Nusipirkau bilietus savaitgaliui į Rygą traukiniu. O jau sistemos durnumas... Nerekomenduoju
Kad turbūt kitaip tų bilietų nelabai įsigysi?..
Papasakok, kaip kelionė. Traukiniu nuo paauglystės nesu važiavusi, dabar atrakcija būtų
Saintlina,susinešiojau,pasivaikščioti irgi gerai.20 tenuskyniau 6 palikau šiltnamyje dar,mažiukus irgi dar palikau,gal augs dar? Vakar kalbėjo per tv apie mozaikinį kažkokį virusą arbūzuose,pas mane ant dviejų jau ta mozaika buvo.Įdomu viduje ką rasime?
aš ir vieno 8-9 kg nenoriu nešt į kalniuką. Imu karutį arba mergelę. Pas mane apie penkiasdešimt. Jau nė vištos nelesa.
Tiap, pas mane irgi pradėjo virkščios džiūti. Bet arbūzai super.
Tai mes irgi važiuojam dėl atrakcijos.
Studentavimo laikus prisiminti . Vilnius - Ryga traukinys tais laikais būdavo naktinis, važiuodavo 4,5 val, užsukdavo į Kauną. Ir kaina buvo1,5 rublio su studentu bilietu nuo Kauno iki Joniškio . Kai autobusu 4,5-5 rubliai. Priedo bilietų visada gausi . Autobusu prieš šventes sunkiai, nebent iš anksto pirkti. Nors esu važiavusi ir autobusu, 5 valandas stovėdama ant vienos kojos ir nekvėpuodama . Jaunystė, visai nesunku buvo .
Lėktuvo bilietus lengviau nupirkti , negu su ta durna geležinkelio sistema susidurti. O ką daryti vyresniems ? Aš taigi gal biški moku su visokiomis ten sistemom susitarti , net darbas liepia . Kažkas tokio durno kaip GPaisas ...
PS buvom savaitgalį televizijos bokšte. Kainos kažkoks kosmosas... 16 Eur žmogui pakilimas. Tai nemažai sakyčiau . Ir bare kava nuo 4,5 o pyragėliai nuo 6,5. Turėjom dovanų kuponus teko išleisti .
Televizijos bokšte buvau nebuvusi 20 metų gal ? Pasisekė, kad giedra diena buvo , gerai matėsi .
Išplanavimas kažkiek priminė Bordo vyno muziejų. Visiems taip pasirodė.
Tik kiemintus?
taip. Gavau kadaise sėklas iš paties Nedzvecko ir jokių kitų neauginu, kad nesusikryžmintų. Nors garantijos, aišku, nėr jei kur nebaisiai toli kas nors kitokius pasisodinęs.
Tik jis man šituos arbūzus Sniegiais pavadinęs. Sakė, buvo Kiemintai, bet kai kartą birželį juos užsnigo ir jie išgyveno, perkrikštijo