Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 11, 08:04)
Ex, kokius reikalus tvarkai 22-24 val.? rolleyes.gif

Tokiu metu aš devintą sapną sapnuoju. Mano rytas ir reikalai prasideda tada, kai tu eini miegot biggrin.gif

Muka, oi ne. Gėlynų vietoj jau sudėjau velėną, tą kur iš braškių iškasiau smile.gif Savų gėlynų nebenoriu, bet mielai grožėsiuosi svetimais. Patinka gėlės, bet tik tada, kai ne pas mane jos auga.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 05 11, 10:30)
Tokiu metu aš devintą sapną sapnuoju. Mano rytas ir reikalai prasideda tada, kai tu eini miegot biggrin.gif
Muka, oi ne. Gėlynų vietoj jau sudėjau velėną, tą kur iš braškių iškasiau smile.gif Savų gėlynų nebenoriu, bet mielai grožėsiuosi svetimais. Patinka gėlės, bet tik tada, kai ne pas mane jos auga.

o man gražu pas kaimyną rododendrai, magnolijos 4u.gif
Atsakyti
Dėl gėlynų beveik su Ex sutinku. Na, pelergonijų loveliai dar yra, kokią pakabinamą surfiniją / petuniją įsigyju, o šiaip prie pamato bijūnai paveldėti su trioba auga, tai ten vaidinu, kad gėlynas - kelios žilės, serenčiai, dar yra 1 viendienė ir 2 vilkdalgiai biggrin.gif. Nu ir visas gėlynas biggrin.gif O jau ten visokie rododendrai ir man nepažįstami gėlių pavadinimai tai ne man...
Atsakyti

Labas rytas,

Ex, kuo tau šilagėlės nusikalto? Toks grožis. Aš tai raudonų eisiu ieškot. Peržydėjus jos taip pat labai dekoratyvios. Na bet kiekvienam savaip. Aš taip pat norėjau gėlynų, bet dalį naikinau, iškasiau - atidaviau sesei. Pasilieku tik tas, kurioms reik kuo mažiau priežiūros, kad suželtų taip, jog nereiktų ravėt, o žydėtų visą vasarą.

Šiandien vyras tikriausiai pasiims invazinius augalus  :wub:  Ot šposininkė :)

Vakar sesutė užlėkė, tai dalį nabagų pomidorų įdėjau, gal kažkaip paguldys juos ir sustiprės.

Ate, ką ten tu ant šukuosenos pili pomidorams, kad anie stiprūs patampa?

Vakar nulūžau po ukrainiečių dainos. Man mūsiškė kitokia, stilinga. O šiaip, labai jau tas lygis EV suprastėjo, kažkokie saviveiklininkų būreliai.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 11, 07:49)
Va, kaip faina - atsirado ir Eurovizijos žiūrėtojų biggrin.gif. Gal dar kas iš naujokių domisi?

aš žiūriu smile.gif Net neabejojau, kad Monika praeis. O iš kitų dalyvių man Moldovos balaganas patiko smile.gif ir norvegai smagiai susižiūrėjo. Dar ta mergiotė su kasytėm, neprisimenu daba iš kur.
Atsakyti

Pou karbamido tirpalu perlieja kai prigyja... ty po dvieju savaičių po pasodinimo. Atsigauna labai. Muka tas rytinis buvimas kaime nedaug naudos, kompas ir telefonas. O po pietų jau Kaune reikalai cypia... taip ir blaškomės. 

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 05 11, 08:25)
Labai pasiteisino man geotekstilė,braškių nereikia ravėti,vieną kitą žolelę išpešu,vėjo atneštą.Mačiau žiedai jau sukrauti. ax.gif Šiemet jei dievas duos sveikatos,plėsiu toliau. mirksiukas.gif

su laiku kyla problemyčių ir su agrotekstile. Vienas dalykas, reik labai sekt, ar ne per mažai vietos braškei toj skylėj. Nes užveržia oho kaip ir sudėtinga paskui išpjaut papildomai. Pas mane dar bėda su pienėm, nes jos labai mėgsta užsisėt braškių kelmų vidury. Ir nei iš šono, nei iš apačios negali prieit, o iš viršaus raunant dažniausiai šaknis nuplyšta ir lieka. Ir gal labiausiai užknisantis reikalas - su laiku vėjas prineša žemių ant tos tekstilės. Kiek bandžiau ir nukasinėt, ir su šepečiu šluot - švariai nesigauna nuvalyt, o tada tam sluoksny puola piktžolės augt. Ir ūsai, kad juos kur.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 05 11, 10:42)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Ex, kuo tau šilagėlės nusikalto? Toks grožis. Aš tai raudonų eisiu ieškot. Peržydėjus jos taip pat labai dekoratyvios. Na bet kiekvienam savaip. Aš taip pat norėjau gėlynų, bet dalį naikinau, iškasiau - atidaviau sesei. Pasilieku tik tas, kurioms reik kuo mažiau priežiūros, kad suželtų taip, jog nereiktų ravėt, o žydėtų visą vasarą.</p><p>Šiandien vyras tikriausiai pasiims invazinius augalus  wub.gif  Ot šposininkė smile.gif</p><p>Vakar sesutė užlėkė, tai dalį nabagų pomidorų įdėjau, gal kažkaip paguldys juos ir sustiprės.</p><p></p><p>Ate, ką ten tu ant šukuosenos pili pomidorams, kad anie stiprūs patampa?</p><p></p><p>Vakar nulūžau po ukrainiečių dainos. Man mūsiškė kitokia, stilinga. O šiaip, labai jau tas lygis EV suprastėjo, kažkokie saviveiklininkų būreliai.</p>

