Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mus vakar pusdienį sukiojosi kaimynų septynmetė. Toks laaabai šnekus vaikas. Vakare mergelė pasakė - aš gal jau nebenoriu anūkų )))) 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 08 17, 00:10)
<p>Man šiaip patinka vaikai, nes su jais lengva, nes jie nekelia streso 😃</p><p>Tiek, kad reikalų yra...maisto gamyba 😁</p>

Labas rytas.
Ka? Galiu skusti bulves,masyti sriuba,kepti kotletus - viska is karto,jei visas tas maistas tik maistas,neturintis jokios moralines ir emocines kontradikcijos,jei tai tik kotletas .Emocinis fonas tokioje kompanijoje neisivaizduojamas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 08 17, 07:27)
<p>Pas mus vakar pusdienį sukiojosi kaimynų septynmetė. Toks laaabai šnekus vaikas. Vakare mergelė pasakė - aš gal jau nebenoriu anūkų )))) </p>

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus svečiai su dviem mažais vaikais.Atsiprašė už žvygavimus iš karto,bet mb irgi sako ar mes beturėtume kantrybės? ax.gif Kuo toliau ,tuo sunkiau būtų.
Atsakyti
O dabar karti tiesa.
Pasauli valdo https://en.wikipedia...hore_of_Babylon
Tipo moterys esamu metu.T swft ,harris ,todel anukai nemadingi siuo metu.O ir jus nesat mociuciu tipas.
Na bet ir laikai,ar jie pasikeis ,ar mus isnaikins ir geresniu nebesulauksim.Paskaicius ingrida ir saintlina reikia galvot kad teks atsiprasyt ,kad kalbi ,kad vaikai zvygauja,kad suo loja.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 rugpjūčio 2024 - 07:53
Man gražu vaikų žvygavimas,čia žmonės atsiprašė.Tik bijau,kad sveikatos nebe turėsime prižiūrėti. ax.gif Bet jaučiu nebus jau tų anūkų,tik šanukas. ax.gif Kur gi metai jau bėga ir vaikų.
Atsakyti
Si nuotrauka yra popo,kuris istisai sedi ,stovi ,guli cerkveje,kalba su lankytojais,ravi gelynus ir su trimeriu pjauna zole.Niekada nieko nepraso .Tai mums garbe uz jo pietus sumoket valgykloje ir jo pirkinius apmoket t markete.Ir tai dar tenka maldaut ,kad suteiktu garbe tai daryt.
Atsakyti

Alta, emocinis fonas geras, puikus netgi, tik diena vakar kažkokia tvankoka buvo, tai biškį stigo energijos 😁

Atsakyti

Palijo pas mus naktį. O dabar karšta. Lietaus labai reikėjo.

Mano sesės visos turi anūkų. Ir tai ko neleido vaikams anūkams galima. Suvysto kaip šiltą vilną. O laikai tokie, kad tėvai vyresni, nelabai gausi tų anūkų pačiupinėti. Patys augina ir džiaugiasi. 

Jei sulauksiu anūkų, žinosiu , kad ne veltui gyvenau. Jei nesulauksiu, tai nieko aš gyvenime nenuveikiau. Taip man atrodo...

Atsakyti

Visą naktį lietus davėsi tai davėsi, visur "patiokai" bet ežere vanduo šiltesnis. Miįke trošku ir puola visokios musės.

Per vakar perskaičiau knygą. Apsidžiaugiau, nes galvojau, kad tokio malonumo neturėsiu jau.

Su metais gal kantrybės mažiau, o vaikai labiau paleoę, juos padtoviai užimti teikia arba smarkso telefuose. Patys veiklos nesusigalvoja. Gal čia sunkiau?

Atsakyti

Man gražu vaikų žvygavimas,čia žmonės atsiprašė.Tik bijau,kad sveikatos nebe turėsime prižiūrėti. ax.gifBet jaučiu nebus jau tų anūkų,tik šanukas. ax.gifKur gi metai jau bėga ir vaikų.

Juk pas tave daug vaikų. Negi nei vienas šeimos kurt nenori?

Atsakyti


Paskaicius ingrida ir saintlina reikia galvot kad teks atsiprasyt ,kad kalbi ,kad vaikai zvygauja

nusišneki. Pasakiau tik tiek, kad atpratom nuo mažų vaikų. O ne kad trukdo jog jie aplink egzistuoja.

Atsakyti

Mane tai irgi jau vargina vaikų keliamas alasas, o zviegimu tai nepernesu is vis. Iškart galvą skauda. Viešose vietose stengiuosi rinktis kampelį toliau nuo vaikų. Bet galvoju, kad gal su savais anūkais jausmai kitokie būtų, juk vistiek jie artimi, turbūt pasiilgau, kaip ir savo vaikų pasiilgstu 

Atsakyti