Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

 nuo ryt vėl karščius žada iki antradienio.​ 

Kiek matau, iki dar kito antradienio.. 

Atsakyti

Kaip suprantu, čia ne žiedinis takas? Nuėjus iki Žiegždrių reik grįžti atgal iki automobilio?

Atsakyti

Saintlina, aš visu juo nepraėjus, ėjus tik tam tikras atkarpas, bet manau, kad tai tiesiog atkarpa, kuria greičiausiai žmonės eina pirmyn ir atgal.

O tu buvus Trakų rajone prie Stankos ežero (šalia Strėvos kaimo), jei neklystu. Yra ilgas pasivaikščiojimo takas. Mes ten dažnai sustojam atsipūsti, kai iš Mamos gimtinės važiuojam, aplankę kapelius, tai labai gražus ežerioks, stalai su suolais pastatyti. Ten daug žmonių su vaikais, augintiniais atvažiuoja tuo taku pasivaikščioti.

Atsakyti

Kiek matau, iki dar kito antradienio.. 

Orai keičiasi du kartus dienoj. Vakar ryte kitaip rodė. Šiandien matau , kad karščio bus daugiau.

Aš jau senstu , sunku vakare darbus daryti . Jaunystėje taip , galėdavau mokytis , dirbti ir tt naktimis. Dabar galiu rytais. Va nuo 5- 6 atsikėlus kiek galiu padaryti iki darbo !!!

Man tai t yra kančia gulėti lovoje, kai  guliu ir suprantu , kad neužmigsiu.   

Dažniausiai užtenka išsivirti kokios arbatos ar tt ir suprantu kokia pavargus esu ir kaip gerai lovytėje. Bet čia aš tokia :) 

Kokio gražumo dabar naktys... 11 vakaro pareidinėjom iš pirties vakar . Pasigailėjau , kad  nemoku nakties fotografuoti . Kaip stebuklinėse pasakose  :D 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gerai miegota be tabletės. ax.gif Užskaitoma.
Atsakyti

Kokio gražumo dabar naktys... 11 vakaro pareidinėjom iš pirties vakar . Pasigailėjau , kad  nemoku nakties fotografuoti . Kaip stebuklinėse pasakose  :D

kad nenufotkinsi tos nakties be technikos.. nebent visai šviežiu telefonu, ir tai reik žinot, kokius nustatymus profesionaliam režime sudėliot. 

Atsakyti

O tu buvus Trakų rajone prie Stankos ežero (šalia Strėvos kaimo), jei neklystu. Yra ilgas pasivaikščiojimo takas.

nelabai žinau, kuri čia tiksliai vieta. Panašu į Žaliąjį taką, jis šalia Spindžiaus ir Stankos eina. Tai ten buvus, tikrai labai gražu. Bet eičiau juo prie gerokai žemesnės temperatūros nei dabar, abo jis ilgas. Ir norėčiau privažiuoti iš kitos pusės nei mes kad buvom :) nes mes ilgai ėjom mišku kol priėjom ežerą, kur pats grožis. O paskui išėjom į asfaltuotą kelią prie pat ežero ir nuo jo apsisukom atgal. Tai va smagu būtų privažiuot iš ten, bet navigacija ten neveda :) 

Atsakyti
Labas rytas.
Ingrida ,tavo atveju negalima lengvabudiskai ziureti i nemiga.
O tokiems hyperaktyviems zmonems sunku su tuo neatparumu adrenalinui.Tavo beta blokatoriai turi buti labai rupestingai parinkti.Tau reikalingas asmeninis algoritmas.
O va cia yra problema.Jei ate 42 ,kazkaip manim patikejo ,net nezinau kodel ,tiesa sakant ,tu ingrida manimi netiki.Ir as neprasau kad tiketum.Tesiog susirask ta ,kuriuo tiki.Toks mano patarimas.
Saintlina,priprantama prie karscio,tam butina laikyt kraujagysles tvarkingas,na kad ausinimo sistema veiktu be uzsikimsimu. biggrin.gif
Saintlina,o be navigacijos jau nebegali? Zinok abstinencija buna baisi,varo zmogus priesinga pusen nuo namu ,nors eina namo.Ir dar ne senatvine silpnaprotyste, tesiog nebemokejimas be navigacijos gyvent.Uzmirsta kur gyvena. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 23 rugpjūčio 2024 - 08:34
Alta,Brangioji,tikiu Tavimi.Juk ir žvakutes Tavo rekomanduojamas nusipirkau ir naudojau.Tik kartais man taip nesuprantamai parašai. 4u.gif Ačiū.
Noriu bandyti išsivalyti nuo migdomųjų,suprantu,tik kad tai blogis. ax.gif
Atsakyti

O man navigacija yra gėris. Čia tas pats kaip turėti skalbimo mašiną ir skalbti rankomis, ty nesinaudoti navigacija. Juolab kol dar veikia ir leidžiama Lietuvoj. Vokietijoje waze jau uždraudė. Matai kur kamščiai. Kiek laiko užtruksi ir tt. O svetimoje šalyje kai nori keliauti autobusais ir traukiniais įsijungi žemėlapius ir nereikia žioplinėti. 

Atsakyti
As nieko pries naujoves.As tesiog uz saika.
Ingrida,tavo kraujospudzio reguliavimo vaistai labai susije su tavo miegojimu.Bet tu hyperaktyvi,tesiog turi tai priimti ir jokiu budu neturi kitu tempti prie savo standartu.Tau dar pasiseke,kad tavo vyras tave pakencia.As savo hyper exo negalejau pakesti ir gyvent su juo be reikalo.Nepadejo nei atskiri miegamieji ,atskiri namai ar atskiri kontinentai.
Atsakyti

Labos :)

Nėra man sunku,bet dabar nė vieno ramaus savaitgalio, jei ne mes privalome važiuoti, tai pas mus nori atvažiuoti. MB giminė, skrenda atostogų, o mes pakeliui, tai kelias dienas pabus... Ale tik pasidžiauk,kad jau šis bus ramybė...tai kur tau...Na žodžiu Muka keisk požiūrį  :hmm: 

Aš be navigacijos važiuoju, mano navigacija MB :ax: Ale ir važinėju mažai kur, sodas, darbas, namai, Klaipėda, vieną du kart metuose Vilniaus oro uostas :ax: 

Na ką lekiu patalynes keisti ir triobas valyti....O ką dar vakarienei darysiu net nežinau, atvažiuoja vakare... :oh:​ 

Atsakyti