Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2024 08 20, 11:07)
<p>Ps visus papildus  reikia pirkti internetu ... pasižiūri kur kaina mažiausia ir užsisakai . Nes kainų skirtumas žiaurus , nuo 30 iki 50 pr.</p><p></p>

Ačiū, Dusia. Dabar ribinis. Bet anksčiau buvo dasivaręs iki tokio, kad lašino geležį. Jautienos tikrai nesiperka. Ką iš mamkos išsiveža ar atvažiavęs pavalgo. Višta -pagrindinis maistas, nes greitai.....
Atsakyti

https://vaistai.lt/m...sulės-n20.html

Visada tikrinu per šitą psl.

Ir akcijos dažniausiai  perkant internetu.

Atsakyti

Ačiū, Dusia. Dabar ribinis. Bet anksčiau buvo dasivaręs iki tokio, kad lašino geležį. Jautienos tikrai nesiperka. Ką iš mamkos išsiveža ar atvažiavęs pavalgo. Višta -pagrindinis maistas, nes greitai.....

Pas tave bent vištiena gera...

Aš jautieną sumalu , sušaldau porcijomis ir sukraunu Vilniun.  

Išmoko skardą kotletų išsikepti . Kai pasportuoja taigi reikia baltymų .

Atsakyti
Inziniere ate,tu mano ikvepimas.
Gelezies ir kitu mikroelementu itaka ir pasisavinimas.

Tai nera taip paprasta.
Organizmas visgi yra jegaine.Todel dauguma substanciju reikia sukraut i jegaine kaip prekursorius.Gryna gelezis dar graziausia susimeta i visokius nepageidaujamus darinius.
Teisingiau yra vartot prekursorius. Tai yra ta pati jau mineta jautiena,midijos,krevetes,kalmarai,kepenys,liezuviai,visokie flaki lenku ,zarnoku patiekalai.
Taigi turime baltymu ir gelezies ,beigi vario ir kt mikroelementu saltini.Visam sitam geriui pasisavinti reikalinga demesio - KATALIZATORIUS .Tas kur kedainiuose kalnai riogso biggrin.gif
O rimtai tai bromelainas,quercetinas,,naringinas,papainas,galima net banalaus kreono,pradziai,kad atsistatyt iki gamykliniu parametru.
Labai svarbu cianokobalaminas.Kai kurios profesijos atstovai naudoja sita zodi girtumui nustayt kartu su zodziu - heksametilentetraminas.Dar yra tetrahydrocan,bet cia diletantams.
Tai cianidas papreitint kraujotakos srovei,kobaltas teisingai gelezies ir feritino sintezei kepenyse,nariginas viskam teisingai sustatyt i eritrocitus.
Gana teisingas saltinis yra vedarai,zmogus juos gamindamas vistiek pasirenka kazkiek humuso rugsties,taipogi kraujas ,jame yra daug gelezies ir lengvai pasisavinamu albumino,kitu proteinu.
Taigi jegaine reikia duot teisinga kura,bet svarbu ir zarnyno mikrobioma, ji sintetina daug gerio kraujodarai.Todel reikia duot tirpios lastelienos.Kadangi flora telepate,reikia graziai apie ja galvoti.Na kaip savo augintinius ,mano mielos infuzorijos,mano mielos visokiuos bakterijos ,glostau jums galvytes einu pirkt figu ir meliono,galima ir arbuzo ,kas bagotas,o buoliu,agurku.Bet svarbiausia mintyse jas myleti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 rugpjūčio 2024 - 10:41
QUOTE(ate42 @ 2024 08 20, 08:33)
O man geriau patinka cepelinai.  biggrin.gif
Merginos, gal apie Ex kuri turite kokią žinutę. Kaip jos pasiilgau. Kažin kaip einasi?