Laba,
Pou, pagal Ex pamokas.
Šaukštas karbamido į laitytuvą ir maždaug šešiems pomidorams. Pilti 10 dienų po pasodinimo.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif 4u.gif
Imu kavos,nes antra valanda kazkas isigudrino kuoliukus kalt kazkur netoliese,telefonas birbt kazkieno po langu,emiau snaust,vel eme kalt.per langa nematyt kur ir kas,buciau barusis ir sukelus visa gatve is miego biggrin.gif biggrin.gif bet negi barsies i ora? biggrin.gif
Ex.o tos silageles gi metines,joms jokios prieziuros nereikia,buciau LT atvaziuociau issiraut ir tau pagelbet ir pati buciau apsipatenkinus,bet ...cia tokiu nera,visi tik nori gaut,bet niekas nesidalina.Visi likucius nesa i asociacija ir pardavineja kitiems uz pinigus.Dabar kaip tik Fb sodo asociacijos psl.ivyko diskusija,kad sodininkai turi dalintis,tvirtint draugyste,kaip bendraminciai ir t.t.Nu jiems,kapitalistams nuo gimimo tai svetima,ir jie turi dar pribrest tam,kad atiduot be pinigu yra taip malonu.
Nesakau apie visus,bet dauguma taip elgiasi.As esu tik gavus poru daigeliu,bet man ju nereikejo,bet paemiau ir susodinau,nes kaimyne pirma kart pasiule nuo sirdies,matesi.
As pirma kart uzdengiau braskes siaudais,likusiais nuo vistu ,matysim ar tie vedareliai es mano braskes ir kelmus net tada kai uogos bus ant siaudu? O paskui tuos siaudus palikt kaip mulca?O jei as draskysiu ta lysve braskiu,nes jos jau dvimetes bus?Tai vistiek palikt?O gal jis apipus iki rudens?Nezinau,pirma kart dengiau.Kai kam as atrodau kaip mazas vaikas,bet jau taip yra,kai kazka darai pirma kart budama metuose. ax.gif ax.gif

Esu skaicius,kad pagal feng shui,oleandrai yra negera gele,issaukianti nelaimes,bet cia gal netiesa,nezinau,tik kazkur skaiciau,o dazniausiai buna netiesa. wub.gif
Tiesa,eurovizijos neziurejau,nes uzmirsau kad bus,o ir esu uzmirsus,kad TV turiu biggrin.gif biggrin.gif bet jei atsiminsiu,tai finala paziuresiu,idomu,siemet,bet winner aisku bus UA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 gegužės 2022 - 10:37

Ačiū už patarimus, prausiu ir aš šiemet saviškius, nes guldysiu daugumą - greičiau sustiprės. Vėlyvas pavasaris, o pas mane balkonas nedėkingoj pusėj - už jo auga didelis uosis su didžiule laja. Šalia trys beržai. Tai saulė, kai atsisuka, nuo medžių didžiulis šešėlis, tad pomidorams tamsu, jie stiebias į viršų, vienas kitą gožia.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 11, 12:02)
<p>Pou karbamido tirpalu perlieja kai prigyja... ty po dvieju savaičių po pasodinimo. Atsigauna labai. Muka tas rytinis buvimas kaime nedaug naudos, kompas ir telefonas. O po pietų jau Kaune reikalai cypia... taip ir blaškomės. </p>

tuomet 4u.gif nemyliu to blaškymosi užmuša mane...
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2022 05 11, 12:13)
Laba,
Pou, pagal Ex pamokas.
Šaukštas karbamido į laitytuvą ir maždaug šešiems pomidorams. Pilti 10 dienų po pasodinimo.

va kieno čia receptukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 11, 11:00)
aš žiūriu smile.gif Net neabejojau, kad Monika praeis.

Nu kaip neabejot, kai lažybininkai priešpaskutinę vietą davė biggrin.gif
Atsakyti