Labas rytas,
Viskas pavyko kuo puikiausiai Kūgelis toks purus gavosi mamukas ir MB valgydami vis gyrė ir gyrė, o anyta tylėjo, et . Ką sutarė giminė aš nežinau o ir man neįdomu,tegu eina, kad į patvorį, čia jau jų bėdos Kaip gera nusipurtyti kitų rūpeščiu...nu va galiu pasirodo. Šiandiena iki pajūrio,viešnias namo išvešiu o ryt po mišių namo va ramybės labai jau reikia, kažkokią disharmonija tvyro ore....
Apie mišias aš niekad nesakau pirkti, aš užsakau mišias, gal kam tas pats, bet aš taip sakau. Energetiškai nusiųsta mintis, tas pat energijos pliūpsnis ir ypač iki keturnedelio mano manymu labai padeda vėlelei, na čia aš taip manau. Tikrų kunigų kurie laiko mišias už mirusiuosius su litanijimos ir t.t. vienetai...man toks jausmas kaip žvakutes elektrines galima uždegti tai tuoj kunigai nuotoliniu būdu laidos...
O aš vakar visą dieną uošvį mačiau bevaikščiojanti po sodą taip tolėliau....kažkaip vienu metu taip suspaudė krutinę, nuėjau šalin, kad kas nematytu...Išėjo senelis, jau kitoje plotmėje, atsisveikino....