Labutes,

smagu girdet,kad Lietuvoj geras oras,mano prancuzaites gales pasildyt sonelius Monciskese prie juros.
As Ex irgi pasiilgau,o ir bobiskas smalsumas,kaip jai sekasi.Pradzia buna sunki,nors,kiek atsimenu,ji turi cia dukriuka,tai gal bus lengva isivaziuot.
Ex,paryskinau,jei skaitai,parasyk nors retkarciais,taves visos cia pasiilgo,truksta tavo jumoro,protingu isvadu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As skalbimuose paskendus po sveciu,pradedu ieit i ritma.
Visa savaite nebuvau sode,cukinijas palikau tik su ziedais,nemaciau jokiu uzuomazgu,o atejus po savaites,radau 5 parsus ir 4 maziukus.Nu kaip taip gali but. bigsmile.gif
Atsakyti

Kai orai  tokie kaip mano kaime dabar, tai man atrodo kad jos suparšėja per naktį. Šiltos naktys ir lietus ...

Atsakyti

Laba,
žinau šitą pagalbą. kainos išpūstos žiauriai, o naudos nežinau kiek. Bent tai ko man reikėtų, jei moki pats ar darbdavys, kainuoja nuo 150 iki 230. Čia valstybė duoda, tai mokytojai nesismulkina. viskas viena kaina-500. Žiauru, kaip tratina mokesčių mokėtojų pinigus. Mūsų pinigus....

Nzn, man tai neatrodo daug 500 už pusantro mėnesio mokslų po 2k savaitej po 4 val. Abejoju ar pigiau kas dirbtų 

Atsakyti
Adiabatic cooling is the process of reducing heat through a change in air pressure caused by volume expansion. In data centers and other facilities, adiabatic processes have enabled free cooling methods, which use freely available natural phenomena to regulate temperature.
Va .apynormalis paaiskinimas pacio geriausio ausinimo aparato. biggrin.gif
Atsakyti
Kavute,jei užeini,kaip supakuoji pastiles? 4u.gif
Sedulos,apsivalgymas,žiūriu ,kad jau vienos veislės,pilnai sunokę,teks tiesti paklodę,nes iš žolės rinkti kruvinas darbas.Paiilgos dar kelioms dienoms reikia,kad panoktų. mirksiukas.gif Jei atsiras laiko,mėginti trinti per sietelį,bandyti daryti pastiles iš sedulos?Jei atsiras laiko. ax.gif Dabar avietės.Gal ką dar mandro gaminate iš aviečių?
Atsakyti

Ingrida, jūs suvalgot visa tai, kiek tu prigamini vien iš uogų? 

Aš jau net šilauogių nebeskinu, nes nebesuvalgom tiek, kiek jų yra. O perdirbinėt man jau ir savęs, ir laiko gaila, nes vis tiek po to nieks nevalgys. Su avietėm tas pats. Tam kartui paskinu, kitas jau tiesiog palieku.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 08 20, 14:16)
Kavute,jei užeini,kaip supakuoji pastiles? 4u.gif

Oi, visaip. Šitaip šitaip va ir va kaip biggrin.gif
Įmesiu tau į žinutes kelis pvz.
Dar žiūrint, kokios formos tavo džiovyklė.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2024 08 20, 14:33)
<p>Aš jau net šilauogių nebeskinu, nes nebesuvalgom tiek, kiek jų yra. O perdirbinėt man jau ir savęs, ir laiko gaila, nes vis tiek po to nieks nevalgys. </p>

Tu ką? blink.gif O aš pinigus moku cry.gif
Atsakyti

Sveikos,

Šiand kažko sveikatos nėr. Pardėj prakaitas išpylė, bloga pasidarė, gerai, kad neviauktelėjau. Per savaitę taip antrą kartą. Ot. Vakar kažko staigiai užkimau, pabėrė nugarą.

Suprasi.

Ate, Sesuo virė aronijų lapų ir uogų sirupą vaikui, jam pastovi mažakraujystė. Padėjo išlaokyt neblogus rezultatus tam kartui. Vaistai, maisto papildai tam kartui pakeldavo.

AA, vėdarai 🙃 Kad ir kaip gerai apie žarnokus begalvočiau, šits maistas ne man. Nors covidas uoslę kiek sunirmalizavo nuo super jautrios iki jautrios, bet vis tiek,- nea.

Ingrida, aš avietes tik šviežias arba šaldau. Uogienių nevalgom bemaž. Anyta dar sirupą išsiverda iš jų.

Atsakyti