Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety , vakar vakare Kaune buvo tropikai .  Karšta, lyja... drėgmės bele kiek . Man gerai, aš mėgstu šilumą, bet žmonėms kam bėdos su kraujotaka ar širdele manau ne kas. Kaime visai kitoks oras, to karščio nesijaučia. Kaunas įkaitęs...

Šiandien normali diena 20-22, o nuo ryt vėl karščius žada iki antradienio.

Neimsiu net už siūlus. Jie jauni , jiems pinigų labiau reikia :) Galiu karmos taškų užsidirbti ... Visada taip nebus, būsiu pensijoje, gal man kas padės  :D​ 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 rugpjūčio 2024 - 12:32

Ingrida, kodėl tu kankiniesi atsibudus ? 

Aš tai atsikeliu 4-5-6, kai atsibundu ir suprantu , kad neužmigsiu . Visada randu ką veikti. Juolab , kad  tu savo  MB nepažadinsi , turi pusę triobos  :D .

Mano MB kai jam miegama tai niekas nepažadins. O kai nemiga užpuola, tai ir tyla nepadeda... Miego jam daugiau reikia negu man. Nors aš energingesnė už jį. Kol jis galvoja aš jau būnu padariusi  :D  :D  :D . Į senatvę irgi  miega mažiau, bet pas mus nėra jokių stresų dėl to kad nepamiegojom ar nepavalgėm ... Bastūnai  esam iš prigimties matyt.

Atsakyti

Nu mergai kiba pas mus medum patepta vėl svečių krūva, aš dar patalynės nespėjau išskalbti kaip vėl.... nu nesikeikus :zoo_taz: ....dar šaldytuvas atkeliavo visas vidus sudaužytas, vėl naujo ieškoti.  :cry2:​ 

Atsakyti
Šaunuolė Dusiuk. 4u.gif 4u.gif Labai faina,jei kam reikia. wub.gif

Tai,kad rūpeščiai su santechnika ir mb sakė nemiegojo,nubudinėjo.Griovys iškastas,o iš 6 santechnikų neišeina susitarti.Mokėčiau kiek paprašytų,bet visi apsikrovę darbasi ir bijo paleisti,tai tik žada.Na atrodo nuo pirmadienio vienas pradės,nusipirkome jo rekomenduotą siurblį,išsiplėtimo bakelį,iš jo rekomenduotos parduotuvės. ax.gif Jau supirkome ko pradžioje reikės.Neįsivaizduoju,kas statosi namą. blink.gif blink.gif
Pripirkau bruknių,draugės stebisi,kad perku ne pati prisiuogauju,vienos iš mėgstamų renkamų uogų.Vienų priviriau,dabar su obuoliais verdu.
Aviečių pastiles bandau maišyti su medumi,ko jau ko tai turime. mirksiukas.gif
Vakar,kad apsiraminčiau valandai į mišką,prasilėkiau,šiemet tuose bruzgynuose nebuvau buvųsi,paklydau kaip ir pernai šiek tiek,bet prasilėkiau,garą nuėmiau.Baigsiu virti irgi pasileisiu miškan. ax.gif
Naktį filmą įsijungiu,atrodo jau ima miegas,išjungiu ir pradedu po miškus duotis,sentechniką vedžioti.Dukra siūlo ant akių tą tamsų raištį,bandžiau iš jos man dar baisiau.Megzti imčiau iš viso miegai išlakstytų.
Atsakyti

Ingrida, na ir kas kad išlakstytų tie miegai? Ateitų, kai jiems bus laikas. Ar tu labai pergyveni, kad neužmiegi?

Kai turiu daug rūpesčių, tai man taip pat mintys nuveja miegus, na bet susitariu su savimi - kitą dieną geriau miegu. Po grybavimo, tai prieš užmiegant visuomet prieš akis grybai.

Muka, o pas jus svečiau nesusitarus atvažiuoja? Nes gi į sodą važiuot nesusitarus neišeina... Gali gi sakyt, kad užsiėmę, darbo dienos juk. Ar čia TB prisikviečia vis svečių, o tau šokinėt apie juos reik? Tada jau savo vyriškį paauklėt reiktų, o ne svečius.

Atsakyti

Mukut , gal brolis grįžo ?

