Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sekmadienis. Šiltas... ryt daug lietaus žada. Ir vėl žolė augs kaip pasiutusi.

Luety numezgei kojines? Aš taip , net dvejas. Tik išplautos liko Kaune.  Nežinau kurias fotografuosiu. 

Prisiklausiau blogerių, tai suprantu , kad mano charakterio žmogui reikia ne mažiau 3 ar 4 projektų vienu metu. Pagal nuotaiką :D

Gražaus likusio sekmadienio :4u: 

Atsakyti

Pas mus ir šią naktį lijo, stipriai. Dieną per tokius orus po lietaus tokia tvankuma..  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 rugpjūčio 2024 - 13:19

Mamai taksiuką kokį parvešk. Pas juos instinktas... katės į kiemą neateis. O šiaip tai kažkokia nesąmonė... gerai kad nėra kaimynų pas mane.

Atsakyti

Mamai taksiuką kokį parvešk. Pas juos instinktas... katės į kiemą neateis. O šiaip tai kažkokia nesąmonė... gerai kad nėra kaimynų pas mane.

Nelabai norisi jiems šuns..

Atsakyti
Na va,likom vel dviese.Surmulys nurimo,lyg ir gerai,lyg ir liudna. ax.gif Islydejom siandien vakare savo prancuzus i kelta,isplauke jau.Margo lietuviskai pramoko,vis maziau bereikia vertejo,smagu.Dukra daug vaiksciojo peskom kalnais,ejo vos ne kasdien,ji megsta,sake pas mus ideali gamta tam.
Antradieni merginos vel iskrenda i Lietuva.Varles keliauninkes.
Dusia,turiu seniai numezgus dvejas kojines,bet neturiu laiko paruost fotod=sesijai,nes visus vakarus mezgiau dukrai moherine bliuskute,norejau numegzt iki atskyrimo kuno,nes ant gyvo zmogaus lengviau matuot kokete,reguliuot pridejimus,kad gerai iseitu.pavyko.Kada dabar baigsu,nezinau.Reikia karoliuku dar nupirkt,ji nori juos det tik nuo apacios iki krutines retai,tik tiek,kad laikytu maheros mezgini kiek itempta.Mezgu 5nr.virbalais,tai,kaip pukelis.
Oras pasitaike visa savaite puikus,pasiseke sveciams.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

užtat pas mus oras šlykštus. Iš kaimo grįžom tik šiandien ryte. Naktį net kaime buvo 19, bet su atlapotais langais, durim ir ventiliatorium galima miegot. Užvežiau šunį namo, ten 27. Į darbą atvažiavau, čia 29. 

Atsakyti

Lyja mano kaime, nemelavo sinoptikai. Gerai, man tinka. 

Muka, kaip savaitgalis Tau? Sklandžiai viskas?

Luety  :4u: 

Saintlina, brangu 10 kačių sterilizuoti. Ir ne savo dar. Provincijoje apie 30 pinigų. Kaune ar Vilniuje tai kosmosas kainos. Padėtis be išeities. Netgi vaistų nesugirdysi jei jos laukinės. Vaistai katėms blogis,  augliai... kaip ir vegetariškas maistas. Šunys gali taip maitintis, katės ne.

Šį rytą viena siūlų parduotuvė pradėjo tokius gražius kelti... laikau save. Šilkas, merinas su kašmyru. Kainos tai geros. Kaip atsilaikyti? Silpna darosi žiūrint.

Atsakyti
Visai jėgų nelieka mezgimui vakarais.Pamezgu kelias eiles ir padedu.Na iki rugsėjo pabaigos sesei bagsiu megztuką gal?
Reikia pradėti dairytis tikros vilnos,žiūriu mb baigia sunešioti darbinį megztinį,naujam sezonui reikia nunarplioti naują. ax.gif
Susinešiau dėžes nuiimti arbūzus su karučiu nenoriu maigyti,nes jau kai kurie pernokę. bigsmile.gif
Atsakyti

Saintlina, brangu 10 kačių sterilizuoti. Ir ne savo dar. Provincijoje apie 30 pinigų. Kaune ar Vilniuje tai kosmosas kainos. 

tai kad kaina Varėnoj 60 eur, ne Vilniuj. Jei būtų 30, dar gal kažkaip.

Atsakyti

Ingrida, man dabar jau lieka kokia valandžiukė. Taigi temsta anksčiau . Jau 9 vakaro tamsu.

Tenka lįsti triobon.

Saintlina, o kodėl namuose kondicionieriaus nepasistatot, jei taip nemylit šilumos. Aš jau buvau susiruošusi , išsinagrinėjusi kokio man reikia. Bet kai vasaros dabar kaime, tai neverta. Sunkiausia gal parašus kaimynų susirinkti . Bet nemanau , kad kas prieštarautų ... Lyg visi normalūs ? Pati ne kartą parašą dėjusi. 

PS feisbuko išmintis : šios vasaros keiksmažodžiai obuoliai ir žolė  :D . Kol nenurenki obuolių tol žolės nenupjausi . Labai tinka mano kaimui. 

Atsakyti

Labos :)

Pagaliau šiandiena šaldytuvas takeliaus :yahoo: nes siuntos buvo sumaišytos, mano nukeliavo į Vilnių kitas iki manęs neatkeliavo, bet dabar jau atnarpliojo, labai tikiuosi, atkeliaus mano :) 

Na ką viešnios išveštos, keturnedelis praėjo, aš atlaikiau, neruošiau pietų, giminė bais nustebę, kad į kavinę ėjome, et o aš ką  :nail:  :flirt2: Mb net juokėsi, kad visgi stiprią valią turiu  :lol: Namo šeštadienį grįžome, nenorėjau ilgiau būti, slogu man ten...o ir pavargau nuo žmonių, norisi ramybės.... Vakar iki namų parsibeldėme, miegoti karšta buvo, gerai, kad naktį nulijo, vėsuma užėjo. Kažkaip su tom terbom jklmn nusibodo, spėk tik terbas krautis, tai į Klaipėdą, tai į sodą tai vėl namo... labai išvargina mane ta destrukcija....

Gražios dienos

Atsakyti