Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety parodyk savo paskutinį megztinį,  žadėjai...

Atsakyti
Varnėniukai jau cypsi inkiluose.Taip greitai išsiperėjo.Drevėje dar tylu. ax.gif
Grįžome į miestą aplinkui žoliapjovės.Kol visos laiptinės nusipjaus,tada vėl ratas suksis iš naujo. bigsmile.gif
Saintlina,stiprybės. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 10, 14:31)
<p>Luety parodyk savo paskutinį megztinį,  žadėjai...</p>

Parodysiu gal ryt,neprisiruosiu nufotkint.Bandziau,isejo negraziai,tai gal ryt pabandysiu
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Dar vis džiaugiuosi vakarykščiu Eurovizijos siurprizu - tikrai nesitikėjau, kad Monika eis į finalą. O čia - prašau. Apskritai - mano skoniui verčiausios dainos pateko. Būtų patekus kokia Albanija, sakyčiau, kad gal jau nebereikia tos Eurovizijos žiūrėt biggrin.gif.
Bet ką aš čia galvas beldžiu - kiek pamenu iš ankstesnių metų, tai neįdomi jums ta EV biggrin.gif

Vakar pasodinau gal 20 pomidorų, šiandien pratęsiu darbą. Sodinu iš karto ir lauke - tuos, kuriems reiks būt lauke. O gale ir likusius. Blogai, ane? Ankstoka? Nu, kai bus rizikingos naktys, tai dengsiu. Nes o ką daryt - nekankinsiu daugiau tuose varganuose indeliuose, kur nei žemių nelabai matyt - vien šaknys.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 11, 07:31)
Bet ką aš čia galvas beldžiu - kiek pamenu iš ankstesnių metų, tai neįdomi jums ta EV biggrin.gif

Vakar pasodinau gal 20 pomidorų, šiandien pratęsiu darbą. Sodinu iš karto ir lauke - tuos, kuriems reiks būt lauke. O gale ir likusius. Blogai, ane? Ankstoka? Nu, kai bus rizikingos naktys, tai dengsiu. Nes o ką daryt - nekankinsiu daugiau tuose varganuose indeliuose, kur nei žemių nelabai matyt - vien šaknys.

Kodėl?Neįdomu?Man dar šveicaras labai patiko. ax.gif Aišku Be Monikos.Gaila ir latvių. ax.gif

Aš dar galvoju gėles išsodinti jau lauke? blink.gif Bute oleandrai užpulti kenkėjų bando žydėti.Galvoju kaip juos su dideliais vazonais išvežti sodybon?Lauke kaip ir pernai jie iš karto atsigauna,pasikeičia lapų spalva. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 05 11, 08:39)
Kodėl?Neįdomu?Man dar šveicaras labai patiko. ax.gif Aišku Be Monikos.Gaila ir latvių. ax.gif

Aš dar galvoju gėles išsodinti jau lauke? blink.gif Bute oleandrai užpulti kenkėjų bando žydėti.Galvoju kaip juos su dideliais vazonais išvežti sodybon?Lauke kaip ir pernai jie iš karto atsigauna,pasikeičia lapų spalva. ax.gif

Va, kaip faina - atsirado ir Eurovizijos žiūrėtojų biggrin.gif. Gal dar kas iš naujokių domisi?
Man šveicaras ne ne - nuobodus. Sakyčiau, man Armėnija gal labiausiai patiko. Dar Nyderlandai. Šiaip toks senovės prieskonis dainose man vyravo, bet sako, dabar tokia mada biggrin.gif Latvių šiaip gaila, bet tik kad braliukai, nes daina tai man nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas. Muka kaip gyva po renginio? Miegojau kaime, tai ant aukštelio kažkas triukšmavo. MB su manim lovoje buvo, jokios ten kiaunikės ano negundė. Dieviškai žydi persikas, vyšnios ir trešnės... abrikosas jau baigė ir pūkuota vyšnia. Matysim nušaldė ar ne šalnos žiedus. Gražios dienos :4u:

Atsakyti
Laba.