:wub:  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Saintlina, jei nebuvus Pažaislio pusėje, tai jį aplankykite

Pažaisly buvau, Kadagių slėny buvau, Kernavėj irgi.

Vienžo, nuvažiavom vėl į Trakus ))) gerai, kad pašonėj, tai visad gelbėja ))

Bet tai visą dieną ir prazyliojom. Dešimtą išvažiavom, ketvirtą grįžom. Aišku, kabakėly dar papietavom. 

Kad čia pas mus šalta šiandien, tai pievos. Gal ryte kai saulės nebuvo, buvo gaiviau. Bet jau nuo pietų.. vaikščiojom daugumoj pavėsy, prie ežero, ir tai užkaitom kaip reikalas. Grįžom ir griuvom pasnaust abu su Lesium.

Atsakyti

Ingrida, na ir kas kad išlakstytų tie miegai? Ateitų, kai jiems bus laikas. Ar tu labai pergyveni, kad neužmiegi?

Aš irgi galvoju - nu kai nereik į darbą, gali dieną pamiegot jei užeina miegas. Naktį tada knygą paskaityt galima. Arba tą pačią uogienę virt. Aš kaime agurkus/pomidorus tik naktim konservuoju, nes tuomet žymiai vėsiau :) 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 08 22, 17:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="73160277" data-time="1724328188"><div><p>Ingrida, na ir kas kad išlakstytų tie miegai? Ateitų, kai jiems bus laikas. Ar tu labai pergyveni, kad neužmiegi?</p><p></p></div></blockquote><p>Aš irgi galvoju - nu kai nereik į darbą, gali dieną pamiegot jei užeina miegas. Naktį tada knygą paskaityt galima. Arba tą pačią uogienę virt. Aš kaime agurkus/pomidorus tik naktim konservuoju, nes tuomet žymiai vėsiau smile.gif </p>

Tai kad dieną niekada nemiegu.Net po opracijos man nesimiega,greitai nubundu.Skaityti,šviesą jungti iš viso išsibudinčiau. ax.gif
Net kai vaikai buvo neramūs naktimis,mb auklę samdė,kad pamiegočiau dieną,negalėjau užmigti.Normaliai praėjo diena. ax.gif
Apstojo baravykai,tik du mažučius radau,guotės dygsta,labai kvapnūs grybai ir raudonikiai.
Siaubingai atšąlo,norėjau paravėti,na tikrai nemalonu lauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 22 rugpjūčio 2024 - 19:02

Saintlina, jei nebuvai Girionių, Šlienavos, Žiegždrių takuose, kur nuorodą įdėjau - prie progos galit prasukti. Rudeniop gražu bus! Jiesios atodanga labai graži rudenį. 

Atsakyti

Tai kad dieną niekada nemiegu.Net po opracijos man nesimiega,greitai nubundu.Skaityti,šviesą jungti iš viso išsibudinčiau. ax.gif Siaubingai atšąlo,norėjau paravėti,na tikrai nemalonu lauke.
Nesimiega nes tu atsipalaiduoti negali. Guli ir galvoji, kiek visko padaryt reik, o aš čia guliu.  Įsivaizduok šluotą ir prašluok galvoj visas mintis. Ir užmigsi. Na, pasitreniruot reik ir pavykt turėtų. Tai vistiek nemiegi, guli ir santechniką vedžioji. Paskaitytum kažkiek ir vėl miegas apimtų. Dar skaičiau, kad prabudus ir neužmiegant reik atsikelti, nueiti vandens atsigert ar pan. Tada kažkaip temperatūrų pasikeitimas padeda vėl užmigt.  Vis tuek geriau nei migdomuosiais slopintis O man lauko darbai nepalyginamai geriau dirbasi atvėsus. Kai lauke 30, aš nieko nebegaliu daryr, man net bloga darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 rugpjūčio 2024 - 19:17

Saintlina, jei nebuvai Girionių, Šlienavos, Žiegždrių takuose, kur nuorodą įdėjau - prie progos galit prasukti. Rudeniop gražu bus! Jiesios atodanga labai graži rudenį. 

Dėkui! Turėsiu omeny. Rudenį daug kur pasaka bus. 

Atsakyti