nuo ryt vėl karščius žada iki antradienio.
Kiek matau, iki dar kito antradienio..
Kaip suprantu, čia ne žiedinis takas? Nuėjus iki Žiegždrių reik grįžti atgal iki automobilio?
Saintlina, aš visu juo nepraėjus, ėjus tik tam tikras atkarpas, bet manau, kad tai tiesiog atkarpa, kuria greičiausiai žmonės eina pirmyn ir atgal.
O tu buvus Trakų rajone prie Stankos ežero (šalia Strėvos kaimo), jei neklystu. Yra ilgas pasivaikščiojimo takas. Mes ten dažnai sustojam atsipūsti, kai iš Mamos gimtinės važiuojam, aplankę kapelius, tai labai gražus ežerioks, stalai su suolais pastatyti. Ten daug žmonių su vaikais, augintiniais atvažiuoja tuo taku pasivaikščioti.
Kiek matau, iki dar kito antradienio..
Orai keičiasi du kartus dienoj. Vakar ryte kitaip rodė. Šiandien matau , kad karščio bus daugiau.
Aš jau senstu , sunku vakare darbus daryti . Jaunystėje taip , galėdavau mokytis , dirbti ir tt naktimis. Dabar galiu rytais. Va nuo 5- 6 atsikėlus kiek galiu padaryti iki darbo !!!
Man tai t yra kančia gulėti lovoje, kai guliu ir suprantu , kad neužmigsiu.
Dažniausiai užtenka išsivirti kokios arbatos ar tt ir suprantu kokia pavargus esu ir kaip gerai lovytėje. Bet čia aš tokia
Kokio gražumo dabar naktys... 11 vakaro pareidinėjom iš pirties vakar . Pasigailėjau , kad nemoku nakties fotografuoti . Kaip stebuklinėse pasakose
Kokio gražumo dabar naktys... 11 vakaro pareidinėjom iš pirties vakar . Pasigailėjau , kad nemoku nakties fotografuoti . Kaip stebuklinėse pasakose
kad nenufotkinsi tos nakties be technikos.. nebent visai šviežiu telefonu, ir tai reik žinot, kokius nustatymus profesionaliam režime sudėliot.
O tu buvus Trakų rajone prie Stankos ežero (šalia Strėvos kaimo), jei neklystu. Yra ilgas pasivaikščiojimo takas.
nelabai žinau, kuri čia tiksliai vieta. Panašu į Žaliąjį taką, jis šalia Spindžiaus ir Stankos eina. Tai ten buvus, tikrai labai gražu. Bet eičiau juo prie gerokai žemesnės temperatūros nei dabar, abo jis ilgas. Ir norėčiau privažiuoti iš kitos pusės nei mes kad buvom nes mes ilgai ėjom mišku kol priėjom ežerą, kur pats grožis. O paskui išėjom į asfaltuotą kelią prie pat ežero ir nuo jo apsisukom atgal. Tai va smagu būtų privažiuot iš ten, bet navigacija ten neveda
O man navigacija yra gėris. Čia tas pats kaip turėti skalbimo mašiną ir skalbti rankomis, ty nesinaudoti navigacija. Juolab kol dar veikia ir leidžiama Lietuvoj. Vokietijoje waze jau uždraudė. Matai kur kamščiai. Kiek laiko užtruksi ir tt. O svetimoje šalyje kai nori keliauti autobusais ir traukiniais įsijungi žemėlapius ir nereikia žioplinėti.
Labos
Nėra man sunku,bet dabar nė vieno ramaus savaitgalio, jei ne mes privalome važiuoti, tai pas mus nori atvažiuoti. MB giminė, skrenda atostogų, o mes pakeliui, tai kelias dienas pabus... Ale tik pasidžiauk,kad jau šis bus ramybė...tai kur tau...Na žodžiu Muka keisk požiūrį
Aš be navigacijos važiuoju, mano navigacija MB Ale ir važinėju mažai kur, sodas, darbas, namai, Klaipėda, vieną du kart metuose Vilniaus oro uostas
Na ką lekiu patalynes keisti ir triobas valyti....O ką dar vakarienei darysiu net nežinau, atvažiuoja vakare...