Muka va čia
https://www.londukis...iu-daigai-rumba
Man netoli kaimo , tai susitikom autostradoje , siųsti nereikėjo.
Ir mirtinai reikėjo šitos veislės daigų. O tavosios visai neleidžia ūsų ? 10 tai nedaug, gal kokiam turgelyje rasi ?
Mano AA anyta buvo labai tolerantiška. Arba manęs privengė Jei ką norėdavo "pamokyti" visada savo vaikui į ausį. Kad aš negirdėčiau ...
Mano charakteris irgi ne pyragai... Toks tokį pažino . Buvo labai valdinga- bet tas valdingumas ne per pakeltą balsą ir tt... Kai visi bijo triukšmo . Tyliai ramiai. Ir aš tokia pati. Riksmas pagalbos šauksmas . Kuo tyliau pasakai tuo įdėmiau klauso ...
Mukut mano atsakymas visad būtų - sakykit savo vaikui.
PS nesu susipykusi nei su anyta nei su MB gimine Visus reikalus tegul sprendžia pats. Kaip ir su mano šeima - sprendžiu aš , tegul nesikiša.
Kokia aš būsiu ? Nežinau ... Tikra marti bus ta kuri anūkus pagimdys ir visai nerūpi ar bus štampas pase ar ne Va šitą mylėsiu labai vien už tai Kad ir kokio charakterio bus... Man šeima tai tėtis mama ir vaikas ( vaikai ). Taip aš nešiuolaikiška.
Saintlina pas mane turėjo lyti nuo 6 ryto. Dar nei lašo nesulaukiau. Nors žadėjo 57 mm. Kai 6,30 išėjau į kiemą, pamačiau kad rasa ant žolės tai ir supratau , kad iki 12 sunkiai lietau sulauksiu . Aš kaimo vaikas