Dusia nereikia ir parašų, jeigu stataisi balkone, žinia tik vandeniui kaupimo indą reikia statytis. Mes prties namelyje žadame statyti su šildymo funkcija, bet kokį dar nesidomėjau. Ingridą koks pas jus stovi?
tai kad kaina Varėnoj 60 eur, ne Vilniuj. Jei būtų 30, dar gal kažkaip.
Oho kokios kainos Varėnoj . Vilniaus priemiestis patampa...
Dusia nereikia ir parašų, jeigu stataisi balkone, žinia tik vandeniui kaupimo indą reikia statytis. Mes prties namelyje žadame statyti su šildymo funkcija, bet kokį dar nesidomėjau. Ingridą koks pas jus stovi?
Žinau Mukute. Kažkada rinkausi modelius , konsultavausi net. Iš principo , tai aš labai nemyliu kondicionieriaus, man tuoj gerklę kutena. Aš taigi šilumą normaliai pernešu iki 30 .
Muka , dėl pietų . Mano giminėje visada taip ...
Netgi kai pas sesę buvo giminės susitikimas karštą maistą užsisakėm , kad atvežtų . O visa kita suneštinis.
Nors mes visos geros gaspadinės, pusfabrikačių šeimynos nevalgo . Bet kam apsikrauti ? Niekas nenumirs vieną kartą pavalgęs kavinės maisto. Juolab ne pavalgyti susirinkom, o pabendrauti .
Saintlina, o kodėl namuose kondicionieriaus nepasistatot, jei taip nemylit šilumos.
buvom išsikvietę meistrą vasaros pradžioj. Pasirodo, problema, Ant sienos kabint negalima, seniūnija neleidžia. O balkonas pas mus prie kambario prijungtas, ten nepastatysi. Ir nėr kur padėt tos dalies, kuri į lauke sumontuota turi būt
Susinešiau dėžes nuiimti arbūzus su karučiu nenoriu maigyti,nes jau kai kurie pernokę.
nu tik nesakyk, kad arbūzus rankom tampai kas jau jiems karutyje nutiks kol iki namų parveši?
buvom išsikvietę meistrą vasaros pradžioj. Pasirodo, problema, Ant sienos kabint negalima, seniūnija neleidžia. O balkonas pas mus prie kambario prijungtas, ten nepastatysi. Ir nėr kur padėt tos dalies, kuri į lauke sumontuota turi būt
kaip sudėtinga tame Vilniuje...
Nusipirkau bilietus savaitgaliui į Rygą traukiniu. O jau sistemos durnumas... Nerekomenduoju
Namuke stovi "Gree"jei ką sako,šildo-vėsina.Mūms pastatė su visu namuku,nesukome galvos.
Sūnus siūlo name statytis,kaip tik vakar su mb nušnekėjome,kad name vėsu,statytis tik dėl šildymo,vistiek garsas yra.Pasikūrensime.Reiktų dviejų ir mano gale ir mb kambaryje.
Saintlina,susinešiojau,pasivaikščioti irgi gerai.20 tenuskyniau 6 palikau šiltnamyje dar,mažiukus irgi dar palikau,gal augs dar? Vakar kalbėjo per tv apie mozaikinį kažkokį virusą arbūzuose,pas mane ant dviejų jau ta mozaika buvo.Įdomu viduje ką rasime?
Kas auginate Milda pomidorus? Gal man kitiems metams porą sėklyčių ?
Lyg pas mane mozaikos virusas pagavęs vieną krūmą. Bet nesu tikra, gal kalio trūkumas ? Vis tiek bijau imti sėklas... Mukute , Pou ? Kažkaip per žiemą pasiimsiu. Iškeisiu į kokias penčiakas ...
Kas auginate Milda pomidorus? Gal man kitiems metams porą sėklyčių ?
Lyg pas mane mozaikos virusas pagavęs vieną krūmą. Bet nesu tikra, gal kalio trūkumas ? Vis tiek bijau imti sėklas... Mukute , Pou ? Kažkaip per žiemą pasiimsiu. Iškeisiu į kokias penčiakas ...
Jai mozaikos virusas, tai viduj kaip ir pūti pradeda, juodulių atsiranda, i kalio trūkumo atveju tiesiog lieka žalias nedanokės, ypač viršuj.
Laba,
geras sprendimas. Pas mus kaimuke, pirmam aukšte, stovi šilumos siurblys oras-oras. daug taupesnis nei kondicionierius. Tiesiog žiūrėk iki kiek minuso funkcionuoja ir plotas koks pas jus. Dar to užpildo klasė svarbi.
R32, šildymas iki -30oC, WIFI
Klasė Šaldyme A+++
Klasė Šildyme A+++
Papildyta:
Auginu Mildas. Obet tačiau-buvo rudoji dėmėtligė užėjus. Išskabiau pačioje pradžioje. Neplinta. Ar imti sėklų?
Laba,
geras sprendimas. Pas mus kaimuke, pirmam aukšte, stovi šilumos siurblys oras-oras. daug taupesnis nei kondicionierius. Tiesiog žiūrėk iki kiek minuso funkcionuoja ir plotas koks pas jus. Dar to užpildo klasė svarbi.
R32, šildymas iki -30oC, WIFI
Klasė Šaldyme A+++
Klasė Šildyme A+++
Papildyta:
Auginu Mildas. Obet tačiau-buvo rudoji dėmėtligė užėjus. Išskabiau pačioje pradžioje. Neplinta. Ar imti sėklų?
Aš išvis linkstu prie to, kad daigus purkšt previcuru dar daigyklose (nes susodinus į šiltbamy neišeina dėl jame augančių savotų).