Oi, koooks rytinis torčiukas wub.gif

Ką ten eurovizija, net žinių vakare nėra kada pažiūrėt. Visi reikalai bėgte.

Ingrida, man atrodo gėlėms gal dar anksti. Nebent jei kokia šalna išlįstų, tai paslėpt, jei gėlės vazonuose. Oleandrus kiek juos nuo vaikystės pamenu, su jais visada ta pati bėda, nuolat visokiais vabalais apeina. Vargas su tokiom gėlėm.

Šį pavasarį panaikinau visus savo gėlynus, viską iškasiau ir tiesiog išmečiau, net praėjusias žydėt šilagėles ir tas išpašalvoninau. Nieko nereikia. Jokių gėlynų, jokių kabančių vazonų. Ir jokio rūpesčio.. Dar, tiesa, melsvės liko, tai roundapu nuvarysiu, nes dideli krūmai, nesikankinsiu iškasinėt. Va taip pas mane..

Saintlina 4u.gif teko man tokio rūpesčio turėt. Insultas dvejopas, kiekvieną savaip paima, ir kiekvienas ligonis lieka skirtingai gyvent su juo. Baisu. Ir labai sunku. Ne tik sergančiąjam, bet ir šalia esantiems.
Atsakyti
Ex, kokius reikalus tvarkai 22-24 val.? rolleyes.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Nežiūriu EV bet nesmerkiu kas žiūri smile.gif o jūs rašykite aš irigi tuom kart pasicekavinsiu. Tieswa Monikos Liu dainavimo maniera man tinka smile.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 11, 09:49)
<p>Labas rytas. Muka kaip gyva po renginio? Miegojau kaime, tai ant aukštelio kažkas triukšmavo. MB su manim lovoje buvo, jokios ten kiaunikės ano negundė. Dieviškai žydi persikas, vyšnios ir trešnės... abrikosas jau baigė ir pūkuota vyšnia. Matysim nušaldė ar ne šalnos žiedus. Gražios dienos 4u.gif</p>

Dusia37 gyva viskas pavyko vadai patenkiti ... savimi smile.gif Dusia šiek tiek pavydu o aš gelenčia širdimi sędau mašinon ir ..... O grįžtu jau ne tas jėgos išbarstytos .... Bet už tave džiaugiuosi 4u.gif Uh jeigu kiaunikės sunkei iškrapštysi tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2022 05 11, 10:02)
Laba.

Šį pavasarį panaikinau visus savo gėlynus, viską iškasiau ir tiesiog išmečiau, net praėjusias žydėt šilagėles ir tas išpašalvoninau. Nieko nereikia. Jokių gėlynų, jokių kabančių vazonų. Ir jokio rūpesčio.. Dar, tiesa, melsvės liko, tai roundapu nuvarysiu, nes dideli krūmai, nesikankinsiu iškasinėt. Va taip pas mane..

Visur bus tik braškės biggrin.gif
Atsakyti
Ex,na tu duodi.Šlagėles???????Mes pinigus mokame,o ji mėto? bigsmile.gif bigsmile.gif
Labai pasiteisino man geotekstilė,braškių nereikia ravėti,vieną kitą žolelę išpešu,vėjo atneštą.Mačiau žiedai jau sukrauti. ax.gif Šiemet jei dievas duos sveikatos,plėsiu toliau. mirksiukas.gif

O aš jau galvojau kermėkus po lietas susodinti iš šiltnamio.Dar vis rankos svyra sukišti meilenius.Bet reikia iki pirmadienio viską susodinti. ax.gif
Viskas lekiu žemdirbių turgelin,kažko nematyto paieškoti,kokių prieskonių. ax.gif
Na bet cukraus kaina.Ne gi visur?Depe tai pribloškė,reiks pasidairyti kitur.Vynui ta reikės? ax.gif
Pasirodo kas ragavo mūsų vyno,prašo parduoti?Topas buvo vyšnių,paskui juodųjų serbentų ir galiausiai vynuogių.Vakar žiūrėjome ir skaičiavome,jei susipirktume visą išpilstymą? bigsmile.gif
Atsakyti