuo sirdies,matesi.
As pirma kart uzdengiau braskes siaudais,likusiais nuo vistu ,matysim ar tie vedareliai es mano braskes ir kelmus net tada kai uogos bus ant siaudu? O paskui tuos siaudus palikt kaip mulca?O jei as draskysiu ta lysve braskiu,nes jos jau dvimetes bus?Tai vistiek palikt?O gal jis apipus iki rudens?Nezinau,pirma kart dengiau.Kai kam as atrodau kaip mazas vaikas,bet jau taip yra,kai kazka darai pirma kart budama metuose.
Esu skaicius,kad pagal feng shui,oleandrai yra negera gele,issaukianti nelaimes,bet cia gal netiesa,nezinau,tik kazkur skaiciau,o dazniausiai buna netiesa.
Tiesa,eurovizijos neziurejau,nes uzmirsau kad bus,o ir esu uzmirsus,kad TV turiu
bet jei atsiminsiu,tai finala paziuresiu,idomu,siemet,bet winner aisku bus UA.